یک فاجعه امنیتی؛ تبلیغات واتس آپی برای انتخابات با افشای اسناد محرمانه!
شیــرازه – سرویس سیاسی: یکی از مواردی که در ماههای نزدیک به یک انتخابات رخ میدهد، افزایش چشمگیر تحرکات غیررسمی برخی از کاندیداهای احتمالی است. برگزاری میهمانیهای خانوادگی گسترده، شام و نهار دادنهای مناسبتی، فعالیتهای خیرخواهانه، حضور در میان مردم و برنامههای عمومی و مناسبتی به طور غیرطبیعی، ارسال پیامکهای انبوه تبریک و تسلیت، حضور پررنگ در رسانهها با نوشتن یادداشت و انجام مصاحبه، ایجاد سایت و وبلاگ شخصی، دیدار با برخی بزرگان شهر و استان و کشور و رسانهای کردن تصاویر آن و ... همه مواردی اند که طی سالهای اخیر، چندماه مانده به انتخابات از سوی برخی افراد انجام شده است.
اما این روزها که شبکههای اجتماعی موبایلی از جمله واتسآپ، تلگرام، وایبر، لاین و امثال اینها، به صورت گسترده مورد استفاده مردم و به خصوص جوانان قرار گرفته است، برخی افراد، فرصتطلبانه، حضور در این شبکهها را ترجیح داده و آرام آرام خود را مطرح میکنند.
در این میان، آنچه باعث تعجب است، حضور بیپروای کسانی است که سابقه مدیریتی داشته و حالا به دنبال مطرح کردن خود در شبکههای اجتماعی با رو کردن اسناد و نامههایی هستند که ظاهرا اسباب افتخار و غرور و خدوم بودن را برای آنها فراهم میکند.
طی هفتههای اخیر، در برخی از گروهها در این شبکههای اجتماعی که برای نقد، بررسی، تامل و همفکری در خصوص مسائل مختلف ایجاد شدهاند، برخی مسئولان و نمایندگان حتی اقدام به انتشار برخی نامهنگاریهای خود در خصوص مسائل کاری مرتبط با مردم نمودهاند؛ نامههایی که بعضا در سربرگ برخی ارگانها و نهادها نوشته شده و حتی طبقهبندیهای محرمانه نیز دارد.
به نظر میرسد با نزدیک شدن به انتخابات مجلس شورای اسلامی در اسفند سال آینده، در صورت عادی شدن این روند تبلیغی غلط و ناجوانمردانه، باید منتظر افشای اسناد بیشتری باشیم. اما سوال اصلی اینجاست که چه نهادی باید در مقابل پُز دادنهای برخی افراد از قِبَل این نامههای دارای طبقهبندی، بایستد و قاطعانه با آنها برخورد کند؟
جالب اینجاست اینها می خوان برن نماینده و مسئول بشن
چرا اسناد وی را مردم نباید ببینند تا از عملکرد وی که فقط به نفع خود و بستگان خود بوده مطلع بشوند
ایشان در مقابل رای مردم مسول است