کد خبر: ۹۰۵۵۶
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۹ - ۱۱ تير ۱۳۹۵
نایب رئیس انجمن لوازم خانگی:

کارت اعتباری مشکل انباشت کالا در کارخانه‌ها را حل نکرد/ بازنشستگان تمایلی به خرید لوازم خانگی ندارند

افشار اعلام کرد: کارت اعتباری کالا تأثیری در حل مشکل انباشت لوازم خانگی در کارخانه‌ها نداشته است.

به گزارش شیرازه، محمدرضا افشار نایب رئیس انجمن لوازم خانگی در گفت‌ و گو با فارس اظهار داشت: در حال حاضر طرح کارت اعتباری کالا به صورت آزمایشی اجرا می‌شود که با مشکلاتی روبه‌رو است و آنطور که انتظار می‌رفت از این طرح استقبال نشد، زیرا جامعه هدف این طرح، جامعه محدودشده‌ای است که حقوق پایینی دریافت می‌کنند.

وی ادامه داد: افراد مشمول طرح فروش کالا با کارت اعتباری دارای سقف حقوقی یک و نیم میلیون تومان بودند که این مسئله افراد مشمول این طرح را محدود می‌کرد و هر چند این شرط اخیراً برداشته شده، اما اتفاق خاصی را شاهد نبودیم.

درافشار با بیان اینکه در حال حاضر بانک‌ها پس از 20 روز مبلغ کالا را به حساب تولیدکننده واریز می‌کنند، گفت: اگر شاغلان نظامی، انتظامی و کارمندان دولت مشمول این طرح شوند، به نفع تولیدکنندگان است و میزان فروش را افزایش خواهد داد، زیرا مشمولان قبلی که بازنشستگان بودند، تمایل زیادی به خرید لوازم خانگی نو ندارند و به همین دلیل، محدود شدن طرح به این افراد کمکی به واحدهای تولیدی نمی‌کند.

وی با اشاره به اینکه اجرای طرح فروش اعتباری کالا تأثیری در کاهش انباشت لوازم خانگی در کارخانه‌ها نداشته است، اظهار داشت: با توجه به رکود بازار، کارخانه‌ها میزان تولید خود را کاهش دادند که این مسئله تا حدی در کنترل میزان انباشت لوازم خانگی در کارخانه‌ها مؤثر بوده، اما به معنی رونق بازار نیست.

به گفته نایب رئیس انجمن لوازم خانگی، در حال حاضر کارخانه‌های تولیدکننده لوازم خانگی کوچک با حدود 40 تا 50 درصد ظرفیت خود فعال هستند و بسیاری از کارخانه‌های سازنده قطعات لوازم خانگی تعطیل شده‌اند و یا در معرض تعطیلی قرار دارند.

وی با اشاره به تعطیلی 2 واحد قطعه‌ساز لوازم خانگی طی ماه‌های اخیر، گفت: قطعه‌سازان وضعیت بدتری نسبت به سازندگان لوازم خانگی دارند، زیرا تولیدکنندگان لوازم خانگی در شرایط فعلی برای کاهش هزینه تولید خود، اقدام به واردات قطعات از چین می‌کنند و همین مسئله به قطعه‌سازان داخلی ضربه می‌زند.

نظرات بینندگان