محیط زیست فارس از آبفا و مدیران شهر صدرا شکایت کرد/ ایران خودرو فارس دبه درآورد!؟
به گزارش شیرازه؛
فاضلاب
شهر صدرا این روز ها حسابی خبر ساز شده است. چند روز پیش یکی از اعضا شورای
شهر شیراز از آلودگی 9 رشته قنات منطقه جوادیه خبر داد. این خبر با واکنش
مدیرعامل شرکت عمران صدرا همراه بود خانی گفته بود:« بخشی از فاضلاب که در
مخازن لاگن های آب و فاضلاب منطقه شرق شهر صدرا وجود دارد در مسیر گذر به
دشت قره پیری توسط حوضچه های تاخیری مهار شده و مدیریت می شود»اما خبر جنوب
ضمن پرداختن به این سوژه به سراغ مدیر کل محیط زیست رفته، ولوی گفته:«در
خصوص فاضلاب شهر صدرا ما پرونده قطوری داریم و بارها به آبفا تذکر داده ایم
و مراتب را از طریق استانداری و ارائه به دستگاه های ذی ربط پیگیری کرده
ایم اما به جایی نرسیدیم و حتی با توجه به این که اختلاف های میان دستگاه
ها از طریق یک شورای حل اختلاف بررسی می شود حتی تا این مرحله نیز پیگیری
کرده ایم.زمانی که این موارد را اعلام کردیم آبفا اعلام کرد که زمین مورد
نظر تصفیه خانه را به آن ها نمی دهند و عمران صدرا زمین را به آن ها ارائه
کرد. در این رابطه آبفا مسئولیت قانونی دارد که پاسخگو باشد و در این مدت
زمان کوتاه حداقل به صورت موقت هم که شده باید لاگون هایی را برای مهار
فاضلاب رها شده باید ایجاد کند و پس از آن هر چه سریع تر نسبت به ایجاد
تصفیه خانه اقدام کند و این حداقل کاری است که آن ها می توانند انجام
دهند.» مدیر کل محیط زیست بیان داشته:«ما دیگر به این موضوع به عنوان یک
اختلاف میان دستگاهی نگاه نمی کنیم بلکه آن را جرم تلقی می کنیم و مدارک آن
را به دستگاه قضایی ارائه کردیم و این به عنوان تهدید علیه بهداشت عمومی
است که ما آبفا و مدیریت صدرا را به قوه قضاییه معرفی کرده ایم»
گزارش امروز سبحان که به نقل از یک خبرگزاری کار شده در مورد اشتغال بازنشسته ها است. «لبخند بازار کار به بازنشسته ها!»، آمارها نشان میدهد 1.5 میلیون ایرانی بالای 60 سال به دلایلی از جمله تامین نبودن، نیازهای معیشتی، انتقال تجربه، امید به زندگی و ...تمایلی به بازنشستگی ندارند و دوباره به بازارکار بر میگردند» در این گزارش آمده است: «از هر ۱۰۰ نفر شاغل ۱۰ ساله و بیشتر کشور حدود ۷ نفر سالمند بوده و از هر ۱۰۰ نفر جمعیت فعال اقتصادی حدود ۶ نفر سالمند است. به بیان ساده تر، بخشی از سالمندان پس از سالها حضور و فعالیت در بازار کار ایران، حاضر به ترک این بازار نیستند» براساس گزارش مرکز آمار ایران، نرخ بیکاری افراد ۵۰ تا ۵۴ ساله تا پایان سال گذشته ۳.۵ درصد، برای گروه های سنی ۵۵ تا ۵۹ ساله ۳.۱ درصد، ۶۰ تا ۶۴ ساله ۲ درصد و برای گروه سنی بالاتر از ۶۵ سال نیز یک درصد اعلام شده است. البته زنان بالای ۶۵ سال در ایران دیگر تقاضایی برای کار ندارند و نهایت جستجوی شغل زنان تا ۶۴ سالگی است.
«رصد محرمانه تخلفات انتخاباتی»، استاندار فارس در جمع مدیران و کارکنان ثبت احوال فارس گفته:«اقدامات پیشگیرانه متعددی برای جلوگیری از تخلفات در انتخابات انجام شده است که تا زمان انتخابات این موارد را بیان نمی کنیم. افشانی گفته:«قانون زمانی می تواند حاکم شود که ساختارها اصلاح شود و گرنه با توصیه و نصیحت نمی توان به طور کامل راه تخلف را بست»
«زیاده خواهی 25 میلیارد تومانی ایران خودرو از فارس»، ذوالانوار نماینده شیراز با اشاره به اینکه کارخانه ایران خودرو فارس باید به استان واگذاری شود تاکید کرده:« این کارخانه به تولید ۸۰ خودرو در روز رسیده و از لحاظ کیفیت دارای بالاترین رتبه است. امروز که ایران خودرو باید واگذار کند طلب ۲۵ میلیارد تومان کرده در حالیکه تمام تجهیزات و کارهایی که انجام داده حدود ۱۰ میلیارد تومان است»
«فقط افسوس می خوریم»، مدیر کل حفاظت محیط زیست استان فارس گفته:« ما امروزه در حوزه محیط زیست، با چالش های بین المللی، ملی و منطقه ای مواجه هستیم اما هر چقدر که گستردگی این چالش ها کوچک تر باشد برطرف ساختن آن، راحت تر است. وی با اشاره به چالش آب و خشکسالی در فارس بیان داشته:«در این استان موضوع خیلی روشن است و اگر روند کنونی را ادامه دهیم تا 10 سال آینده، 10 درصد همین کشاورزی را هم نخواهیم داشت. مدیر کل حفاظت محیط زیست استان فارس با انتقاد شدید از وزارت نیرو گفته:« حقابه دریاچه بختگان در بدترین شرایط سال 163 میلیون مترمکعب و در بهترین شرایط 700 میلیون متر مکعب است اما این مصوبه رعایت می شود؟ آیا عدم اجرای قانون جرم، نیست؟»
«شروع یک حرکت خیرخواهانه دیگر از فارس، بعد از دیوار مهربانی»، رئیس هیئت مدیره مؤسسه فرهنگی مذهبی الصابرین (معلولان شیراز) گفت: برای تأمین صندلی چرخدار برای کودکان معلول، کمپینی برای جمع آوری درهای پلاستیکی بطری های نوشابه در شیراز راه اندازی شده است. عباس عباسی افزود: کمپین جمع آوری درهای پلاستیکی بطری نوشابه، دوغ و سایر نوشیدنی ها با هدف حفظ محیط زیست و جمع آوری پسماند و بازگشت مواد ضایعاتی به چرخه تولید و انجام کاری خیرخواهانه و تأمین هزینه ساخت ویلچر برای کودکان معلول و نیازمند راه اندازی شده است.