رئیس شورای هیئت های مذهبی شیراز در سمت خود ابقا شد
وی افزود: جایگاه والا و ظرفیت وسیع و نقش قابلتوجهی که هیئتهای مذهبی در تعمیق فرهنگ اسلام ناب محمدی (ص) و توسعه باورهای دینی در جامعه دارند، ضرورت سازماندهی این مجموعه بزرگ را به دلیل ایفای نقش بیبدیل خود و مصونیت از آسیبپذیری مضاعف کرده است.
مختاری مهمترین مأموریت هیئتهای مذهبی را رصد و ظرفیتیابی و استفاده بهینه از ظرفیتهای فرهنگی و اجتماعی جامعه دانست و افزود: شورای هیئتهای مذهبی نقش بسزایی در هدایت تشکلهای مردمی داشته و هیئتهای مذهبی با توجه به مردمی بودن کارکرد خوبی در ارتقای سطح فرهنگی مردم بر عهده دارند که نیاز به توجه بیشتری در این زمینه به این مجموعهها و تشکلهای مردمی است.
وی هیئتها و محفلهای مذهبی را مهمترین و بزرگترین پایگاه دینی در جامعه اسلامی دانست و افزود: هیئتهای مذهبی میتوانند با تدوین استراتژی فرهنگی، در مسیر توانمندسازی و تحکیم اعتقادات دینی نوجوانان و جوانان اثرگذار بوده و برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و ناهنجاریهای اخلاقی به دستگاههای فرهنگی کمک کنند.
رئیس شورای هیئتهای مذهبی استان فارس با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در مورد اهمیت این تشکلهای مذهبی گفت: از نگاه رهبر معظم انقلاب هیئتهای مذهبی دارای چند ویژگی هستند که آنها را از سایر تشکلها و جمعها متمایز میکند.
وی افزود: بر اساس منویات مقام معظم رهبری نخستین ویژگی هیئتهای مذهبی این است که توسط مردمی که علاقهمند به اسلام و ائمه طاهرین علیهمالسلام هستند اداره میشوند و حول محور عشق تشکیل شدهاند.
این مسئول ادامه داد: ویژگی دوم این است که هزینههای این هیئتها توسط خود مردم تأمین میشود و نه دستگاههای دولتی و حکومتی و ویژگی سوم نیز اینکه سه عنصر «مردم»، «روحانیت» و «مداح» در این هیئتها جمع شدهاند.
مختاری در پایان با ابراز امیدواری نسبت به اینکه تمام هیئتهای مذهبی این استان با وفاق و همدلی قدم در مسیر رشد و تعالی این تشکل مذهبی بردارند افزود: در سایه وحدت، وفاق و همدلی میتوان بسیاری از چالشهای موجود فرهنگی را با استفاده از ظرفیتهای هیئتهای مذهبی مرتفع کرد.