دوران پهلوی و جنایات رژیم پهلوی
مسعود طهماسبی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه» گفت: جنایات رژیم پهلوی در زمینه حوزههای گوناگون بوده و تاکنون مستندات بسیاری در خصوص جنایات این رژیم منتشر شده؛ اما مهمترین جنایات و خیانتهای رژیم پهلوی را میتوان به وابستگی شدید کشور به غرب و بهخصوص آمریکا، فساد مالی گسترده محمدرضا پهلوی و دربار همچنین مقامات ارشد کشور، تبعید، شکنجه و قتل بسیاری از آزادیخواهان و مخالفین دیکتاتوری پهلوی نام برد.
وی در خصوص خیانتهایشان و خاندان پهلوی در شهرها و استانها افزود: مصادره بسیاری از اراضی مرغوب مردم و کشاورزان توسط خاندان پهلوی، جدا شدن برخی مناطق از کشور، عقبماندگی و محرومیت بسیاری از نقاط کشور، برخی از خیانتهای رژیم پهلوی در حق شهرها و استانهای کشور بود.
آزادی بیان در زمان شاه و عدم آزادی بیان در حال حاضر
فرماندار شهرستان مرودشت تصریح کرد: علیرغم تبلیغات گسترده رسانههای غربی و بعضاً معاند در رژیم پهلوی بخش اعظم مردم در فقر مطلق زندگی میکردند و یا کوچکترین انتقادی به درباریان حکومت برابر با تبعید و شکنجه و زندان بود و یا بسیاری از کشاورزان و دهقانان به دلیل دخالتهای دربار و قوانین ظالمانه به نابودی کشیده شدند و یا مستشاران و تبعههای کشورهای غربی و بخصوص آمریکا اجازه هرگونه جنایتی را در کشور داشتند و قانون اجازه هیچ برخوردی با آنها را نمیداد.
مجید اسلامپور برادر شهید انقلاب «کریم اسلامپور» گفت: در رژیم پهلوی نقطهضعف بسیار شدیدی وجود داشته و اینکه تمام مستضعفین زیر سلطه قلدران و زورگویان قرار میگرفتند.
وی ادامه داد: در آن زمان همه چیز ما وابستگی به کشورهای بیگانه بود حتی پزشکانی که در داخل کشور طبابت میکردند.
برادر شهید انقلاب «کریم اسلامپور» افزود: از جمله خیانتشان این بود که زبان فارسی بلد نبودند و بهجای داروهایی که مرتبط با بیماری بود داروی دیگری تجویز میکردند و به دست بیمار روستایی میرساندند.
اسلامپور ادامه داد: ولی امروز پزشکان ما مخصوصاً استان فارس در خاورمیانه از لحاظ فنّاوری حرف اول را میزنند و به حول قوه الهی مملکت ما پیشرفت کرده است .
وی خاطرنشان کرد: باتوجهبه اینکه بعد از انقلاب آمریکا و کشورهای غربی تمام توانشان را به کار گرفتند و کشور ما را تحریم کردند که این مملکت در مقابل استعمار زانو بزند و مثل قبل از انقلاب دوباره وابسته به کشورهای غربی شوند هرگز نتوانستند.
برادر شهید انقلاب در ادامه توصیههایی به جوانان داشت و خطاب به جوانان گفت: شما در آن زمان نبودید و ندیدید که قبل از انقلاب ما در روستاها و شهرهای کوچک هیچگونه امکاناتی از قبیل آب، برق، گاز، جاده، درمانگاه، تلفن نداشتیم. اما در حال حاضر میبینیم که در دورترین روستاها همه امکاناتی وجود دارد؛ این نیز به برکت انقلاب اسلامی بود. پس جوانان ما به هوش باشید و تحتتأثیر تبلیغات سوء دشمنان قرار نگیرید و توان علمی و روحیه جهادی خود را به کار بگیرید که همین انقلاب زمینه ظهور آخرین منجی خواهد بود.
مجید اسلامپور به نکاتی هم درمورد شایعترین جنایت رژیم پهلوی اشاره کرد و گفت: آن روز هیچ چیز گلوبلبل نبود و ساواک مردمان کشور ما چه زن و چه مرد را به قل و زنجیر میکشیدند و در مخوفترین زندانها حبس و شکنجه میدادند و بسیاری از جوانان ما زیر شکنجه شدید جان میدادند و شهید میشدند. بهراستی این جوانان جرمشان چه چیز بود؟ جرمشان این بود که اسلام میخواستند مخالف بیبندوباری وبی حجابی بودند آنها میخواستند عزت و آبرویشان حفظ شود.
