کد خبر: ۱۶۷۳۱۱
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۰ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۴
مسئول مرکز آموزش کاربردی و مهارتی حوزه علمیه فارس خبرداد: 

حوزه علمیه فارس؛ کسب رتبه اول آموزش کاربردی کشور

مسئول مرکز آموزش کاربردی و مهارتی حوزه علمیه فارس از کسب رتبه اول کشور توسط طلاب فارس در بین شعب آموزش کاربردی و مهارتی حوزه‌های علمیه گفت: آموزش‌های کاربردی طلاب و مبلغین استان فارس، رشد ۵ برابری در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال ۱۴۰۲ داشت.

حوزه علمیه فارس؛ کسب رتبه اول آموزش کاربردی کشور

حجت‌الاسلام احسان اسدی در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی شیرازه به تشریح گزارش عملکرد سالانه آموزش کاربردی مبلغین و طلاب توسط مرکز آموزش کاربردی حوزه فارس در سال ۱۴۰۳ پرداخت و با اشاره به اجرای ۱۱۸ برنامه آموزشی ویژه طلاب و مبلغین سطح استان گفت: تعداد آمار شرکت‌کنندگان، ساعت آموزش، فعالیت‌های انجام شده و آموزش‌های کاربردی طلاب و مبلغین، رشد ۵ برابری فعالیت این شعبه را در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال گذشته نشان می‌دهد.

وی افزود: علی‌رغم محدودیت‌های بودجه‌ای غیرقابل‌وصف، بحمدالله مرکز آموزش‌های کاربردی حوزه علمیه فارس به‌صورت مستقل و مشارکتی با حمایت و پشتیبانی مدیر محترم مرکز آموزش کاربردی حوزه‌های علمیه و مراکز و مؤسسات حوزوی کشوری و استانی و همراهی معاون محترم تبلیغ حوزه استان و معاونین و رابطین شهرستان‌های فارس، به‌ویژه ائمه جمعه سطح استان فارس، اقدام به تعریف و برنامه‌ریزی عناوین متعدد و متنوع آموزشی  کردند.

مسئول مرکز آموزش کاربردی حوزه علمیه فارس ادامه داد: این برنامه‌‌ها با هدف دانش‌افزایی کاربردی طلاب و مبلغان به‌صورت ۴۰درصد حضوری و ۶۰ درصد غیرحضوری جهت رعایت عدالت آموزشی ویژه طلاب و مبلغان در سطح استان بر گزار شد و همه را در طول سال ۱۴۰۳ به مرحله اجرا رساند و الحمدلله به لطف امام زمان علیه‌السلام پس از نظرسنجی از بین طلاب و مبلغین فارس به کسب رضایت ۹۸درصدی رسیده است.

اسدی تأکید کرد: اطلاع‌رسانی گسترده به طلاب و مبلغین، همراهی ویژه هیأت اندیشه‌ورز و کارشناسان بزرگوار جهادی این مرکز آموزشی و پرورش استاد به هدف خودکفایی استان فارس و اعزام به سطح کشور، پیش‌بینی مشوق‌های انگیزه‌بخش و اجرای مشارکتی فعالیت‌های آموزشی، موفقیت و رشد مناسب عملکرد آموزشی این مرکز به شمار آورد.

وی ادامه داد: تمام دوره‌های آموزشی سال ۱۴۰۳ بنا به بررسی تمام نیازهای آموزش کاربردی روز طلاب، مبلغین طرح هجرت و طرح امین، تبلیغ تخصصی «نسیم رحمت»، طرح بینات و مبلغان آزاد و طلاب محصل «مطابق با اجرای درخت‌واره مهارتی حوزه‌های علمیه» و نظرسنجی از بین مبلغان و طلاب و سپس با بررسی هیأت اندیشه‌ورز مرکز آموزش کاربردی و مهارتی حوزه علمیه فارس که متشکل از مدیران، رابطین و مبلغین موفق حوزوی است، را برنامه‌ریزی و به مرحله اجرا رسیده است.

مسئول مرکز آموزش‌های کاربردی حوزه علمیه فارس در پایان خاطرنشان کرد: تشکیل هیات اندیشه‌ورز، رشد و ارتقاء توانمندی طلاب و مبلغین، اعطای گواهینامه پایان دوره آموزشی، پرداخت حق‌الزحمه تدریس به اساتید و طلاب پرورش یافته دوره‌های آموزشی، اولویت در تدریس دوره‌ها، اعزام به تدریس استانی؛ تشکیل شبکه اساتید آموزش کاربردی استانی، تسهیل در معرفی به تدریس کشوری و... از جمله مزایای شرکت در این دوره‌های مرکز آموزش کاربردی حوزه علمیه استان فارس بوده است.

لازم به ذکر است مرکز آموزش کاربردی حوزه علمیه فارس از بین شعب متعدد در سطح کشور، در سال ۱۴۰۳ رتبه اول کشور را به خود اختصاص داد.

انتهای خبر/۲۲۴۲۲۴

نظرات بینندگان