کد خبر: ۳۶۳۸۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۴ - ۱۱ مهر ۱۳۹۱

از خانه نشینی و اداره دفتر ازدواج تااشتغال در هلال احمر و وزارت نفت

انجام کارهای پژوهشی، اشتغال در برخی پست‌های اجرایی، اداره پمپ بنزین و دفتر ازدواج و طلاق و حتی خانه‌نشینی از جمله کارهایی است که 11 نماینده جامانده فارسی از ورود دوباره به مجلس نهم بعد از اتمام دوره نمایندگی‌شان برگزیده‌اند.

شیرازه - تعداد 11نفر از 18نماینده مجلس هشتم استان فارس نتوانستند رضايت مردم حوزه انتخابيه خود را به دست بياورند و یا که نتوانستند از سد نظارت شوراي نگهبان عبور کنند تا دوره نمایندگی خود را تمدید کنند. حالا آنها به جای ثبت تجربه نمایندگی مجلس نهم، باید فعالیت و کارهای دیگری را در چهار سال آینده تجربه و انجام دهند تا شاید مردم بار دیگر آنها را برای ورود به بهارستان دهم برگزینند.

شیرازه به بررسی اجمالی نمایندگان استان فارسی جامانده از مجلس نهم وشغل فعلی آنها پرداخته است.

 


محمد مهدی افشاری
 نماینده مردم داراب و زرین دشت درمجلس هشتم با این که عضو کمیسیون کشاورزی بود هیچ طرحی را به مجلس ارائه نکرد و از نمایندگان پرغیبت فارس درمجلس به حساب می امد. وی در زمره نمایندگانی بود که در انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری از میرحسین موسوی حمایت کرده بود. وی که برخلاف احمدی سابقه یک دوره نمایندگی مجلس و چندین سال مدیریت درسطح شهرستان را داشت علی رغم تبلیغات وسیع مغلوب نبی الله احمدی که در دو لیست جبهه متحد و  جبهه پایداری قرار داشت شد و اکنون درسازمان بازرسی کشور مشغول است.


سید احمدرضا دستغیب( فخرالدین)
دستغیب نماینده اصلاح طلب مردم شیراز بود. او عضو فراکسیون اقلیت درمجلس هشتم به شمار میرفت . دستغیب درفتنه 88 نقش موثری در ایجاد التهاب در جامعه ایفا کرد. او در انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری برای میرحسین موسوی سنگ تمام گذاشت به طوری که در افتتاحیه ستاد انتخاباتی مهری های مقیم شیراز در تایید میرحسین موسوی گفت: رای به موسوی آری گفتن به تمام پاکیها، صداقتها، سادگیهاست.
دستغیب که درطول دوره نمایندگی اش همواره از سوی اهالی مسجد قبا در شیراز حمایت می شد و بیانیه معروف مجلس در محکومیت سخنان ضد ولایت فقیه علی محمد دستغیب را امضا نکرد، در مجلس ارائه دهنده هیچ طرحی نبود و فقط در مصوب کردن 24 طرح مشارکت کرد. درگیری وی با نصرالله کوهی باغ اناری نماینده سروستان در مهرماه 89 درجلسه مجمع نمایندگان استان فارس یکی از نقاط عطف کار نمایندگی وی در مجلس هشتم بود. وی از سوی شورای نگهبان قانون اساسی برای مجلس نهم رد صلاحیت شد و اکنون درجای خاصی مشغول نیست.


عبدالرضا مرادی
نماینده مردم ممسنی و رستم عضو کمیسیون قضایی حقوقی مجلس هشتم که از مدیران بومی شهرستان نوراباد به حساب می امد و درطول دوران نمایندگی اش مثل اکثر نماینده های استان ارائه دهنده هیچ طرحی نبوده و فقط درارائه چند طرح مشارکت کرده بود، درانتخابات نهمین دوره مجلس طبق ماده 28 قانون اساسی به دلیل عدم التزام عملی به اسلام و نظام  رد صلاحیت شد تا نوذر شفیعی برنده انتخابات حوزه انتخابیه ممسنی شود. مرادی اکنون مديركل دفتر حقوقی ثبت اسناد واملاک کشوراست.


ابوالقاسم رحمانی
 نماینده مردم اقلید عضو کمیسیون عمران مجلس هشتم بود. وی هم مثل اکثر نمایندگان فارس ارائه دهنده طرحی برای تصویب به مجلس نبود. مردم با انتخاب الیاس طاهری (نماینده جدید) نشان دادند که از عملکرد رحمانی رضایت کافی ندارند. وی اکنون از وزرات نیرو و وزارت مسکن و شهرسازی پیشنهاد کاری دارد که به نظر میرسد پیشنهاد وزارت مسکن جدی تر باشد.


علی اصغرحسنی
نماینده مردم خنج ولارستان عضوکمیسیون بهداشت و درمان مجلس هشتم که یک گراشی الاصل بود یک دوره نمایندگی پرتنش را تجربه کرد. تلاشهای وی برای استان کردن لار و پیوستن چند شهر از بندرعباس به لار و قضیه شهرستان شدن گراش و مسائلی که برای شرکت برگ سبز مطهر پیش آمد شاهدی براین مدعاست. وی که متوجه شده بود عمر نشستن بر صندلی مجلس اش به سر آمده درهمان روزهای اول برای مجلس نهم کاندیدا شد ولی توسط شورای نگهبان ردصلاحیت شد و از این حوزه انتخابیه جعفر پور به مجلس نهم راه یافت. اکنون علی اصغر حسنی درسازمان هلال احمر مشغول به کار است.


