اعضای شورای شهر مدیران جهادی هستند
مصطفی امیری مردمی بودن، اسلامی بودن و داشتن رهبر و تبعیت از وی را سه شاخصه اصلی انقلاب اسلامی برشمرد و افزود: چهار انتخابات مهم در کشور برگزار میشود که هر یک ویژگیهای خاص خود را دارد و در جهت تقویت نظام است که مشارکت مردم در قالب رکن جمهوریت، انقلاب را در مسیر خود هدایت میکند.
وی ضمن یادآوری اهمیت تشکیل شورا گفت: اهمیت شورا در آموزههای دینی و قرآنی از جمله در آیات شریفه «و شاورهم فی الامر» و «امرهم شوری بینهم» مورد تأکید قرار گرفته است.
فرماندار شیراز با اشاره به جایگاه شورا در اسناد بالادستی نظام و قانون اساسی و همچنین در رهنمودهای امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری اضافه کرد: پارلمان محلی یا شورای اسلامی یکی از بارزترین نمادهای مردمسالاری در حکومت اسلامی است.
به گفته وی پس از پیروزی انقلاب، شورا با پوشیدن لباس قانون از حالت نظری بیرون آمد و جنبه عملی به خود گرفت.
امیری با بیان اینکه با واگذاری بخشی از وظایف حکومتی به شوراها، این نهاد توانست به خوبی در مسائل اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ورود پیدا کند، تصریح کرد: شوراها در کنار سایر نهادها توانستند نقش موثری را در اثبات کارآمدی دین در اداره جامعه ایفا کنند.
این مقام مسئول بیان کرد: امروز در تمام شهرها، روستاها و بخشها اثر شوراهای اسلامی را شاهد هستیم و ارتباط شوراها با مردم بدون واسطه و مستقیم بوده که انجام خدمات شایستهتر را محقق ساخته است.
فرماندار شیراز ضمن اعتقاد بر اینکه در قرب الهی حرکت از عرفان فردی به عرفان اجتماعی است، جوهره عرفان را خدمت به مردم عنوان و اظهار کرد: خدمت اگر با حسن نیت باشد توفیق است، نه منت و در نیروهای مخلصی که در شورا حضور دارند روحیه خدمت را با صدق در عمل شاهد هستیم.
در ادامه این جلسه، مراسم تحلیف سید کمال پاک فطرت عضو جدید شورای اسلامی شهر شیراز که جایگزین شبیر زارع خفری میشود، برگزار و از خدمات عضو مستعفی شورا تقدیر شد.