كد تازه از هماهنگي فتنه گران با كاخ سفيد
به گزارش شیرازه به نقل از کیهان اين سفارش نشريه آمريكايي در حالي است كه اولا هيئت حاكمه كاخ سفيد هيچ گزينه دشمني و فشاري نمانده كه عليه ايران به كار نگرفته باشند، ثانياً شكست هاي زنجيره اي آمريكا در وسعت خاورميانه، جاي كمترين مانوري را براي آنها باقي نگذاشته است به طوري كه با وجود ناكامي آشكار در مذاكرات اسلامبول، دولت آمريكا توانايي نشان هيچ واكنش در خوري را نداشته است.
در گزارش فصلنامه فارن افرز تحت عنوان «محدوديت هاي سياست بازدارندگي» آمده است: «چگونه مقابله با برنامه هسته اي ايران، يكي از سخت ترين چالش ها براي سياست خارجي باراك اوباماست. اين چالش با توجه به تحركات ديپلماتيك و اعمال تحريم ها و بدبيني به كارآمدي آنها، جدي تر شده و موجب بحث هاي جدي درباره سرانجام اين روند شده است.
اين مجله آمريكايي اضافه مي كند: پس آمريكا چه بايد بكند؟ بهترين استراتژي، اجراي سه گانه، ديپلماسي همراه با تحريم و اقدامات مخفيانه است كه بايد همراه با تهديد به حمله باشد. آمريكا بايد انزواي جهاني ايران، منزوي كردن تندروها در داخل ايران و كور كردن پراگماتيت ها و عملگرايان ا زحاكميت و دولت را در دستور كار قرار دهد. هر چند اين سياست ها تا به حال دنبال شده و نتيجه نهايي نداشته اما در همين محيط سياسي ايران هم مي تواند هزينه ها را بالا ببرد ضمن اين كه دسته و گروهي در ايران هستند كه مي گويند تلاش براي روشن نگاه داشتن شمع برنامه هسته اي، ارزش هزينه اي را كه پرداخت مي شود، ندارد، بايد فشارها را افزايش داد.
خاطرنشان مي شود پيش از اين سران فتنه در اظهارات زنجيره اي و هماهنگ مقاومت ايران بر سر حقوق مشروع خود و منطبق با حقوق بين المللي را ماجراجويي و تندروي خوانده و خواستار دست كشيدن از حقوق مشروع ملت ايران شده اند.
تحركات فتنه گران در سال گذشته باعث شد تا رابرت گيتس وزير دفاع اوباما بگويد ما تاكنون فكر مي كرديم تحريم و فشار بي اثر است اما اين دو دستگي در ايران ]!؟[ نشان مي دهد بايد به تحريم ادامه داد. صدور قطعنامه تحريمي ۱۹۲۹ دو روز قبل از سالگرد انتخابات رياست جمهوري، به سفارش جريان داخلي فتنه و جهت تقويت روحي اين جريان از هم پاشيده صورت گرفت.
انتهای پیام/70