اما و اگرها درباره سلامت چای هایی که زود رنگ میدهند
مدیرکل نظارت بر فراوردههای غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو ضمن پاسخ به برخی اما و اگرها درباره سلامت چایهای دانهریزی که سریع رنگ میدهند، گفت: به مردم توصیه میکنیم از چایهایی که مورد تایید وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو هستند و در کارخانههای مورد تایید بستهبندی شدهاند، استفاده کنند.
به گزارش شیرازه، دکتر بهروز جنت مدیرکل نظارت بر فراوردههای غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، درباره سلامت چایهای دانه ریزی که سریع رنگ میدهند، گفت: باید توجه کرد که صرفا زود رنگ دادن چای به این معنا نیست که در آن از رنگهای شیمیایی غیرمجاز استفاده شده است، بلکه در برخی از انواع چایهای نامرغوب، ممکن است رنگ چای استخراج و سپس به چای معمولی اضافه شود که این کار مجاز است.
وی با بیان اینکه رنگهای غیرمجاز، ممکن است در محصولات غیرمجاز و تقلبی که در بازار هستند، استفاده شده باشند، افزود: بر این اساس به مردم توصیه میکنیم تا از چایهایی که مورد تایید وزارت بهداشت و سازمان غذا و داو هستند و در کارخانههای مورد تایید ما بستهبندی شده و نشان سازمان غذا و دارو را دارند، استفاده کنند.
جنت با تاکید بر اینکه صرفا زود رنگ دادن چای به این معنا نیست که در آن از رنگهای شیمیایی غیرمجاز استفاده شده است، افزود: اگر محصولی از سوی وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو مجوز دریافت کند، آن محصول به طور مداوم کنترل میشود.
مدیر کل نظارت بر فراوردههای غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو همچنین اظهار کرد: این موضوع در دنیا هم یک تکنولوژی شده است؛ به این صورت که رنگ چایهایی را که خیلی مرغوب نیستند، استخراج کرده و از آن برای چایهای مرغوبتر استفاده میکنند.
منبع: ایسنا
نظرات بینندگان