
وصیت شهید «زین اله فرهادی»؛
دفاع از اسلام تا آخرین قطره خون
شهید «زین اله فرهادی» در وصیت خود مینویسد: وصیتم به امت این است که اگر خدایناکرده اسلام عزیز و فرزند زهرا سلامالله علیها را تنها بگذارند، فردای قیامت باید جوابگو باشند.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، به نقل از نوید شاهد فارس، شهید زین اله فرهادی ششم تیر سال ۱۳۴۸ در اردکان شهرستان سپیدان دیده به جهان گشود.
هفتسالگی به مدرسه رفت. با آغاز جنگ تحمیلی در بسیج ثبتنام کرد و پس از دوره آموزشی به جبهه جنوب اعزام شد.
وی سرانجام یکم بهمن سال ۱۳۶۶ در عملیات بیتالمقدس ۲ به شهادت رسید و پیکر پاکش در گلزار شهدای اردکان به خاک سپرده شد.
متن وصیت زین اله فرهادی به شرح زیر است:
بسمالله الرحمن الرحیم
سستی به خود راه ندهید و غمگین مشوید که شما اگر واقعاً ایمان دارید برترید.
اینجانب زین اله فرهادی ساکن اسفیان، خداوند بزرگ را شکر میکنم که تا این اندازه به من نیروی بصیرت و تعقل و شعور و آگاهی و انسانی به این بنده حقیر خویش عطا فرموده که بتوانم نسبت به جهان هستی و دررابطهبا آخرت اندیشهای داشته باشم و بتوانم با یاری خودش راه را از چاه تشخیص داده و راهی که بهسوی او است با موفقیت بگذرانم و انشاءالله با سرافرازی به سویش بازگردم؛ زیرا انا لله و انا الیه راجعون است.
این بنده حقیر سوگند یاد میکنم و به خودش قسم میخورم که تا جان در بدن دارم و آخرین قطره خون در بدن دارم و تا آخرین فشنگ و تا آخرین دفاع، یعنی چنگودندان هم که باشد در راه شیرین دین مقدسش اسلام و فرزند پیامبرش خمینی بتشکن و دولت جمهوری اسلامی ایران و برای پاسداری از خون شهیدان عزیز و با هدیهکردن خون ناقابل خود به اسلام عزیز حتی یکلحظه از پای نخواهم نشست و میجنگم تا اینکه عروس شهادت را در آغوش بکشم و امیدوارم در این راه مقدس سربلند شوم.
و در اینجا هر چند که من کوچکتر از آنم که پیام برای امت خدا بدهم، ولی این وصیت دارم که هیچوقت امام را تنها نگذارند و پاسدار خون شهدا باشند و اسلام را تنها نگذارند؛ زیرا اگر خدایناکرده اسلام عزیز و فرزند زهرا سلامالله علیها را تنها بگذارند، فردای قیامت باید جوابگو باشند.
و این پیام را هم به منافقین کوردل برسانید و به قول ما از آنها بگویید گرچه ما قربانیهای زیادی در راه اسلام میدهیم، ولی با رفتن من و امثال من ریشه درخت اسلام باریک نخواهد شد؛ بلکه با خون ماها که آن را آبیاری میکنیم انشاءالله قویتر خواهد شد و ثمرش بیشتر و رسیدهتر خواهد شد و ما میرویم و به سویش حرکت میکنیم تا بتوانیم دین خود را نسبت به دولت جمهوری اسلامی و خانواده عزیز شهدا ادا کنیم.
و پیامی که به پدر و مادر خویش دارم این است که لحظهای به خود ضعف نشان ندهند و گریهوزاری نکنند و مانند کوه استوار و صبر و استقامت داشته باشید که مبادا با ناراحت شدن شما در مورد من دشمنان اسلام را شاد کنید و از اینکه نتوانستیم بیایم و با شما خداحافظی کنم، مرا ببخشید و حلالم کنید و سلام مرا به همه اهالی ده و قوم و خویشان برسانید و به قول من به آنها بگویید که اگر بدی از دست من دیدید، ببخشید و حلالم کنید.
و سلام بر برادرانم و خواهرم برسانید و از قول من به آنها بگویید که صبر و حوصله داشته باشید و در آخر پیروزی رزمندگان اسلام را از درگاه باریتعالی خواهانم و برای امام امت از خداوند منان طلب موفقیت و عمر طولانی مینمایم و همچنین برای سپاه پاسداران جمهوری اسلامی از خداوند بزرگ آرزوی موفقیت دارم.
والسلام علیکم و رحمهالله و برکاته
در تاریخ ۱۸ بهمنماه ۱۳۶۳
خدایا خدایا تا انقلاب مهدی حتی کنار مهدی خمینی را نگهدار، رزمندگان اسلام نصرت عطا بفرما. الهی آمین یا ربالعالمین.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!