کد خبر: ۶۵۹۵۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۳ - ۱۳ بهمن ۱۳۹۳
اختلافات سیاسی، اشتراکات اقتصادی

تکرار جمله شاذ عضو اصلاح‌طلب شورا، توسط شهردارِ اصول‌گرای شیراز؛ جناب پاک فطرت عدالت اسلامی یعنی کشک!؟

اختلافات سیاسی، اشتراکات اقتصادی؛ این یکی از اصلی‌ترین گزاره‌هایی بود که منتقدان شورای شهر سابق شیراز بارها مطرح می‌کردند.

شیرازه – سرویس اقتصادی؛ اختلافات سیاسی، اشتراکات اقتصادی؛ این یکی از اصلی‌ترین گزاره‌هایی بود که منتقدان شورای شهر سابق شیراز بارها مطرح می‌کردند. آن‌ها معتقدند بودند برخلاف جهت‌گیری‌های سیاسی اصول‌گرایان و اصلاح‌طلبان حاضر در شورا که معمولاً در رقابت‌های انتخاباتی برجسته شده و مورد توجه رسانه‌ها نیز قرار می‌گرفت، در حوزه تصمیم‌گیری برای امور عمرانی و اقتصادی، این اختلاف‌نظرها کم‌تر دیده شده و تقریبا شورا در این حوزه‌ها شورایی یک‌دست محسوب می‌شد اگرچه برخی افراد با نظرات متفاوت نیز در آن حضور داشتند.

هدف 90 یکی از مهم‌ترین برنامه‌های شورائیان بود که تقریبا با اتفاق‌نظر اعضای همراه بود. اعضای شورای اسلامی شهر شیراز در ابتدای پیروزی در انتخابات و حضور در این شورا٬ بعد از چندماه بررسی و تحلیل شرایط شهری شیراز٬ مصوبه ای را اعلام کردند که به هدف 90 مشهور شد. آنان در حقیقت می خواستند که نتیجه حضورشان در شورا بعد از چهار سال٬ تحقق یافتن مواردی باشد که در هدف 90 ذکر شده بود. اگرچه سال 90 هم فرارسید و آن ها نتوانستند به آن چه وعده داده بودند عمل نمایند٬ اما انتقاداتی به آن‌ها مطرح می‌شد که در حقیقت روحیه حاکم بر شورای شهر را نشانه رفته بود. منتقدان معتقد بودند که هدف 90 طرح ظالمانه‌ای است که بیشتر اعتبارات و بودجه شهری را به مناطق بالاشهر اختصاص داده است.

تکرار جمله شاذ عضو اصلاح‌طلب شورا، توسط شهردارِ اصول‌گرای شیراز؛ جناب پاک فطرت عدالت اسلامی یعنی کشک!؟

آن روزها، یکی از چهره‌های برجسته شورا رویه جالبی را در دفاع از هدف 90 پیش گرفته بود. مهدی خانی اصلاح‌طلب که حالا در دولت روحانی، لباس اعتدال بر تن کرده، در دفاع از هدف 90 در آذر 89 گفته بود:

«آباد کردن هر منطقه از مناطق شهرداری مستلزم دریافت عوارض از همان منطقه است و در همان منطقه هم مصرف می شود!»

حالا با گذشت چهار سال از آن اظهار نظر، شهردار اصول‌گرا وقتی بودجه شهرداری در سال 94 را به شورا تقدیم می‌کرد، دوباره همین منطق را تکرار کرده. پاک‌فطرت دوشنبه هفته گذشته و پس از تقدیم بودجه به شورا در جمع خبرنگاران گفته است:

«پولی که از مردم گرفته می‌شود باید در شهر و منطقه خودشان هزینه شود.»

این منطق که ظاهرا فصل مشترک تفکر اقتصادی مدیران و مسئولان اصلاح‌طلب و اصول‌گرای شهر است، در حالی مبنای هزینه‌کرد در مناطق مختلف قرار می‌گیرد که نتیجه قطعی آن، تفاوت چهره شهر در مناطق مختلف خواهد بود.

آیت‌الله ایمانی نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز در سال 89 در جمع دانشجویان گفته بودند (نقل به مضمون):

«این که گفته می‌شود چون از بالاشهری‌ها پول می‌گیریم باید برای خود انان هزینه کنیم٬ در حقیقت جامعیت اسلام را زیر سوال می‌برند. در اسلام از ثروتمند گرفته می‌شود که صرف مستضعف شود نه اینکه دوباره صرف خود آنان شود.»

نظرات بینندگان
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۳
0
خیلی بهتون فشار اومده انگار.آسمون ریسمون بافتید سر هیچی.خواستید همه رو به خاطر یه جمله شهردار بزنید.معلومه خط فکری تون از کجا تغذیه میشه