فرماندار ممسنی در گفتگو با «شیرازه» مطرح کرد؛
سنگینی نبود بیمارستان در کوهچنار و رستم بردوش ممسنی است/ اقتصاد سنتی و نبود واحدهای تولیدی؛ عامل بیکاری شهرستان
فرماندار شهرستان ممسنی گفت: سنگینی نبود بیمارستان و یا امکانات درمانی مناسب در شهرستانهای هم جوار (کوه چنار -رستم)بر تنها بیمارستان ممسنی به خوبی احساس میشود که قطعا امکانات و تجهیزات آن نمیتواند پاسخگوی همه نیازهای مراجعان باشد.
به گزارش سرویس شهرستانهای شیرازه، داوود ایوبی در گفتگوی تفصیلی با این رسانه با اشاره به وضعیت جوی هوا و بارشهای باران در چند روز اخیر در شهرستان ممسنی اظهار کرد: با وجود بارش بیشترین میزان بارنگی استان با ۱۵۳ میلیمتر، با توجه به تمهیدات انجام شده و اماده باش کامل اعضای ستاد مدیریت بحران شهرستان، به جز آبگرفتگی لحظه ای قسمتهایی از بزرگراه شیراز -نورآباد در روستای رازیانه کاری و ریزش کوه در زمان بارش، مشکل حادی در محورهای مواصلاتی ایجاد نشد.
وی افزود: ولی اکثر جادههای عشایری و جادههای روستایی که فاقد زیرسازی و آسفالت بودند دچار خسارتهای کلی شدهاند.
فوت 70نفر بر اثر ابتلا به کرونا در ممسنی
فرماندار ممسنی در ادامه به وضعیت این شهرستان در راستای تعداد مبتلایان به کرونا و آمار فوتیهای شهرستان اشاره کرد و افزود: در شهرستان ممسنی تاکنون از ۶ هزار و۳۶۴ نفر تست بیماری کرونا گرفته شده که از این تعداد ۲ هزار و ۳۶۰مورد آن مثبت و ۴۵نفر فعلا در بیمارستان ولی عصر نوراباد بستری می باشند و متاسفانه تا کنون در شهرستان ممسنی ۷۰نفر بر اثر ابتلا به این بیماری فوت کرده اند که ۵۲نفر آنها ساکن شهرستان و ۱۸نفر ممسنی تبارهای ساکن در سایر مناطق کشور بودند.
ایوبی همچنین در خصوص شرایط درمانی و وضعیت بیمارستان این شهرستان با توجه کمبود امکانات، اظهار کرد: سنگینی نبود بیمارستان و یا امکانات درمانی مناسب در شهرستانهای هم جوار (کوه چنار -رستم)بر تنها بیمارستان ممسنی به خوبی احساس می شود که قطعا امکانات و تجهیزات آن نمی تواند پاسخگوی همه نیازهای مراجعان باشد.
وی اضافه کرد: ولی پزشکان و پرسنل زحمت کش این بیمارستان با جان فشانی و با تمام وجود در حال خدمت رسانی به بیماران می باشند که ابتلا جمع کثیری از پرسنل و به ویژه نیروهای پرستاری و خدماتی به بیماری کرونا همراه با فرسودگی بعضی از تجهیزان اصلی آن معضلاتی را در این بیمارستان ایجاد کرده است.
آب آشامیدنی، ارتباطات و به ویژه پوشش دهی اینترنت، و نیازهای اموزشی و پرورش و بهسازی مناطق شهری و روستاها از جمله مشکلات ممسنی
رئیس شورای اداری شهرستان ممسنی در ادامه اشاره ای هم به عمده ترین مشکلات شهرستان کرد و گفت:عمده مشکلات شهرستان ممسنی را می توان ناشی از شرایط خاص تحریمی و شیوع بیماری کرونا در کشور دانست که عدم تکمیل زیرساخت های اصلی، شامل جاده های اصلی و روستایی و بین مزارع و عشایری، آب آشامیدنی و ارتباطات و به ویژه پوشش دهی اینترنت، و نیازهای اموزشی و پرورش و بهسازی مناطق شهری و روستاها از جمله مشکلات این شهرستان به شمار میرود.
ایوبی بزرگترین مشکلات شهرستان ممسنی را تعداد زیاد فارغ التحصیلان دانشگاهی بیکار به علت اقتصاد سنتی شهرستان و عدم وجود واحدهای تولیدی و صنعتی قابل توجه عنوان کرد.
ارتباط ارکان مدیریتی شهرستان در بهترین حالت ممکن در دهههای اخیر است
تعامل نماینده و مسئولان شهرستان آخرین مبحثی بود که ایوبی در ادامه این گفتگو با شیرازه به آن اشاره کرد و افزود: ارتباط ارکان مدیریتی شهرستان در قالب طرح مثلث توسعه که مشتمل بر امام جمعه به نمایندگی از نهاد مقام معظم رهیری، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی به نمایندگی از شهروندان و فرماندار به نمایندگی از دولت با توجه به سیاست مدیریت ارشد استان و ضرورت منطقه ای طراحی شده و در بهترین حالت ممکن در دهه های اخیر است و با یک وحدت و همدلی امورات و مسایل و مشکلات مردمی در حال رصد و پیگیری است.
وی گفت: اگرچه محدودیتهای شدید اعتباری نگذاشته باوجود این جو تحول آفرین مردم شیرینی ان را بیشتر لمس کنند ولی بررسی مولفهها و شاخصهای توسعهای نشان دهنده آن است که مردم اعتماد بیشتری به خادمان خود پیدا کرده اند که قطعا نوید بخش توسعه درخور و شایسته مردم اصیل و نجیب این شهرستان را به عنوان خطهای نخبه پرور ایجاد خواهد کرد و در آینده اثرات این هماهنگی بیشتر نمودار خواهد شد.
قابل ذکر است؛ از این پس در بخش ویژه ارتباط با شهرستانهای استان فارس جهت تعامل بیشتر و پیگیری مشکلات مردمی شیرازه هر هفته گفتگویی تفصیلی با مدیران ارشد شهرستانها خواهد داشت.
انتهای پیام/ س/ م
نظرات بینندگان