کد خبر: ۵۴۹۹۳
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۴ - ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۳

ایران 400 هواپیما می خرد

بر اساس هماهنگیهای انجام شده و استقبال سازندگان هواپیما، شرکتهای هواپیمایی ایران در برنامه ۱۰ ساله خود خرید ۴۰۰ هواپیما را در دستور کار دارند و بصورت میانگین سالانه ۴۰ هواپیمای جدید به ناوگان هوایی کشور افزده میشود.

به گزارش شیرازه به نقل از شبکه خبر، علیرضا جهانگیریان رئیس سازمان هواپیمایی کشوری در نشستی خبری با اعلام این خبر گفت: موضوع آزادسازی نرخ بلیت هواپیما نیز که از سال گذشته مطرح بود که باید این موضوع را از افزایش قیمت تفکیک سازیم.
وی اضافه کرد: طبق قانون برنامه پنجم توسعه وزارت راه و شهرسازی و سازمان هواپیمایی کشوری مکلف به آزادسازی نرخ بلیت هواپیما هستند.
جهانگیریان افزود: موضوع آزادسازی کمک خواهد کرد که افزایش قیمت ها را کنترل کنیم و با رقابتی که در حوزه هواپیمایی بوجود می آید، افزایش قیمتی نداشته باشیم.
وی با بیان اینکه از آبان ماه سال 91 تاکنون افزایش قیمتی در بلیت هواپیماها نداشته ایم، اضافه کرد: اما در مقابل هزینه های تمام شده در صنعت حمل و نقل هوایی رشد یافته است. به گفته جهانگیریان، تا دو ماه دیگر جزییات بیشتر اجرای آزادسازی نرخ بلیت هواپیما مشخص خواهد شد.
رییس سازمان هواپیمایی کشوری همچنین در خصوص جلسات ایران ایر با شرکت های بوئینگ و ایرباس، گفت: این جلسات بدنبال توافقنامه ژنو برگزار می شود و منحصر به شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (ایران ایر) نیست بلکه سایر شرکت های هواپیمایی نیز در این جلسات حضور دارند.
وی با بیان اینکه در طی سه هفته گذشته افق های جدیدی در صنعت هوانوردی کشور باز شده است، افزود: از سوی طرف های مقابل از جمله بوئینگ و ایرباس سیگنال های مثبتی دریافت کرده ایم.


دانلود

انجام مقدمات فنی برقراری پرواز بین ایران و آمریکا

معاون وزیر راه وشهرسازی همچنین در خصوص برقراری پرواز بین ایران و آمریکا، گفت: این پرواز به مقدمات فنی و سیاسی نیاز دارد که براساس اقدامات انجام شده طی سال گذشته، مقدمات فنی آن صورت گرفته است.
جهانگیریان افزود: برای تحقق این امر نیاز به مقدمات سیاسی و انجام فعالیت هایی از سوی وزارت امور خارجه کشور را داریم که این موضوع نیز در حال پیگیری است.

اعلام خبرهای خوش در خصوص دریافت قطعات هواپیما

رییس سازمان هواپیمایی کشوری سپس در خصوص واردات قطعات هواپیما نیز گفت: در این زمینه عواملی مختلفی وجود دارد، به گونه ای که قطعات توسط شرکت های گوناگون باید به شرکت های هواپیمایی داخلی تحویل شود، ضمن آنکه طرف های خارجی باید مجوزهای لازم در این زمینه را دریافت کنند.
جهانگیریان افزود: این موضوع دارای فرآیند طولانی است اما در دو هفته گذشته پاسخ های مثبتی در این رابطه دریافت کردیم که بزودی شرکت های هواپیمایی خبرهای خوشی را دریافت خواهند کرد.
وی اضافه کرد: هم اکنون مجوزها دریافت شده، عقد قراردادها صورت گرفته و تنها مسایل مالی این موضوع در جریان است که پس از حل آن، ارسال قطعات شروع خواهد شد.

محدودیت های سوخت رسانی در حال برطرف شدن است

معاون وزیر راه و شهرسازی در خصوص سوخت رسانی به هواپیماهای ایرانی در فرودگاههای بین المللی سایر کشورها، گفت: مذاکرات بخش های مختلفی دارد که در برخی بخش ها پیشرفت خوبی داشته اما در حوزه های دیگر از جمله موضوع سوخت، نتایج حاصل نشده و مذاکرات همچنان ادامه دارد.
جهانگیریان با بیان اینکه محدودیت های سوخت رسانی به هواپیماهای ایرانی در حال برطرف شدن است، افزود: تحویل سوخت از اولویت های مذاکرات با طرف های خارجی است که پیگیر آن هستیم..
جهانگیریان اضافه کرد: کارشناسانی از کشورهای خارجی به ایران سفر کردند و مذاکراتی هم صورت گرفت که براساس آن در حوزه های مختلف صنعت هوانوردی، پیشرفت های خوبی حاصل شده به گونه ای که در ایام نوروز امسال شاهد افزایش 20 درصد پروازها به نسبت مدت مشابه سال گذشته بودیم.
به گفته وی، این پیشرفت ها حکایت از آن دارد که ناوگان هوایی کشور توانسته خود را تجهیز و برخی نیازهایش را تامین کند.

نظرات بینندگان