حالت تاریک
پنج‌شنبه, 26 شهریور 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
فرصتی برای دوستداران فرهنگ و مطالعه در آباده
شیرازه گزارش می‌دهد؛

فرصتی برای دوستداران فرهنگ و مطالعه در آباده

نمایشگاه بزرگ کتاب با ارائه بیش از ۷هزار عنوان کتاب از ناشران برتر کشور در شهرستان آباده آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، نمایشگاه «کتابستون» که در محل بوستان مشاهیر و با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آباده برپا شده است، مجموعه‌ای متنوع از کتاب‌ها در حوزه‌های ادبیات، تاریخ، علوم انسانی، زبان‌شناسی و آثار ویژه کودک و نوجوان را گرد هم آورده است.

بر اساس اعلام برگزارکنندگان، تمامی کتاب‌های عرضه شده در این نمایشگاه با حداقل ۲۵ درصد تخفیف به فروش می‌رسند، تا فرصتی مناسب برای خرید آسان و ترویج کتابخوانی در سطح شهرستان فراهم شود.

علاقه‌مندان به حوزه کتاب و کتابخوانی می‌توانند تا ۱۶ مهرماه، همه روزه در دو نوبت صبح از ساعت ۹ تا ۱۳ و عصر ز ساعت ۱۶ تا ۲۲ برای بازدید و تهیه کتب مورد نظر خود به بوستان مشاهیر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آباده مراجعه کنند.

این رویداد فرصتی مغتنم برای شهروندان آباده‌ای است تا با بهره‌گیری از تنوع موضوعی ناشران مطرح کشور، کتابخانه شخصی خود را با هزینه‌ای مناسب‌تر تکمیل کنند.

در افتتاحیه این آئین فرماندار ویژه شهرستان آباده، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج و جمعی از اهالی فرهنگ و ادب آباده حضور در نگارخانه استاد ذوالفنون حضور داشتند‌.

عکاس و خبرنگار: فاطمه آرامش

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

توضیح بنر