حجت السلام سید یونس موسوی سرچشمه ای
نماینده مردم فیروزآباد، قیرو کارزین و فراشبند عضو كميسيون حقوقي و قضايي مجلس که از معدود نمایندگان فارس بود که درسابقه خود طرحی را برای ارائه به مجلس داشت! وی که سابقه دو دوره نمایندگی این حوزه انتخابیه را دارد فردی نسبتا فعال و کم حاشیه به حساب می امد. وی از نشستن برای بار سوم روی کرسی نمایندگی باز ماند وجای خودر ا به نادر فریدونی داد. موسوی سرچشمه هم اکنون برنامه ای برای آینده کاری خود ندارد و در منزل خود در قم خانه نشین است.


حجت الاسلام داود محمدجانی
 نماینده مردم آباده ،بوانات و خرم بید عضو کمیسیون کشاورزی مجلس هشتم از معدود نمایندگان فارس بود که از موسوی درانتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری حمایت کرد. محمدجانی که از حامیان سرسخت احمدزاده به حساب می امد در چرخشی اشکارنامه تشکرامیز نمایندگان مجلس از ایت الله جنتی درانتقاد از مدیریت احمدزاده را امضا کرد. وی نیز مثل اکثرنمایندگان مجلس ارائه دهنده هیچ طرحی درمجلس نبود. محمدجانی برای انتخابات مجلس نهم نیز کاندید شد ولی شورای نگهبان صلاحیت وی برای تصدی نمایندگی را تایید نکرد تا از قافله سفیران مجلس نهم باز بماند و رحیم زارع دریک انتخابات پرتنش به مجلس راه یابد. داوود محمد جانی هم اکنون دفتر ثبت ازدواج وطلاق درتهران دارد و درهمین حرفه مشغول فعالیت است.


محمدعلی حیاتی
 نماینده مردم لامرد و مهر،در حالي كه اكثر نمايندگان مجلس هفتم موفق به راهيابي به مجلس هشتم از طريق حوزه هاي انتخابيه خود نشدند اين امر در لامرد و مهر صادق نبود ومحمدعلی حیاتی نماینده مجلس هفتمی بار دیگر با رأي قاطع و اكثريت مردم به مجلس هشتم راه يافت.
حیاتی نماینده مردم لامرد درمجلس هشتم دربامداد 16 خرداد 89 به علت عارضه قلبي درگذشت. مرحوم حیاتی، نماینده فقید لامرد و مهر در دوره هشتم تنها دوسال نماینده بود.


حسن شبانپور
 نماینده مردم مرودشت،ارسنجان و پاسارگاد در مجلس هشتم عضو کمیسیون انرژی مجلس بود. وی که سابقه نمایندگی درمجلس ششم را هم داشت درطول دوره نمایندگی خود درمجلس هشتم ارائه دهنده هیچ طرحی نبود. برای مجلس نهم نیز کاندید شد اما در رقابت با برومندی مغلوب شده و هم اکنون رئیس امور حقوقی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی است.


نصراله کوهی باغ اناری
نماینده مردم سروستان که از اعضای کمیسیون شوراهای مجلس هشتم به شمار میرفت . وی که رکورددار غیبت در مجلس هشتم به شمار میرفت  دوران نمایندگی پرتنشی را پشت سرگذراند. اوج کار نمایندگی وی زمانی بود که در مهرماه 87 در درگیری با احمدرضا دستغیب نماینده اصلاح طلب شیراز حسابی از خجالت همدیگر درامدند. کوهی باغ اناری در رقابت با داریوش اسماعیلی بازنده شد واکنون یک پمپ بنزین درتهران دارد و به چند کمیسیون مجلس نهم مشاوره می دهد.



غلامرضا دهقان ناصرآبادی
نماینده مردم کازرون عضو کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس هشتم. وی برای انتخابات مجلس هشتم از حمایت رسمی و علنی حزب اعتماد ملی برخوردار بود و در انتخابات رياست جمهوري دهم نيز دهقان ناصرآبادي از يك سو در مراسم افتتاح دفتر كازروني هاي مقيم تهران در حمايت از ميرحسين موسوي شركت كرد (اينجا را ببينيد)
 و از طرفي براي مسئول ستاد احمدي نژاد پيامك حمايت فرستاد (در هفته نامه سلمان کازرون منتشر شد) و در نهايت هم اعلام بي طرفي كرد. دوران نمایندگی دهقان ناصرابادی درمجلس هشتم دوران پرفراز و نشیبی بود. وی از نمایندگانی بود که همواره برای ورود به مجلس تاخیر داشت. او برای مجلس نهم هم کاندیدا شد وتلاش مضاعفی برای ماندن در کسوت نمایندگی از خود نشان داد به طوری که بعضی از نزدیکان وی درحال حمل اسلحه گرم در انتخابات دستگیرشدند ولی مردم کازرون شاهین محمدصادقی را به عنوان سفیر خود در مجلس نهم انتخاب کردند. دهقان ناصر ابادی با وجود اختلاف11000 رای خود با محمدصادقی معترض شد اما درنهایت شورای نگهبان انتخابات کازرون را تایید کرد.وی اکنون به عنوان بازرس ویژه قضایی در سازمان بازرسی کل کشورمشغول بکار است.

{$old_album_36380}
نظرات بینندگان
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۱
0
بنظر من این سایت تمام حرفایش بر سر عقده و بی تدبیری و نون را بر حسب روزمیخردو حیف نباشد این 11نماینده ارزشی را نمایندگان حلقه به کوش دوره 9 مقایسه کرد