دکتر ارشاد رئیس دانشگاه شیراز میشود
دکتر مجید ارشاد لنگرودی استاد تمام بخش ریاضی دانشکده علوم دانشگاه شیراز از سوی وزیر علوم به عنوان گزینه نهایی برای تصدی ریاست دانشگاه شیراز انتخاب شده است.
به گزارش شیرازه، رئیس جدید دانشگاه شیراز منصوب شده و بزودی مراسم تودیع و معارفه او برگزار خواهد شد.
پس از حضور تیم سه نفره وزارت علوم در
دانشگاه شیراز و بررسیهای بعمل آمده، دکتر مجید ارشاد لنگرودی استاد تمام بخش
ریاضی دانشکده علوم دانشگاه شیراز از سوی ویزیر علوم به عنوان گزینه نهایی برای تصدی ریاست دانشگاه
شیراز انتخاب شده است. طبق برخی شنیدهها مراسم تودیع دکتر موذنی ریاست کنونی و معارفه دکتر ارشاد فردا برگزار خواهد شد.
گفتنی است دکتر ارشاد پس از فوت دکتر مصطفوی رئیس فقید دانشگاه شیراز، از سال 80 تا 84 ریاست این دانشگاه را بر عهده داشته است.
نظرات بینندگان
نظرات بینندگان
یکی پر از حاشیه مالی
یکی پر از حاشیه سیاسی
اون یکی در جلسات خصوصی گفته می خواهم سر به تن نظام نباشد
به به از این باغ اعتدال به به!
درود بر روحانی و وزیر محبوب علوم
خدا يارتان باد. انشاالله معاونين آموزشي و پژوهشي خود را از بين كساني انتخاب نماييد كه مخصوصا بحث تحول در علوم انساني را كه از مباحث مهم اموزش عالي است هم قبول داشته باشند و هم براي آن برنامه داشته باشند.
یعنی یه نفر که غیر از دانشکده مهندسی و علوم نمی تواند رئیس دانشگاه بشه؟
تجربیات آقای دکتر موذنی را در مورد کسانی که با بی بصیرتی و رهنمودهای غلط به ایشان کار را به این نقطه کشاندند جدی بگیرید
اینها درک درستی از خط حضرت آقا ندارند
اگر ایشان هم اهل لنگردند باید سوال کرد چرا یک شیرازی نداریم که بتونه دانشگاه شیراز را از این افت کیفی نجات بده؟
1) افراد به ظاهر مدعی خط رهبری اما بی بصیرت را شناسایی کنید.
2) لطفاً بحث تحول در علوم انسانی را جدی بگیرید. مطمئن باشید که جامعه اسلامی نمی تواند مبتنی بر علوم سکولار که خود ناشی از یک فلسفه سکولار است اداره شود. علوم انسانی اسلامی تجربه و عقل را رد نمی کند که هیچ ، به شدت هم به آن بها می دهد اما معتقد است همه باید در چارچوب وحی که در راستای هستی شناسی و انسان شناسی و هدف خلقت است تنظیم گردد. موفق باشید.
شما را به خدا به داد دانشجویانی برسید که مجبورند به جای انتخاب واحد، زیر بار اجبار واحد بروند وبا استادان زورکی درسهاشون رو پاس کنند. به داد دانشجویانی برسید که اسیر دست سیستمی هستند که می گوید باید با این استاد درستان را بگیرید چون کلاسش خالیست..!!
لطفاً در تعیین روسای دانشکده ها جناحی و سیاسی عمل ننمایید.
حتماً 2 شرط ----شایسته سالاری----- و -----مقبولیت عام داشتن---- را از جمله معیارهای مهم قلمداد کنید وگرنه در مقابل مشکلات پاسخگو نمی توانید باشید.
این موضوع مخصوصاً در دانشکده هایی که مشکلات بیشتری داشته اند بیشتر صادق است.
و اگر چنین شروطی لحاظ گردد در واقع شرط انتخابی بودن رئیس دانشکده ها نیز لحاظ شده است.
سلام و یک پیشنهاد
آیا بهتر نیست به همان روشی که خودتان انتخاب شدید برای تعیین روسای دانشکده ها عمل نمایید؟
هیاتی را (خارج از اساتید هر دانشکده) برای شنیدن حرف ها و پیشنهادات به هر دانشکده اعزام نمایید و پس از دریافت پیشنهادات حسب صلاحدید عمل نمایید.
