کد خبر: ۱۶۷۱۱۶
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۵ - ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
امام‌جمعه شیراز تأکید کرد:

لزوم همکاری مردم و دولت برای تحول اقتصادی

امام‌جمعه شیراز در خطبه‌های اولین نمازجمعه سال ۱۴۰۴ با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۴ به عنوان سال «سرمایه‌گذاری برای تولید»، بر لزوم همکاری مردم و دولت به منظور تحول اقتصادی تأکید کرد و گفت: در صورت همکاری، امکان رشد اقتصادی با وجود تحریم‌ها وجود دارد.

تاکید بر لزوم تغییر نگرش

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، آیت‌الله دژکام در خطبه اول نماز جمعه اولین جمعه سال ۱۴۰۴ با دعوت به تقوا و پرهیزکاری، به اهمیت ماه مبارک رمضان به عنوان ایامی سرشار از معنویت و توجه به خداوند اشاره کرد.

وی ضمن بیان دعای مؤمنان برای تحول حال به بهترین وضعیت، بر لزوم تغییر نگرش از دنیاطلبی به آخرت‌گرایی تاکید کرد.

امام‌جمعه شیراز با استناد به آیه ۸۳ سوره قصص، داستان قارون را نقل کرد و به این نکته پرداخت که افرادی که به دنیا وابسته‌اند، چگونه تحت تأثیر دیدگاه‌های نادرست قرار می‌گیرند.

امام جمعه شیراز با اشاره به اینکه نباید درگیر قضاوت درباره دیگران شویم، گفت: حضرت موسی (ع) به قارون تذکر می‌دهد ولی او بر تکبر خود ادامه می‌دهد. 

دژکام به رفتار برخی از مفسدین در دوران معاصر اشاره کرد و آن‌ها را معادل‌های امروزی قارون نامید.

وی بر دو دسته بودن مردم تأکید کرد؛ گروهی که به زندگی دنیا دل خوش کرده‌اند و گروهی که به آخرت فکر می‌کنند و برای آنان دعا کرد.

 امام جمعه شیراز به این نکته اشاره کرد که زندگی کنونی ما امتحانی از سوی خداوند است و تاکید کرد که باید در این امتحان موفق شویم و از خداوند مدد بخواهیم.

آیت‌الله دژکام در خطبه دوم با دعوت مجدد به تقوای الهی و تقدیر از ارادت مردم به اهل بیت، به ویژه امیرالمؤمنین علی (ع)، به ذکر معنویت مردم در جشن‌های ایرانی پرداخت. وی اظهار داشت که این انتظار از ملت است که عید خود را با معنویت همراه کنند.

وی در ادامه به شب بیست‌ویکم و شب شهادت امیرالمؤمنین اشاره کرد و از مردم خواست تا در دعاهای خود به ویژه دعا برای امام زمان (عج) توجه ویژه‌ای داشته باشند. 

امام جمعه شیراز با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۴ به عنوان سال مایه‌گذاری برای تولید، بر لزوم همکاری مردم و دولت به منظور تحول اقتصادی تأکید کرد و گفت که در صورت همکاری، امکان رشد اقتصادی با وجود تحریم‌ها وجود دارد. دژکام همچنین به مسئولیت‌های مدیران در جذب سرمایه‌گذاری و پاسخگویی به مطالبات مردم اشاره کرد.

در بخش پایانی خطبه، آیت‌الله دژکام نگرانی خود را از تهدیدات آمریکا بیان کرد و گفت هر خطای کوچک از سوی این کشور، با واکنش سختی از جانب ملت ایران مواجه خواهد شد. وی دعا کرد تا خداوند ظهور امام زمان (عج) را تعجیل کند و از خداوند خواست تا شر استکبار جهانی را از سر مسلمانان کم کند.

انتهای خبر/۲۲۴۲۲۴  

نظرات بینندگان