برگزاری همایش الگوی سوم زن مسلمان
به گزارش خبرنگار فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی«شیرازه»، همایش الگو سوم زن مسلمان هفتم مهرماه سال ۱۴۰۳ به همت فعالان فرهنگی خواهران شرق شیراز و با حضور بانوان فعال عرصه دفاع مقدس در فرهنگسرای طاووسیه واقع در شهرک سعدیه برگزار شد.
مهمانهای ویژه این مراسم عباس قرهخانی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج احمد بن موسی (ع) ، فاطمه سادات موسوی از بانوان رزمنده و جانباز جنگ تحمیلی، افسانه فرخی نویسنده کتاب «نقش قوم قشقایی در دفاع مقدس» نیز در مراسم حضور داشتند و به ایراد سخن پرداختند.
در ابتدای این مراسم فاطمه فروزانیان از فعالین پشت جبههها بیان کرد: ما در دفاع مقدس با دشمن حقیقی رو در رو بودیم و بنابراین مبارزه آسان بود، مردان در جبهه حقیقی و زنان شجاع ما دوشادوش مردان، هم در جبهه حقیقی و هم به صورت پشتبانی پشت جبههها به فعالیت میپرداختند.
فروزانیان گفت: دراین نزدیک 46 سال بعد از انقلاب، جنگ با دشمن تمام نشده است اما صورت آن تغییر کرده است. در این سالها یکی از اشکال و روشهای دشمن برای نابودی انقلاب اسلامی ما، «نفوذ» بوده است که لازم است همه ما در هر عرصهای که فعالیت داریم، هشیار و آگاه باشیم.
وی افزود: نفوذ عبارتاست از اعمالی که مستقیم و یا غیرمستقیم سبب تغییر در رفتار یا نظرات دیگران میشود. جنگ با سلاحهای نظامی، همراه با سر و صدا و هشیارباش است اما نفوذ در ذهنها بدون صدا و کاملا موذیانه انجام میشود و با تغییر و نظر افراد تا جایی میتواند پیش رود که سرنوشت کشور و آینده را عوض کند.
در ادامه افسانه فرخی نویسنده کتاب «قوم قشقایی در دفاع مقدس» ضمن زنده کردن یاد و خاطره شهید طمراس چگینی که الهام بخش وی در نوشتن کتاب بوده است، در خصوص انگیزه وی برای شروع کردن کتاب خود بیان کرد.
فرخی گفت: زمانی بود که بنده یک سری تحرکات و توطئههایی را میدیدم که وحدت و انسجام اقوام ایرانی و به خصوص قوم قشقایی که بنده از نزدیک با این عزیزان ارتباط داشتم را هدف گرفته بود و احساسات ضد نژادی را در جوانها ایجاد میکردند.
وی خاطرنشان کرد: و عدهای البته کم، فریب این بازی خطرناک را خورده بودند و با سردادن شعارهای نژادپرستانه بر طبل جدایی میکوبیدند و دم از جدایی میزدند.
افسانه فرخی بیان کرد: بنده در سالهای گذشته در خصوص گام دوم انقلاب و الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت که سالها پیش مقام معظم رهبری در قالب پنجاه بند بدان پرداخته بودند، مطالعاتی داشتم که یکی از بندهای آن به مسئله وحدت و همدلی بین اقوام و مذاهب ایرانی میپردازد.
فرخی ادامه داد: در آن برهه از زمان با توجه به تحرکات تفرقه آمیز بین اقوام و طرح الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت از سوی مقام معظم رهبری، تصمیم گرفتم به دنبال راهی بروم که دلهای قومیت های مختلف را به هم نزدیک کند و سبب ایجاد همدلی و اتحاد بین اقوام شود.
وی تصریح کرد: بهخصوص برای ما که در استان فارس با تنوع قومیتی بالا زندگی میکنیم این موضوع از اهمیت بیشتری برخوردار است و لازم است همه ما در جهت ایجاد همدلی و وحدت تلاش مضاعف کنیم.
افسانه فرخی گفت: و لذا از آنجایی که قصد داشتم ذهنیتها را به سمتی ببرم که ما همه ایرانی و مسلمان هستیم و یک هدف مشترک داریم، تصمیم گرفتم به حضور اقوام در هشت دفاع مقدس بپردازم که تمام قومیتها اعم از فارس، ترک، کُرد، لُر و... را در کنارهم در کمال صفا و صمیمیت گرد هم آورده بود.
فرخی تصریح کرد: ما دیدیم که در هشت سال دفاع مقدس، همه در کنار هم برای یک هدف، برای اسلام، ایران و حفظ نظام اسلامی دلیرانه جنگیدند.
وی افزود:ان شاالله به یاری خدا بعد از این کتاب که به حضور قوم قشقایی در دفاع مقدس پرداخته بود، به سراغ حضور اقوام دیگر در دفاع مقدس، قوم لُر، عرب خمسه و قوم بلوچ میروم.
