کد خبر: ۷۸۵۲۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۹ - ۰۵ آبان ۱۳۹۴

گردشگری با چاشنی بزن و بکوب!

به نظر می رسد در وهله اول باید در زمان صدور مجوز به آژانس ها دقت بیشتری صورت گیرد و در مرحله بعد نظارت ها از حالت سنتی خارج و به صورت مدام بر تورهای گروهی نظارت شدیدتری صورت گیرد.
به گزارش سرویس فرهنگی شیرازه، مفهوم سفر برای هر مسافری متفاوت است. به عنوان مثال کسانی به سفر زیارتی می روند با افرادی که به قصد طبیعت گردی و گردش سفر می کنند، درک آن ها از معنا و مفهوم سفر مجزا از هم و دارای تفاوت های آشکاری است. در همین حال، هر دو گروه دنبال حال بهتر هستند یکی با «معنویت افزایی» و دیگری با «خوش بودن».

در سالیان اخیر اما عمده فعالیت تورهای گردشگری متوجه تامین نیت گروه دوم شده است و با درج آگهی در روزنامه ها و استفاده از شبکه های موبایلی تحت عناوین مهیج و جذاب «تور یک روزه شاد» و یا «تور شاد و یک روز به یاد ماندنی» دنبال جذب مشتری های خاص خود هستند.

برخی از آژانس های گردشگری متاسفانه پا را فراتر از این گذاشته و با تبلیغات بی ضابطه برای رضایت هر چه بیشتر مسافران خود با فراهم کردن فضای بهتر برای اختلاط، پیشنهاد سرو مشروبات الکی هم می دهند. آن ها به سراغ گروه های دانشجویی می روند و با برگزاری تورهای ارزان قیمت در قالب گردش علمی تفریحی سعی در ترویج این فساد پنهان می کنند. موسیقی، رقص و رفتار های هنجار شکنانه، دیگر، به صحنه های عادی برای این گروه ها تبدیل شده است.

چندی پیش، سایت شیرازه از برگزاری یک تور تفریحی یک روزه از سوی یکی از آژانس های گردشگری شیراز در شب عاشورا خبر داد! اقدام عجیبی که در سایه اهمال و انفعال برخی مسئولین، قبح ماه محرم و عزای امام حسین(ع) را می شکست.

پس از گذشت یک هفته از این موضوع، رئیس انجمن صنفی خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی فارس صبح امروز در گفتگو با شیرازه، از تذکر جدی به این آژانس، خبر داد.

محمود فخری افزود: بعد از این که خبر شیرازه درباره برگزاری تور تفریحی را خواندم، با پیگیری هایی که صورت گرفت، آژانس مربوطه شناشایی شد و از مدیر این دفتر خواستیم در این باره توضیح دهد که وی اعلام کرد در روزهای توسعا و عاشورا تور مربوطه برگزار نشد و با کارمندی که این تبلیغات را انجام داده بود برخورد کردیم.

وی ادامه داد: پس از این رسانه ای شدن این موضوع به همه دفاتر آژانس های مسافرتی کتبا در این باره تذکر دادیم.

محمود فخری که خود صاحب یک آژانس گردشگری است تاکید کرد: برگزاری هر گونه تور تفریحی و گردشی خارج از موازین دینی و شرعی خلاف قانون و شرع است و با متخلفین به شدت برخورد می کنیم.

گرچه هر مسلمان شیعه می داند که ماه محرم و صفر و خصوصا تاسوعا و عاشورا زمان برگزاری تور تفریحی با وضعیت آنچنانی(!) نیست و احترام به مقدسات و توجه به شرعیات و مسائل دینی مقدم بر مسائل اینچنینی است اما آیا برخورد و تذکر به یک کارمند و آژانس متخلف می تواند بازدارنده باشد؟ یا این که آیا وزارت علوم نمی تواند تورهاي مسافرتي دانشجويي كه توسط آژانس‌هاي مسافرتي برگزار مي‌ شود را خود برگزار کند تا اینگونه شاهد برخی مفاسد آشکار و پنهان نباشیم؟

به نظر می رسد در وهله اول باید در زمان صدور مجوز به آژانس ها دقت بیشتری صورت گیرد و در مرحله بعد نظارت ها از حالت سنتی خارج و به صورت مدام بر تورهای گروهی نظارت شدیدتری صورت گیرد و نهایتا این که همکاری سه ضلع خانواده ها، میراث فرهنگی و گردشگری و انجمن صنفی خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی و پلیس امنیت اخلاقی می تواند در رفع بسیاری از این مشکلاتی که گریبانگیر تورهای گردشگری است کمک کند.

نظرات بینندگان
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
سه‌شنبه ۰۵ آبان ۱۳۹۴
0
لعنت خدا بر مسئولینی که بی تفاوت از کنار این حرمت شکنی عبور می کنند و هزار لعنت و نفرین بر آنهایی که قصد تخریب مقدسات را دارند