وی بیان کرد: ساواک به سختترین روشها آنها را مجازات میکرد و دومین جنایت دوران اربابرعیتی بود که رعیت یک سال زحمت خود را میکشید؛ اما بهعنوان نوکر او را صدا میزدند و هیچ چیز عایدشان نمیشد و دیگر اینکه حتی خانوادهها نمیتوانستند نسبت به ازواج فرزندانشان تصمیم بگیرند و باید تابع دستور کدخدا بودند.
اسلامپور اظهار کرد: در رژیم پهلوی نقطهضعف بسیار شدیدی وجود داشته و اینکه تمام مستضعفین زیر سلطه قلدران و زورگویان قرار میگرفتند، ولی امروزه در تمام دنیا انقلاب اسلامی حامی مسلمانان و مستضعفان است.
یاد و خاطره شهید حسین مرادی، دومین شهید انقلاب اسلامی زریندشت
مریم باقریفرد، همسر شهید حسین مرادی، دومین شهید انقلاب اسلامی زریندشت، در گفتگو با شیرازه به بیان ویژگیها و خاطراتی از زندگی مشترک خود با شهید پرداخت. وی با اشاره به عشق و ارادت عمیق شهید مرادی به امام خمینی (ره)، گفت: شهید حسین متولد ۱۳ مهر ۱۳۲۸ بود و این علاقه باعث شد که او در راهپیماییها و تظاهرات علیه رژیم ستمشاهی پهلوی شرکت کند.
وی ادامه داد: حسین عشق و علاقه خاصی به اهدافش داشت و من هیچگاه مانع حضور او در این راهپیماییها نشدم. همواره از تمام خوشیها و راحتیهای زندگی گذشتم تا او بتواند در راه هدفش موفق باشد.
باقریفرد همچنین درباره فرزندانشان گفت: حاصل ازدواج من و حسین سه فرزند دختر به نامهای معصومه، رقیه و سکینه است. حسین با تمام وجود به فرزندانش وابسته و به آنان توجه داشت.
این همسر شهید به احساسات خود درباره حضور حسین در تظاهراتها اشاره کرده و بیان کرد: مدتی بود که احساس خوشایندی از حضور حسین در تظاهراتها نداشتم.
وی با یادآوری روزی که حسین برای شرکت در تظاهرات رفته بود، گفت: تا مدتی خبری از او نشد و بعداً از طریق اقوام متوجه شدیم که حسین هدف گلوله قرار گرفته است.
باقریفرد در ادامه افزود: پیکر تیرخورده حسین از طریق پیگیریهای ما به منزل آوردند، اما بهخاطر محدودیتهایی که وجود داشت، نتوانستیم او را به درمانگاه برسانیم و در نهایت حسین در تاریخ ۲۶ آبانماه ۱۳۵۲ در سن ۲۴ سالگی به شهادت رسید.
یاد و خاطره شهید حسین مرادی همیشه در دل خانواده و مردم زریندشت زنده خواهد ماند و بیشک یاد وی به عنوان یک مبارز فداکار در تاریخ انقلاب اسلامی فراموش نخواهد شد.
به گزارش شیرازه، در نهایت، گفتگوهای مطرحشده در این متن به وضوح نشان میدهد که رژیم پهلوی با جنایات و خیانتهای گسترده خود به مردم ایران، نهادهای اجتماعی و اقتصادی را به نابودی کشاند و شرایطی را برای فساد و وابستگی کشور به بیگانگان ایجاد کرد. این مسائل، همراه با روایتهای دلخراش از جانفشانیهای افرادی چون شهید حسین مرادی، نشاندهنده عزم راسخ مردم برای دستیابی به آزادی و عدالت است. با چراغ راه قرار دادن یاد و خاطره شهیدان و درسآموختن از تاریخ، نسلهای جدید باید با هوشیاری و ایمان به توانمندیهای خود، مسیر پیشرفت و استقلال کشور را ادامه دهند و تحت تأثیر تبلیغات منفی دشمنان قرار نگیرند. انقلاب اسلامی به عنوان یک نقطه عطف، نهتنها دگرگونیهای عمیقی را در جامعه به همراه داشت بلکه عزت و هویت ملی را دوباره به مردم بازگرداند.
انتهای خبر/ 224224