از موج جدید انتصابات در استان چه بویی استشمام می شود؟ / سند
شیرازه - با نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری، موج جدیدی از تغییرات مدیرات در سطوح مختلف مدیریتی در کشور آغاز شده است. حتی در برخی از استانها این تغییرات به استانداران نیز رسیده است.
این تغییرات در شیراز نیز گرچه کمتر از سوی رسانهها مورد بررسی و تحلیل واقع میشوند اما با آغاز سال 91، به سرعت در حال انجام اند. بازگشت بعضی از افراد همراه و نزدیک به استاندار سابق فارس که ارادت خود را به بعضی از مکاتب و افراد نشان داده بودند در عرصه های مدیریتی استان و شهر شیراز همراه با تغییر برخی فرمانداران، بخشداران و روسای ادارات از این قبیلاند.
اگرچه نمیتوان و بیانصافی است که همه مدیران جدید را به یک چشم نگریست اما متاسفانه از برخی تغییرات، بوی خوبی به مشام نمیرسد. در ادامه دو تغییری که کمی مبهم است مورد بررسی قرار میگیرد:
1. چند ماه قبل، سرپرست یکی از معاونتهای یک ارگان مهم در شیراز به کسی رسید که سابقه سیاسی خوبی نداشته و اساسا قرابتی میان او و گفتمان متبوعش با گفتمان اصولگرایی و سومتیر مشاهده نمیشود. اسناد زیر به خوبی نشان میدهد که این شخص در سال 1384، رئیس ستاد دکتر معین در یکی از بخشهای استان فارس بوده است. معین در آن سال کاندیدای اصلاحطلبان بود و پس از شکست سهمگین در دور اول انتخابات، آنقدر افراطیگری کرد تا دور دوم انتخابات ریاست جمهوری را به دلیل آنچه تقلب نظام در شمارش آرا میخواند، تحریم کند!
حال سوالی که مسئولین استان باید به آن پاسخ دهند این است که آیا این انتصاب با غفلت از این سابقه صورت گرفته و یا با علم و آگاهی؟ اگر غفلت بوده است که باید تاسف خورد و اگر با آگاهی به این سمت منصوب شده باید در کنار تاسف، کمی هم هراسناک بود!
2. چند روز قبل مسئول جدید یکی از ادارت فرهنگی شیراز معرفی شد. وی سابقه مدیریتهای ورزشی، ادبی، هنری، مالی و ... را در پروند خود داراست و علاوه بر آنها، نویسنده کتابهای «تاکیدی بر یگانگی شخصیت ذوالقرنین و کوروش»، «تحلیل تاریخی ساخت تخت جمشید»، «ماه بر خاک»، «راهنمای بازدید از تخت جمشید، پاسارگاد، نقش رستن و نقش رجب»، «تاکیدی بر یگانگی شخصیت ذیالقرنین و کوروش (اصلاح، بازنگری، الحاق و اضافات)» و مقاله «اخلاقی نو در جهان باستان» در فصلنامه میراث پارس میز بوده است.
لازم به ذکر است که خبرگزاری فارس این مدیر را یکی از مدیران زمان اصلاحات در استان فارس معرفی کرده است.
نگاهی به فعالیتهای پژوهشی این شخص به خوبی حوزه علایق او را نشان میدهد. حال سوال اساسی این است که در شهری که سومین حرم اهل بیت علیهم السلام است، آیا شخصی میتواند صرف داشتن سابقه مدیریتی و با چنین رزومه پژوهشیای، امورات فرهنگی این شهر را به سرمنزل مطلوب برساند؟
شیرازه ضمن احترام به افراد مختلفی که بدون ذکر نام در این مطلب به آنها اشاره شد، از مسئولین استان میپرسد که آیا در این استان جوانان کاربلدی که به لحاظ گفتمانی قرابت بیشتری با گفتمان دولت داشته باشند، وجود ندارند که از این افراد استفاده میشود؟ چرا به یکباره دور جدیدی از تغییر مدیران آغاز شده است؟
حتی اگر برخی از مسئولین استان بخواهند رسانهها را به خاطر «اخبار بدون منبع و صرفا شنیدهها» متهم به تضعیف مسئولین نمایند! بازهم باید گفت که براساس شنیدهها روند تغییر مدیران در استان فارس همچنان ادامه خواهد داشت.
وقتی همه به دنبال نخود سیاه اند تو می دانی که به چه چیزی بپردازی
من خودم توی ... شاغلم. بحث هایی که ان جا در خصوص انتصابات جدید می شود خیلی داغ شده است این روزها
آقائه رئیس ستاد معین بوده بعد الان گذاشتنش ...
خدایا صادق عابدین داره چی کار میکنه
چرا بقیه رسانهها سکوت کردن؟ چرا استاندار شفاف سازی نمی کنه خب؟
در رابطه با استدلال یک هم ظاهرا شما به دفع حداکثری (!) اعتقاد دارید؟!
ربط دادن هر مسئله ای به سومین حرم اهل بیت هم در نوع خودش جالبه!
رسیدن این اسناد به دست تو هم جالبه! والله خوب مملکتی داریم! حریم خصوصی کاملا محفوظه!
یه سوال هم از شما و تمام کسانی که تشنه افشاگری هستند : واقعا این افشاگری ها جز ایجاد بدبینی در جامعه و ترویج دشمنی چه در جامعه سیاسی و خانواده ها چه نتیجه ای داشته؟ 7 سال پیش رو با امروز مقایسه کنید و یک آمار منسجم ارائه بدید که ما قبل از این دولت - دولت افشاگر - در فلان نقطه بودیم و با افشاگری های این دولت به این نقطه رسیدیم! افشاگری ها و سخن چینی ها و مچ گیری های دولتی به خانواده ها هم سرایت کرده! امیرالمومنین (ع) فرمودند مردم از حاکمانشون الگو می گیرند!
ضمنا شیرازه تو روی هرچی سایته در فیلتر نظرات سفید کردی! تبریک می گم بهت! گفتم که بدونی! هرچند که شما سایت ها معمولا برای خالی نبودن عریضه معمولا اون نظری رو که بهتون میگه \\\" چرا نظرات من رو نشون نمیدید\\\" رو نشون میدید و بقیه رو بی خیال میشید!