کد خبر: ۱۶۷۳۶۴
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۹ - ۲۵ فروردين ۱۴۰۴
شیرازه گزارش می‌دهد؛ 

شورای شهری که نمی‌گذارد آرزویی بر دل بماند.

با اعلام خبر اسمتزاج مهدی طاهری عضو شورای شهر شیراز برای استعفا فصل جدیدی از عملکرد این دوره شورای اسلامی شهر شیراز جلوه‌گر شد، تا نشان دهد قرار است آرزوی نشستن بر صندلی‌های شورای شهر شیراز بر دل کسی نماند.

شورای شهری که نمی‌گذارد آرزویی بر دل بماند.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازاه»، با اعلام خبر اسمتزاج مهدی طاهری عضو شورای شهر شیراز برای استعفا به علت گلایه‌های متعدد از روند نافرجام مطالبه‌ها و عدم تحقق برنامه‌ها و اهداف خود فصل جدیدی از عملکرد این دوره شورای اسلامی شهر شیراز جلوه‌گر شد، تا نشان دهد قرار است آرزوی نشستن بر صندلی‌های شورای شهر شیراز بر دل کسی نماند.

شورایی که در واپسین روز خردادماه ۱۴۰۰ با رأی مردم انتخاب شد ۱۳ عضو داشت که هم اکنون از آن فهرست برگزیده و در صورت تأیید درخواست استعفای مهدی طاهری رئیس سابق این شورا ۷ نفر از این منتخبین از چرخه شورای شهر خارج شده تا نوبت به نفر آخر فهرست علی بدل برسد.

غلامعلی ترابی به عنوان نفر چهارم با سودای نمایندگی مجلس از شورا خارج شد تا هم از آنجا ناکام ماند و هم از اینجا رانده و اما سید احسان اصنافی که با بیش از ۳۵ هزار رأی در جایگاه پنجم بود با تصدی شهرداری شیراز دوره خود را ناقص گذاشته و با حواشی زیادی راهی استانداری شد و جای خود را به نفر ششم این فهرست یعنی محمدحسن اسدی داد تا او نیز از چرخه شورای شهر شیراز خارج شود هرچند که جایش در طبقه آخر ساختمان شهید سلیمانی امن‌وامان است.

شورای شهری که نمی‌گذارد آرزویی بر دل بماند.

اما دو عضو ردیف ۹ و ۱۰ شورای ششم داستانی پیچیده پیدا کرده و هنوز ماجرای آنان در هاله‌ای از ابهام است که چطور و با چه حکمی ابتدا بازداشت و سپس آزاد و با حواشی مختلفی اعلام کردند تبرئه شدند به‌گونه‌ای که مهدی نصیری برخلاف علی‌اکبر سلطانی بیشتر خواهان بازگشت به شورای شهر شد که حواشی آسانسور ورودی شورا خود داستانی مفصل است.

محمد فرخ زاده نیز با داشتن کمتر از ۲۵ هزار رأی نفر یازدهم این فهرست شد که بعد از مدتی استانداری فارس را مکان بیشتری برای خدمت تصور نموده و از حضورش در شورا استعفا داد تا حواشی دیگری باشد بر سیره مدیریتی و پایان شعارهای روزهای انتخابات پارلمان شهری که ادعا می‌کردند در آنجا باید فصل نوینی از خدمت را ارائه دهند.

هرچند این استعفاها و تغییر میزهای مدیریتی باعث بر جای ماندن آرزوها و توقعات مردم شهر شیراز شد؛ اما برای فهرست هشت‌گانه علی‌البدل شورای ششم محل برآورده شدن آرزوها شد و یکی‌یکی از سید مریم حسینی تا محمدرضا هاجری و سپس مصطفی کیانی و غلامحسین اسکندری و ابراهیم کمالی و محمود صفایی به فهرست اعضای شورا اضافه شدند که با نطق استمزاجی مهدی طاهری، اسم آخرین نفر این فهرست یعنی سعیده قادری نیز برای حضور در شورای شهر به میان آمد تا آرزو بر دل کسی نماند.

و البته با تمدید حدود یک‌ساله مدت زمان شورای شهر، باید فکر فهرست علی‌البدل دوم بود تا نکند مشتاقان خدمت از این فرصت عضویت در شورا بی‌نصیب بمانند، زیرا هنوز فرصت استعفا بسیار فراهم و شاید سودای خدمت در دولت در دل عده‌ای فراهم و شاید پرونده قضایی عده‌ای روی میز باشد، از این رو احتیاط عقل معاش سیاست همان فهرست دوم انتظار است که پدرخوانده‌های شهر، فکرش را نکرده بودند!

و این داستان تلخی است از شورایی که آمده بود تا در سایه ائتلاف‌های گوناگون و با کمک نام‌آوران پشت پرده، خدمتی دیگر را به مردم شیراز تقدیم دارد. اما فرصتی شد برای تجربه کردن‌های مکرر عده‌ای که آمدند، رفتند و خواهند آمد.

و ای کاش فرصتی می‌شد برای معرفی آنانی که در آن شب‌های کذایی و در آن خانه‌های طلایی، برای این شهر فهرست‌هایی می‌بستند که بعضی از همین آمدن و رفتن‌های مکرر، از نتایج آن نشست‌های تا سحر است؛ کسانی که هنوز در حال نگارش فهرست‌های به قول خودشان امتداد خدمت هستند.

انتهای خبری/ ۲۲۴۲۲۴

نظرات بینندگان