کد خبر: ۵۰۳۲۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۳ - ۲۸ دی ۱۳۹۲

آقای ضرغامی نماینده کدام تفکرید؛ ارزش‌ها یا شبه روشنفکران؟

آقای کارگردان هم با پررویی تمام در برنامه هفت حاضر می‌شوند و علاوه بر تکرار حرف‌های قبلی در نقد «دستور دادن آقای روحانی به فیلمسازی امیدوارکننده» از جمله دیگر آقای روحانی با وقاحت تمام دفاع می‌کند و تاکید می‌کنند هنرمند ارزشی و غیرارزشی نداریم. آقای گبرلو هم مانند همیشه فقط برنامه را اداره می‌کند.

به گزارش شیرازه مجید عسگری مدیر موسسه فرهنگی-نرم‌افزاری آرمان در تریبون مستضعفین نوشت: سخنان رئیس جمهور درجمع هنرمندان بازتاب‌های متعددی در محافل هنری، ارزشی و روشنفکری داشت. در این بین دو محور از سخنان ایشان مورد نقد و بررسی بیشتر گروه‌های متعدد قرار گرفت. جمله «تقسیم هنرمندان به ارزشی و غیر ارزشی بی‌معناست» پربحث‌ترین بخش سخنان رئیس جمهور در میان هنرمندان و متفکرین ارزشی شد. اساتید مختلف در جشنواره عمار نقدهای خود را گفتند و رسانه‌های ارزشی هم نقدهای مختلفی از نویسندگان و هنرمندان جبهه انقلاب اسلامی منتشر کردند.

از آن طرف هم جمله «دولت تداوم امید را در میان مردم می‌خواهد. از شما می‌خواهم آثار امیدبخش و نشاط‌آفرین تولید کنید، آثار یأس‌آور کافی است» در میان شبه‌روشنفکران مورد نقد قرار گرفت و شبه‌روشنفکران نشان دادند که جز عمل به تفکرات خود به چیز دیگری فکر نمی‌کنند و حاضر نیستند حتی به رئیس‌جمهوری که در نظر با آنها همراهی می‌کند ولی یک درخواست هم دارد، احترام بگذارند و تاکید دارند که فقط دولت باید به حرف ما گوش کند.

این یادداشت بر آن نیست تا تحلیل سخنان رئیس‌جمهور و بازخوردهای آن را داشته باشد. چرا که اتفاقی در جشنواره جام‌جم و برنامه هفت افتاد که مهم‌تر از این سخنان و بازخوردهایش است. ضرغامی در جشنواره جام‌جم به دفاع از سخنان روحانی درباره امید و نساختن آثار یاس‌آور پرداخت و به اصطلاح جواب آقایان هنرمند را دادند. «در فرمایشاتی که اخیراً دکتر روحانی در جمع هنرمندان طی هفته گذشته داشتند، ایشان در انتهای فرمایشات‌شان درباره‌ی امید صحبت کردند و از هنرمندان خواستند که برنامه‌هایشان را امیدوارکننده بسازند و مردم را امیدوار کنند. اما بعد از فرمایشات ایشان در فضای رسانه‌ای کشور بحث‌هایی انجام شد تا یکی از همکاران بسیار خوب ما که از کارگردانان صاحب‌نام در سینما و تلویزیون هستند، مصاحبه‌ای را انجام دادند و نسبت به صحبت‌های دکتر روحانی اعتراض داشتند که البته شاید دیگران هم اعتراض داشتند.»

آقای ضرغامی در مهمترین رویداد تلویزیون (جشنواره جام جم) به صحبت‌های یک کارگردان واکنش نشان می‌دهند. البته تا اینجا اشکالی وارد نیست، زیرا به ظاهر ایشان جریان شبه روشنفکری را نقد می‌کنند. اما نکته اساسی این است که آقای ضرغامی در انتهای سخنان‌شان از آقای کارگردان! می‌خواهد که اگر نقدی به صحبت‌های من دارید در برنامه هفت آقای گبرلو حاضر به شنیدن آن هستیم.

آقای کارگردان هم با پررویی تمام در برنامه هفت حاضر می‌شوند و علاوه بر تکرار حرف‌های قبلی در نقد «دستور دادن آقای روحانی به فیلمسازی امیدوارکننده» از جمله دیگر آقای روحانی با وقاحت تمام دفاع می‌کند و تاکید می‌کنند هنرمند ارزشی و غیرارزشی نداریم. آقای گبرلو هم مانند همیشه فقط برنامه را اداره می‌کند.

آقای ضرغامی!

نماینده کدام تفکرید؟ آیا در بین منتقدین مختلف سخنان رئیس جمهور فقط آقای کارگردان! حرفش به مردم نرسیده بود که شما حول شدید و تریبون رسانه ملی را در اختیار ایشان قرار دادید؟ آیا این همه از هنرمندان و متفکرین ارزشی سخنان روحانی را نقد کردند به گوش شما نرسید؟ شما نماینده نظام هستید یا شبه‌روشنفکرانی که حتی حاضر نیستند یک جمله رئیس‌جمهور هم‌نظر خودشان را تحمل کنند. آقای ضرغامی! نکند دنبال این هستید که این آقایان را امیدوار کنید. آقایانی که فقط یاد گرفته‌اند پول از بیت المال بگیرند و فیلم تلخ و ضدنظام بسازند.

آقای ضرغامی! متاسفم که از یک سوراخ میلیون‌ها بار گزیده می‌شوید و همچنان دنبال جذب شبه‌روشنفکران هستید. کاش به اندازه‌ای که در رسانه ملی به این آقایان تریبون می‌دهید به هنرمندان ارزشی هم تریبون می‌دادید. اگر برنامه هفت با حضور هر دو طیف منتقد آقای رئیس جمهور برگزار می‌شد باز هم آقای کارگردان با این وقاحت از صحبت‌ها و ناامیدی‌های خودش دفاع می‌کرد.

آقای ضرغامی! اگر نماینده ارزش‌ها نیستید لااقل امکان مساوی برای دو تفکر ارزشی و شبه‌روشنفکری در دفاع از نظریات خود در رسانه ملی فراهم کنید.

آقای ضرغامی! یا همه را سانسور کنید و یا برای همه امکان ارائه نظریات خود را لاقل به صورت مساوی فراهم کنید.

نظرات بینندگان
نظرات بینندگان
111
Iran (Islamic Republic of)
شنبه ۲۸ دی ۱۳۹۲
0
مشخص است نماینده گروه اقلیت است یعنی جناح راست....