لطفاً در انتخابتان دو معیار "شایسته سالاری" و "مقبولیت داشتن در بین اساتید" را هم در نظر بگیرید. جسارت نباشد
رئیس سابق دانشگاه هم فرد آرامی بود لیکن تندروهای اطراف ایشان کار را به اینجا رساندند. ما شما را به آرامش و متانت و تدبیر می شناسیم اما هر انسانی در معرض خطر است. شما رئیس دانشگاه هستید پس خوب و بدش را به اسم شما می نویسند. شما مدیون هیچ کس نیستید شما فقط مدیون خدا هستید. انشاءالله این دین را بخوبی ادا می کنید.
***در مورد اکثریت قریب به اتفاق مدیران فعلی دانشگاه داده هایی وجود دارد که می توان بر اساس آنها و با هر معیاری آن داده ها را آنالیز کرد و نسبت به عملکرد مدیران قضاوتی داشت.
آیا بهتر نیست نسبت به کسانی که تازه کارشان را شروع کرده اند فرصتی داده شود تا این داده ها برای آنالیز فراهم شوند؟
باور بفرمایید کسانی که می توانند واحدهای خودشان را از بحران های موجود نجات دهند زیاد نیستند.
سابقه شما می گوید شما مدبرانه تصمیم می گیرید. شاید آزمایش سختی پیش رو داشته باشید و آن ایستادگی در مقابل برخی تندروی ها باشد. از خداوند متعال می خواهیم این بار نیز سرفراز از این آزمایش بیرون آیید. خدا یارتان باد.
قرائن نشان می دهند که بنحوی تدبیر امور می نمایید که دانشگاه بتواند در ***کمال آرامش ***به خدمات علمی خود به جامعه ادامه دهد. خواستم تشکری کرده باشم. خدا یارتان. فاستقم کما امرت
با سلام
تصمیم بر مبنای فشارهای جناحی ممکن است در کوتاه مدت ظاهراً برخی شاکیان افراطی را آرام کند اما در درازمدت آثار زیانباری خواهد داشت. مبنای تصمیم گیری باید منطق و معیار باشد.
با سلام و آرزوی توفیق الهی
برخی افراد به دلیل پیروزی یک جناح در انتخابات سهم می خواهند. امیدواریم نشان دهید که ما از این مرحله عبور کرده ایم. دولت محترم خود را فراجناحی می داند حسب صلاحدید شما هم این فرآیند را تقویت فرمایید و شایسته سالاری را مبنا قرار دهید.
به نظر می رسد که دوره جناح گرایی گذشته است و ما در مسیر دستیابی به دیدگاه فراجناحی هستیم. امیدواریم با تصمیمات منطقی خود این مسیر را هموار فرمایید. الله نگهدارتان.
بسیاری از اساتید در دوره قبل به اندازه کافی آسیب دیده اند. مطمئن باشید اگر تصمیماتتان مبنای دقیق نداشته باشد اسیب می بینید.
یکی از دلایلی که رئیس سابق دانشگاه آسیب دید اطلاعات کانالیزه شده ای بود که به ایشان می دادند. مراقب باشید. شواهدی در دست است که آرام آرام این اتفاق برای شما در حال رقم خوردن است.
یک متخصص نظر سنجی را به خدمت بگیرید و کانال های اطلاعاتی خود را متنوع کنید. دلسوزانه گفتیم. ضربه نخورید. دوستان داریم.
سعی کنید پایدار مسائل را حل کنید. اگر امروز روش های ناقصی را برای اتخاذ تصمیم برگزینید، چند صباحی دیگر مشکل به نحو دیگری بروز می نماید. شرایط امروز بسیار پیچیده تر از سال 84 است. خود را بی نیاز از مشورت با اساتید مبرز مپندارید. از عقلانیت همگان استفاده کنید و آن را پشتوانه تصمیمات خود قرار دهید. موفق باشید.
حوزه فرهنگ را دریابید. ظاهراً مسائل شروع خوبی ندارند.
انقلاب به هیچ جناحی تعلق ندارد، انقلاب متعلق به تمام ملت است.....
هیچ جناحی نباید فکر کند که یک جناح خاصی می تواند بر کشور حاکمیت کند....
دانشگاهیان عملکرد هیات رئیسه محترم جدید دانشگاه شیراز را با این ملاک محک خواهند زد.
ظاهراً اوایل این چنین بوده است. الان گروههای فشار بر اسب مراد سوارند. خدا کند بلایی که سر رئیس سابق آمد سر پرفسور نیاید.
اینقدر به کسانی که خانواده هایشان آنور آب زندگی می کنند اعتماد نکنید.