کد خبر: ۹۹۷۲۷
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۲ - ۱۱ آبان ۱۳۹۵

بایدها و نباید های غذاهای دریایی در بارداری

کارشناس ارشد تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی گفت: هرچند که مصرف برخی از انواع ماهی ها برای زنان باردار خطرناک است، اما دوری کامل از غذاهای دریایی نیز توصیه نمی شود.

بایدها و نباید های غذاهای دریایی در بارداری

به گزارش شیرازه به نقل از "وب دا" در شیراز، "فاطمه صادقی" با اشاره به اینکه نیاز به آهن و پروتئین در زنان باردار افزایش می یابد، افزود: از آن جا که ماهی سرشار از پروتئین و آهن است، یکی از مواد غذایی مناسب برای تامین میزان نیاز به پروتئین و آهن در بارداری است.

او ادامه داد: دریافت اندازه کافی از امگا3 برای تکامل مغز نوزاد ضروری است که می تواند با مصرف ماهی های غنی از امگا3 مانند سالمون وحشی و ساردین، فراهم شود.

این کارشناس ارشد تغذیه، خودداری از مصرف غذاهای دریایی مانند کوسه ماهی، اره ماهی، شاه ماهی خال مخالی و کاشی ماهی که دارای اندازه بالای جیوه هستند را ضروری دانست.

صادقی در ادامه، تاکید کرد: مصرف ماهی خام(سوشی) با توجه به خطر مسمومیت غذایی در دوران بارداری، ممنوع است.

این کارشناس ارشد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شیراز، توصیه کرد: لازم است ماهی پس از خرید در یخچال نگهداری شود و در مدت دو تا سه روز پس از خرید مصرف شود؛ ماهی باید به صورت کامل پخته شود، زیرا مصرف ماهی نیم پز نیز افزایش خطر مسمویت های غذایی را به همراه دارد.


انتهای پیام/


نظرات بینندگان