رادیو فردا: آمريكا قدرت حمله به ايران را ندارد
ارگان رسمی سازمان سیا از جمله صدها رسانه اي است كه علي الدوام تلاش داشته با انتشار تحليل ها و گزارش هاي القايي، گزينه تهديد نظامي عليه ايران را معتبر و جدي نشان دهد. با اين حال وب سايت راديو فردا در تحليلي كه به اختلافات اپوزيسيون جمهوري اسلامي از جمله در زمينه موافقت يا مخالفت با حمله به ايران اختصاص داشت، تصريح كرد: هيچ كشور غربي برنامه اي براي حمله نظامي جهت سرنگوني رژيم ايران ندارد و معمولا اين مقامات جمهوري اسلامي هستند كه اين هدف را براي غربيان اعلام كرده اند [!؟] بنابراين ديدگاهي كه عكس گزاره فوق را تحت عنوان ليبيائيزه كردن ايران به كار گرفته، واقعيت را ناديده مي گيرد.[جالب اينجاست كه همين راديو پيش از اين بارها گزارش هاي القايي با موضوع احتمال ليبيايئزه كردن ايران از سوي آمريكا منتشر كرده بود كه هيچ كسي آن را جدي نگرفت.]
رادیو فردا مي افزايد: هيچ كشوري حتي در حال حاضر و حداقل تا يكسال آينده برنامه اي براي حمله به تاسيسات اتمي نيز ندارد. تا روشن شدن نتايج تحريم هاي خريد نفت و بانك مركزي براي مهار برنامه اتمي ايران نمي توان از حمله نظامي به عنوان يك احتمال قريب الوقوع سخن گفت. پس از تجربه پر خرج و پرهزينه حمله به عراق و افغانستان، دولت آمريكا و افكار عمومي اين كشور براي جنگي ديگر آمادگي ندارند. همچنين تا نوامبر 2012 و انتخابات رياست جمهوري در آمريكا ريسك جنگ براي دولت اوباما بالا و احتمال اقدام بدان پايين است. سخن از حمله نظامي اسرائيل نيز بيشتر به تحركاتي براي اعمال تحريم ها مي ماند تا اعلام زمان جنگ.
در ادامه اين تحليل خواندني آمده است: بيش از ده هزار غيرنظامي در سوريه كشته شده اند اما هنوز دول غربي نتوانسته اند با روسيه و چين بر سر كناره گيري دولت اسد به توافق برسند و قطعنامه شوراي امنيت توسط آن دو وتو مي شود. با توجه به شرايط ايران و به خواب رفتن جنبش سبز هيچ چشم اندازي براي مداخله نظامي براي برهم زدن توازن قوا در شرايط بحران سياسي به چشم نمي خورد. بدين ترتيب اصولا فرض نزديك بودن حمله نظامي و همسويي يا عدم همسويي اپوزيسيون با آن و بنا كردن بنيان تمايزگذاري در درون اپوزيسيون بر اين مبنا بي دليل و ناموجه است.
نويسنده اين تحليل (مجيد محمدي) كه از ترويج كنندگان علني «مزدوري» براي سازمان سيا به شمار مي رود، بدين ترتيب نتيجه گرفته كه نبايد اپوزيسيون را براساس مخالفت يا موافقت با حمله نظامي به ايران تقسيم بندي كرد. اين در حالي است كه پس از حمله ناتو به ليبي، طيفي از گروهك هاي ضدانقلاب نظير سلطنت طلبان، سازمان منافقين و برخي عناصر سابقا مدعي اصلاح طلبي ارتباطاتي با مقامات آمريكايي گرفته و خواستار حمله نظامي به ايران به شيوه ليبي شدند. گزارش اين ملاقات ها در مطبوعات غربي منتشر و از سوي برخي رسانه ها- از جمله بالاترين و راديو فردا و گويانيوز و...- برجسته سازي هم شد. حال اينكه اصل اين پيشنهاد، از سر بلاهت و خارج از عهده طرف آمريكايي بود و راديو فردا هم با 6 ماه تاخير و گنده گويي، بدان اقرار مي كند موضوع ديگري است.
نويسنده راديو فردا كه طي چند نوبت فروش اطلاعات و همكاري با دولت هاي غربي به ويژه آمريكا را شغلي «شرافتمندانه»! خوانده، بار ديگر در نوشته اخير خود از اپوزيسيون خواسته تا به دنبال هم پيمان در ميان دولت هاي غربي باشند و از اينكه حتي در اين ميان اپوزيسيون به آنها «همسو با بيگانه، ابزار دست امپرياليسم و ستون پنجم بيگانه» گفته شود، ابايي نداشته باشند. او البته به دلايل كاملا روشن، مزدوري و روابطه ارباب- نوكري را «هم پيماني» جا زده است.
انتهای پیام/20