زندگی بیماران تالاسمی
شیرازه - جمعی از بیماران تالاسمی شیراز صبح سه شنبه در مقابل دانشگاه علوم پزشکی شیراز تجمع کرده و خواستار رفع مشکل خود شدند این در حالی بود که مسئولین این دانشکده رفتار خوبی را با این بیماران نداشته و پاسخ مناسبی به آنها ندادند.
به گزارش مهر، بیماران تلاسمی استان فارس بعد از اینکه از تجمع در مقابل دانشگاه علوم پزشکی نتیجه ای دریافت نکردند در مقابل درب استانداری فارس جمع شدند که در این مکان به آنها اعلام شد صورت جلسه ای تنظیم کنند وبعد از امضا آنرا به واحد رسیدگی به درخواست های مردمی استانداری تحویل دهند.
کودکان و نوجوانان تالاسمی که به مقابل استانداری فارس رفته بودند از برخورد مناسب مدیران استانداری رضایت داشتند و قرار شد که طی جلسه ای مشکلات خود را عنوان کنند.
تجمع بیماران تالاسمی شیراز برای چندمین بار بود که انجام می شد و این مشکلات ناراحتی مردمی که این تجمع را می دیدند به همراه داشت.
اصلی ترین مشکل بیماران تا لاسمی کمبود داروی آهن زدای(دسفرال) در فارس است که باعث شد تا بیماران تلاسمی استان با تجمع در مقابل ساختمان علوم پزشکی فارس خواستار پاسخگویی مسئولان شوند.
داروی آهن زدایی( دسفرال)مدت 30سال است که جزءاصلی ترین داروی های بیماران تلاسمی به حساب می آید.
این دارو باعث ایجاد روحیه و امید به زندگی در بیماران تالاسمی وخانواده هایشان می شود به گونه ای که این افرادبا استفاده از داروی دسفرال در اجتماع مانند سایر افراد زندگی عادی خود را ادامه می دهند.
به گزارش شیرازه بیماران تاکنون 120 عددد سفرال درماه دریافت می کردند یا سهمیه آنها به طور کامل قطع شده و یا میزان دریافت دارو به یک ششم میزان اولیه تبدیل شد .
این در حالی است که مقدار داروی دریافت شده پاسخگویی نیاز بیماران تالاسمی نیست و به همین دلیل سلامتی و زندگی این بیماران به مخاطره افتاده است.
گفتنی است بیماران تالاسمی استان فارس با ارسال نامه به دانشگاه علوم پزشکی شیرار، استانداری، وزارت بهداشت، درمان و علوم پزشکی شکایت خود را در مورد داروی مشابه داخلی آهن زدای به طور کتبی به مسئولان ارائه کردند اما تنها جوابی که دریافت کردند قول مساعد مسئولان برای جبران درآینده نزدیک بود.
همچنین برخی از بیماران ادعا میکنند که داروی آهن زدای( دسفرال) در استان های همجوار به میزان لازم در اختیار بیماران تالاسمی قرار می گیرد اما در فارس تهیه این دارو به معظلی برای این گروه ازبیماران تبدیل شده است.
براساس برخی از شنیده ها داروی آهن زدای به میزان لازم در انبار دانشگاه علوم پزشکی شیرازموجود است اما به دلایل نامعلوم مسئولان حاضر به توزیع آن در بین بیماران تالاسمی استان نیستند.
انتهای خبر/ص