اما و اگرها درباره سلامت چای هایی که زود رنگ میدهند
مدیرکل نظارت بر فراوردههای غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو ضمن پاسخ به برخی اما و اگرها درباره سلامت چایهای دانهریزی که سریع رنگ میدهند، گفت: به مردم توصیه میکنیم از چایهایی که مورد تایید وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو هستند و در کارخانههای مورد تایید بستهبندی شدهاند، استفاده کنند.

وی با بیان اینکه رنگهای غیرمجاز، ممکن است در محصولات غیرمجاز و تقلبی که در بازار هستند، استفاده شده باشند، افزود: بر این اساس به مردم توصیه میکنیم تا از چایهایی که مورد تایید وزارت بهداشت و سازمان غذا و داو هستند و در کارخانههای مورد تایید ما بستهبندی شده و نشان سازمان غذا و دارو را دارند، استفاده کنند.
جنت با تاکید بر اینکه صرفا زود رنگ دادن چای به این معنا نیست که در آن از رنگهای شیمیایی غیرمجاز استفاده شده است، افزود: اگر محصولی از سوی وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو مجوز دریافت کند، آن محصول به طور مداوم کنترل میشود.
مدیر کل نظارت بر فراوردههای غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو همچنین اظهار کرد: این موضوع در دنیا هم یک تکنولوژی شده است؛ به این صورت که رنگ چایهایی را که خیلی مرغوب نیستند، استخراج کرده و از آن برای چایهای مرغوبتر استفاده میکنند.
منبع: ایسنا
نظرات بینندگان