کد خبر: ۱۶۶۳۹۹
تاریخ انتشار: ۰۰:۴۲ - ۳۰ دی ۱۴۰۳

شهید رازینی که بود

مختصری از زندگی حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی رازینی، قاضی برجسته دیوان عالی کشور که بعد از یک عمر مجاهدت به شهادت رسید، را در این خبر بیان کردیم.

شهید رازینی که بود


به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، حجت‌الاسلام والمسلمین علی رازینی، قاضی شجاع و خدوم دیوان عالی کشور، صبح روز شنبه، ۲۹ دی‌ماه ۱۴۰۳ در یک اقدام تروریستی برنامه‌ریزی‌شده به شهادت رسید.

 زندگی‌نامه حجت‌الاسلام والمسلمین علی رازینی

جت‌الاسلام‌والمسلمین علی رازینی در سال ۱۳۳۲ در روستای شاهنجرین از توابع شهرستان رزن در استان همدان متولد شد. این منطقه به تربیت شخصیت‌هایی چون آیت‌الله آخوند ملاعلی همدانی و آیت‌الله شهید دکتر مفتح شهرت دارد.

شهید رازینی در خانواده‌ای مذهبی و عالم‌پرور بزرگ شد و از اوایل جوانی در فعالیت‌های انقلابی شرکت کرد. او بدون تردید در پیروزی انقلاب اسلامی نقش حیاتی ایفا کرده و به عنوان یکی از نزدیک‌ترین یاران حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری، بر اساس احکام اسلامی به محاکمه عناصر وابسته به گروهک‌های معاند و تروریستی پرداخت.

سوابق و مسئولیت‌ها

حجت‌الاسلام‌والمسلمین رازینی در دهه ۶۰ به عنوان قاضی در فرآیند رسیدگی به پرونده‌های تروریستی گروهک منافقین نقش برجسته‌ای داشت. او همچنین ریاست کل دادگستری استان تهران و دیوان عدالت اداری را در کارنامه خود دارد. در زمان شهادت، او عهده‌دار ریاست شعبه ۳۹ دیوان عالی کشور و رسیدگی به پرونده‌های امنیت ملی بود.

ترور نافرجام در سال ۱۳۷۷

حجت‌الاسلام‌والمسلمین رازینی در دی‌ماه سال ۱۳۷۷ نیز مورد سوءقصد تروریست‌ها قرار گرفت، اما در این حمله جان سالم به در برد. رهبر معظم انقلاب، آیت‌الله خامنه‌ای، پس از این حادثه از ایشان عیادت کردند و دعای مستجاب برای بهبودی او کردند.

 آرزوی شهادت

وی در طول زندگی خود همواره به دنبال خدمت به نظام اسلامی بود و با ساده‌زیستی و توکل به خدا، در دشوارترین مقاطع تاریخ معاصر ایران، وظایف سنگینی را به انجام رساند. شهادت او در ۲۹ دی‌ماه، بار دیگر نشان‌دهنده ارادت عمیق او به آرمان‌های اسلامی و انسانی است.

 دعای مستجاب رهبر انقلاب در حق حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی رازینی

بعد از ترور شهید رازینی در سال ۱۳۷۷، مقام معظم رهبری هنگام عیادت از حجت‌الاسلام‌والمسلمین رازینی در جریان گزارش پزشکی و وضعیت جسمی ایشان قرار گرفتند و ضمن ابراز خرسندی از بهبودی وضعیت عمومی آقای رازینی، صحت و سلامتی هرچه سریع‌تر ایشان را از درگاه خدای متعال خواستار شدند.

مقام معظم رهبری فرمودند: «این امتحان الهی بود و اینگونه عوارض، نشانه لطف خداست؛ همهٔ ما در آرزوی شهادتیم. ان‌شاءالله خداوند این را وسیله‌ای برای تقرب بیشتر شما به پروردگار و جلب‌توجه و لطف پروردگار قرار بدهد.» 

 حجت‌الاسلام‌والمسلمین رازینی گفت: ما پیرو مکتب «والله ان قطعتموا یمینی» هستیم، امیدواریم که این کسالت، به انجام وظیفه در راه دفاع از اسلام و ولایت، لطمه نزند.

 این روحانی بزرگوار و ساده‌زیست که پیوسته یکی از شخصیت‌های مطرح و ممتاز نظام اسلامی بوده، پس از سالیان سال تصدی حساس‌ترین مشاغل نظام همچون طلبه‌ای جوان و در آغاز راه با اقتدا به رهبر و مراد خویش آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای، زندگی ساده و بی‌پیرایه و ساده‌زیستی را بزرگ‌ترین افتخار زندگی خویش می‌دانست.

 کسانی که از نزدیک با این عارف و سالک بزرگوار آشنایی و حشر و نشر داشتند گواهی می‌دهند که منصب و مقام هرگز نتوانسته کوچک‌ترین خدشه و خللی به آموزه‌ها و اعتقادات دینی و آیینی وی وارد سازد.

 حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی رازینی همواره همان طلبه جوانی بود که در اوج اختناق و خفقان ستم‌شاهی از این روستای استان به آن روستا می‌رفت و برای جوانان و نوجوانان کتاب‌های مذهبی و انقلابی به ارمغان می‌برد و در گوشه‌های مساجد و حسینیه‌ها زمزمه روح‌نواز آزادی، استقلال و جمهوری اسلامی را در گوش‌ها و جان‌ها زمزمه می‌کرده است.

 امروز بعد از گذشت بیش از ۳۰ سال مردم روستاهای شهر رزن، هنوز چهره مهربان و خندان آن طلبه جوان و جسور را در آیینه خاطرات خود محفوظ داشته‌اند و بسیارند شاگردان ساعی آن روزگار که امروز در مناصب بالای اجرایی، تقینی و قضایی خدمتگزار مردم هستند و کماکان به شاگردی و طلبگی استاد جوان و بی‌باک خویش افتخار می‌کنند.


انتهای خبر/

منبع: میزان
نظرات بینندگان