7 راه برای تقویت مغز
به گزارش شیرازه به نقل از مشرق، مغز ما انسان ها نیز بعد از فعالیت های متفاوت در طول روز و یا هفته نیاز دارد تا به گونه ای انرژی از دست رفته خودش را بازیابی کند. بهترین راه های تقویت کردن مغز را می توانید در زیر مشاهده کنید.
بادام بخوريد
بادام حافظه را تقويت مي كند و اگر در تركيب با شير پيش از رفتن به رختخواب يا پس از برخاستن از خواب به هنگام صبح مصرف شود تأثير بهتري دارد. بهتر است تا از بادام به صورت تازه استفاده کنید تا نتیجه بهتری بگیرید و از مصرف بادام های شور خودداری کنید.
آب سيب بنوشيد
پژوهشگران دانشگاه ماساچوست لوول نشان داده اند كه آب سيب توليد نوعي انتقال دهنده عصبي حياتي «استيلكولين» را در مغز افزايش داده و از اين طريق قدرت حافظه را نيز تشديد مي كند.
ذهن خود را ورزش دهيد
همان گونه كه ورزش جسمي براي بهره مندي از يك بدن قوي و سالم ضروري است، ورزش ذهني نيز به همين اندازه مهم است تا بتوانيد ذهني تيز و فعال داشته باشيد. آيا تاكنون توجه كرده ايد كه چرا كودكان قدرت مغزي قوي تري نسبت به افراد بالغ دارند؟ چون كودكان ذهني بازيگوش دارند و يك چنين ذهني توان حافظه را بالا مي برد. براي رسيدن به چنين توانايي مي توانيد پازل يا جدول حل كنيد، در كارهاي گروهي داوطلب شويد، با ديگران تعامل كنيد، به يك سرگرمي مانند مطالعه، نقاشي يا حتي ديدن پرندگان مشغول شويد، يك مهارت جديد يا يك زبان جديد بياموزيد.
مصرف مواد قندي را كاهش دهيد
قند غذا نيست، بلكه شكلي از كربوهيدرات است كه يك انرژي واهي توليد مي كند. مصرف زياد مواد قندي باعث بروز نشانه هاي عصبي و رنج آور، ضعف حافظه و ديگر اختلالات عصبي مي شود. غذاها را بدون افزودن شكر مصرف كنيد و از مصرف نوشيدني هاي شيرين يا مقدار زيادي شكر يا قند با كافئين پرهيز كنيد.
شب ها غذاي سبك بخوريد
خوردن غذاي زياد و سنگين در شب، باعث بروز استرس طولاني مدت و احساسي به هنگام خواب مي شود. توصيه مي شود غذاي سنگين را در روز مصرف كنيد كه بدن تحرك بيشتري دارد. شبها با خوردن غذاي سبك ميوه يا سبزي مي توانيد خواب بهتري داشته باشيد. خواب خوب شب به معني تقويت قواي مغز است.
قدرت تخيل خود را تقويت كنيد
يوناني ها اصل خيال پردازي را براي به خاطر سپردن همه چيز ياد مي گيرند. اين تكنيك نياز دارد كه فرد يك تخيل واقعي و رنگي را ايجاد كند كه بتوان آن را به يك موضوع يا شي خاص ارتباط داد. اگر شما همه حواس خود شامل لامسه، بويايي، چشايي، شنوايي و بينايي را درگير خيال پردازي كنيد، مي توانيد جزييات بيشتري از يك موضوع را به ياد بياوريد. اين كار به تقويت حافظه شما كمك مي كند.
خشم خود را كنترل كنيد.
غذاهاي تهيه شده از آرد سفيد، مصرف زياد نشاسته يا نان سفيد، مي تواند منجر به بروز حساسيت هاي عصبي شود. در نتيجه، مصرف اين قبيل مواد غذايي پرخاشگري و برخي از رفتارهاي افسردگي را موجب مي شود. در عوض سبزي تازه بخوريد. آب زياد بنوشيد و يوگا يا مديتيشن انجام دهيد تا احساسات سمي مانند خشم و استرس از شما دور شود.
/ک