عباس قره خانی دیگر سخنران این مراسم ضمن عرض تسلیت شهادت مظلومانه سید مقاومت شهید سید حسن نصرالله، شهادت وی را نشانه راستی و حق بودن جبهه مظلوم و پرقدرت اسلام دانست و گفت: ظاهر این شهادت، از دست دادن و باطن آن به دست آوردن است.
قرهخانی گفت: با اینکه دلهای ما خون است ما پراز امید است که انتقام این خونها گرفته خواهد شد. تاریخ به ما نشان داده است که هر شهادتی و هر خونی که در جهت رضای خدا بر زمین ریخته میشود، درخت اسلام و درخت حقانیت را تنومندتر میکند.
وی اضافه کرد: مگر امام راحل(ره) نفرمود: بکُشید ما را، ما قوی تر میشویم. مگر حاج قاسم را که از ما گرفتند، ما ضعیفتر شدیم؟!
عباس قرهخانی ادامه داد: طبیعی است که هر کسی که میخواهد نفسهای آخرش را بزند، شروع میکند به دست دست و پا زدن. و این اقدامات جنایتکارانه رژیم منحوس صهیونیستی همان دست و پا زدن قبل از مرگ است.
قرهخانی افزود: اما این باند جنایتکار هر میزان که بیشتر تلاش کند، خودش را به نابودی نزدیکتر میکند.ما در تاریخ ظالمتر و خونریزتر از یزید نداریم که ذریه پاک رسول الله را با چه فجاعتی به شهادت رساند. اما یزید کجاست و امام حسین(ع) کجا؟
وی بیان کرد: بعد از گذشت هزار سال هر سال اربعین شاهد زیارت میلیونها نفر از کربلای معلی هستیم که عاشقانه در گرما و سرما با همه سختیها راه را میپیمایند.
عباس قرهخانی گفت: وقتی تاریخ را مطالعه میکنیم، میفهمیم که این مجاهدتها بیجواب نخواهد ماند و جبهه حق شاید به یک تار مویی برسد اما پاره و از هم گسیخته نمیشود.
قرهخانی گفت: این همه خونهایی که ریخته میشود برای چیست؟ این خونها یک هدف دارد که ان شالله با همت و توان بالای زنان و مردان ما و جغرافیای مقاومت شاهد نابودی این رژیم سفاک و خونریز خواهیم بود.
وی تصریح کرد: سید حسن نصرالله هم در سخنانش و هم در اعمالش «لبیک یا حسین» دیده میشد. ایشان میفرمودند «لبیک یا حسین» یعنی خودت، خانوادت و همه اموالت کف میدان باشی.
عباس قرهخانی ادامه داد: سید حسن نصراللهها، حاجقاسمها و سایر شهدای ما، تفسیر واقعی «بِاَبی أَنتَ وَ أُمّی» بودند. انشاالله که ما هم پیرو شهدا باشیم و با جان، خانواده و اموالمان در راه خدا جهاد کنیم.
قرهخانی گفت: ما برای دفاع از حقوق مظلومان تلاش میکنیم و تا پای جان میایستیم و آنها برای رسیدن به مقاصد شوم و زیادهخواهیشان.
وی افزود: لازم است که ما هم به اندازه تلاشی که دشمنان در دفاع از خودشان و حیات کثیفشان دارند برای حیات دین و انسانیت تلاش کنیم.
عباس قرهخانی بیان کرد: در این مکان ما گرد هم آمدهایم با بازگویی خاطرات دفاع مقدس و مجاهدت ها نسبت خودمان را با شهدا یادآوری کنیم.
قرهخانی گفت: بانوان و فعالین فرهنگی و مجاهد، شک نکید که در نهایت ما پیروز میشویم. اما شرط داردو شرطش تلاش و جهاد فی سبیل الله است.
وی افزود: ما در ابتدای جنگ تحمیلی سیم خاردار هم نداشتیم چه برسد به تانک و موشک اما با تکیه بر نیروی ایمان و توکل بر خدا با دشمنی که هفتاد کشور دنیا حامی او بودند مقابله کردیم و به یاری و فضل خدای متعال پیروز شدیم.
عباس قره خانی در پایان عرایض خود با اشاره به آیه « إِن تَنصُرُواْ ٱللَّهَ يَنصُرۡكُمۡ » تصریح کرد:این وعده الهی است که اگر خدا را یاری کنید، قطعا شما را یاری میکند.
وی ادامه داد: از بانوان مجاهد امثال شهیده نسرین افضل و سایر شهدا که به این آیه شریفه عمل کردند و دین خدا را پشتیبانی میکردند، الگو بگیرید.
انتهای خبر/۲۲۴۲۲۴