کد خبر: ۱۶۶۸۴۸
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۵ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
وصیت شهید «محمدعلی احصائی» «۲»:

پيام امام را خاضعانه گردن نهيد

پيام امام را خاضعانه گردن نهيد و تنها مجری فرمان او باشيد که پيروزی با شما و شکست از آن دشمنان شماست.

تقوا، اخلاص و ايثار را چراغ راه خويش سازيد

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، به نقل از نوید شاهد فارس، شهید «محمدعلی احصائی» ۲۰ تیر سال ۱۳۴۳ در شهرستان «نی‌ریز» دیده به جهان گشود.

دوران کودکی را گذراند و در هفت‌سالگی به مدرسه رفت. تحصیلات را تا مقطع دیپلم با موفقیت گذراند. سپس در کنکور سراسری شرکت کرد در رشته بهداشت عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز پذیرفته شد. در ایام جنگ تحمیلی به جبهه شتافت و سرانجام پنجم اسفندماه ۱۳۶۲ در عملیات خیبر منطقه جفیر به شهادت رسید. پیکر پاکش در گلزار شهدای نیریز به خاک سپرده شد.

قسمت دوم متن وصیت شهید «محمدعلی احصائی» به شرح زیر است:

 آری ما هم می‌رویم تا خون دهیم و افتخار می‌کنیم به دین خون دادن و ای کاش هزاران‌هزار جان می‌داشتیم تا قربانی این راه می‌کردیم.

 خدایا به تو پناه می‌برم اگر بخواهم مرگی غیر از شهید شدن در راهت داشته باشم و در هر نماز و در هر رکوع و سجده و قنوتش از تو با آه و ناله می‌خواهیم که اَللّهُمَّ ارْزُقْنی تَوْفِیقَ الشَّهادَةِ فِی سَبِیلِکَ.

 در این لحظات چند کلامی به عنوان وصیت با همه مردم مسلمان و حزب الله دارم، گرچه خود را قابل نمی‌دانم؛ ولی به هرحال تذکر برای همه مفید است.

برادران و خواهران عزیز قدر این پیر جماران نور و روح خدا، امام بزرگوار و عزیزمان را بدانید و سر بر خاک نهید و از خدا با آه و ناله و سوز دل بخواهید تا او را تا ظهور بقیةالله الاعظم امام مهدی عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف و حتی در خط آن بزرگوار برای این امت و ستمدیدگان جهان نگاه دارد که او اسلام مجسم است که او نایب برحق مهدی عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف است که او تجلی نور خداست و کلام و سخنی که از گلوی مطهرش برمی‌خیزد، برخاسته از قرآن است.
 
دامان او را بگیرید و به دنبال او حرکت کنید که راه او نور است و دگر راه‌ها انحرافی و ظلمت از ولایت فقیه که اصل اساسی و مهم در اسلام است و نیز از روحانیت متعهد و در خط امام پشتیبانی و حمایت کنید که اینان پاره‌های تن و نور چشمان امام و رهبر بزرگوار هستند.

 از نهادهای انقلاب اسلامی به خصوص از سپاه پاسداران و از این جوانان پاک‌باخته و عاشق شهادت که امام آرزوی آن می‌کند که ای کاش من هم یک پاسدار بودم قدردانی کنید و آن‌ها نیز خدای‌نخواسته مبادا که لحظه‌ای از یاد خدا غافل شوند و توجه به مسئولیتشان نکنند.

 عزیزان من، برادران پاسدار، سربازان امام عصر عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف تقوا، اخلاص و ایثار را چراغ راه خویش سازید، یار مظلوم و دشمن ظالم باشید.

 پیام امام را خاضعانه گردن نهید و تنها مجری فرمان او باشید که پیروزی با شما و شکست از آن دشمنان شماست.

 انتهای خبر/

نظرات بینندگان