کد خبر: ۵۴۳۶۹
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۱ - ۲۸ فروردين ۱۳۹۳

تصاویر منتشر نشده از دیدار رئیس کلیسای ارتدوکس لبنان با امام خمینی

اسقف «کاپوچی» می‌گوید: این نخستین دیدار من از تهران بود. در تهران روز‌های زیبایی را گذارندیم، چرا که رئیس و مسئول انقلاب در میان سایر برادران بود.
به گزارش شیرازه به نقل از مشرق، اسقف کاپوچی در فروردین سال ۱۳۵۸ به عنوان نخستین میهمان رسمی حضرت امام (ره) وارد ایران شد و با استقبال حضرت امام مواجه گردید.

اسقف کاپوچی دربارۀ این دیدار می‌گوید:

در فرودگاه هزاران نفر از برادران به استقبال من آمده بودند، با همدیگر به سوی منزل امام حرکت کردیم. ایشان مرا در بغل گرفت و روبوسی کرد و دست مرا گرفت و خطاب به خبرنگاران گفت: همگی استقبال از اسقف کاپوچی را مشاهد کردید. شما از دروغ‌هایی که دشمنان و مغرضان انقلاب اسلامی پخش کرده‌اند تا چهره این انقلاب را دگرگون نشان دهند اشباع شده‌اید.

در این دروغ‌ها انقلاب را انقلاب تعصب، تشنج و خونریزی توصیف کرده‌اند با وجود اینکه می‌دانند که دین اسلام که شعار ما در این کشور است دین محبت، پاکدامنی، وسعت نظر و حیا ء است. من برای اینکه دروغ‌های مغرضان را از بین ببرم اسقف کاپوچی را دعوت کردم. ایشان فقط یک مسیحی نیست، بلکه یک کارگزار و یک مسئول کلیسا است

بر اساس این گزارش، اسقف «کاپوچی» همچنین درباره ادامه این سفر می‌گوید:

«این نخستین دیدار من از تهران بود. در تهران روز‌های زیبایی را گذارندیم، چرا که رئیس و مسئول انقلاب در میان سایر برادران بود. ند به طوری که در برابر دشمنان مانند یک خانواده بودند. من در کنار خانواده بزرگ امام خمینی؛ [شهید] بهشتی، [آیت الله] خامنه‌ای و [آیت الله] هاشمی رفسنجانی روز‌های پرسعادتی را گذراندم.»

گفتنی است، اسقف «کاپوچی» یک بار دیگر نیز در جریان تسخیر لانه جاسوسی به ایران سفر کرد و در این باره نیز گفت:

«به اعتماد ارزشمند امام خمینی به اینجانب افتخار می‌کنم. با اجازه امام خمینی من برنامه‌ای را در تلویزیون ایران به مدت دو ساعت برای صحبت به گروگان‌ها تهیه کردم تا آنان در این برنامه با خانواده‌هایشان سخن بگویند، این در حالی بود که آمریکا هیچ کاری نتوانسته بود در این زمینه انجام دهد و حتی با حمله به ایران تعداد دیگری از نظامیانش را در خاک ایران دفن کرده بود.»

گفتنی است که دیدار امام با اسقف «کاپوچی» تنها یکی از مظاهر وسعت نظر و دیدگاه متعالی حضرت امام (ره) در تحمل عقاید دیگران و همچنین تمایل به گفتگو در بین ادیان و مذاهب و نحله‌های گوناگون فکری و سیاسی بود.

(برای مشاهده تصاویر با سایز اصلی خود بر روی آن کلیک کنید)



نظرات بینندگان