«ترحلوا» یکی از شیرینی های سنتی شیراز است که در ماه مبارک رمضان تهیه و توزیع می گردد. ترحلوا با مقدار کم قند و روغن واز موادی همچون شیر، نشاسته و زعفران تهیه می شود.
تاریخ: ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۴
به گزارش شیرازه، ترحلوا یکی از شیرینیهای سنتی شهر شیراز هست که در ماه مبارک رمضان تهیه و توزیع می گردد و در قدیم بین خانوادههای شیرازی خیلی مرسوم بوده است.
ترحلوا با مقدار کم قند و روغن و از موادی همچون شیر، نشاسته و زعفران تهیه و تفاوت این حلوا با بقیه حلواها در استفاده از نشاسته است که سبب میشود بهصورت قالبی در آمده و راحت برش خورده و بهطور معمول در دو رنگ سفید و زرد (زعفرانی) پخته میشود.
عکس: احمدرضا مداح
نظرات بینندگان
سلام خسته نباشیداگه توضیحات نوشته بشه خیلی بهتر از تصویر هست با تشکر
پاسخ
عالی هست بیست
پاسخ
نظرات بینندگان