روغن کانولا؛ روغن سلامتی
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، دادههای تحقیقات مختلف نشان میدهد مصرف روغن کانولا به عنوان روغن مصرفی در پخت مواد غذایی روزانه کاهش قابلتوجهی در کلسترول، کلسترول بد و در مقابل بهبود حساسیت به انسولین را در مقایسه با مصرف سایر منابع چربیها و روغنها به همراه دارد.
چربیهای چند غیراشباع موجود در روغن کانولا شامل اسید لینولئیک - که بیشتر به نام اسید چرب امگا ۶ شناخته میشود و اسید آلفا لینولنیک (ALA) است که نوعی اسید چرب امگا ۳ و از منابع گیاهی به دست میآید.
روغن کانولا نسبت بسیار خوبی از امگا ۶ به امگا ۳ را دارد. بسیاری از مردم، بهویژه آنهایی که از رژیمهایی گیاهی پیروی میکنند، برای افزایش سطح چربیهایی امگا 3 DHA و EPA که برای سلامت قلب و مغز حیاتی هستند، به منابع ALA وابسته هستند.
اگرچه بدن ما میتواند ALA را به DHA و EPA تبدیل کند؛ اما تحقیقات نشان میدهد که این فرآیند بسیار ناکارآمد است. با این حال، ALA مزایای خاص خود را دارد و در واقع به بدن شما کمک میکند کلسترول تام، کلسترول بد LDL، تری گلیسیرید و فشارخون را کاهش دهد که همگی با کاهش خطر بیماری قلبی عروقی مرتبط هستند.
روغن کانولا سرشار از ویتامینهایی E و K است. اگرچه نقطه دود بالایی دارد، اما استفاده از آن برای سرخکردن میتواند محتوای چربی امگا 3 ALA را کاهش دهد؛ بنابراین توصیه میشود روغن مصرفی برای پختوپز را روغن کانولا انتخاب کنید تا بهسلامت خود و خانوادهتان کمک کنید.
انتهای خبر/