در نظام برنامهریزی فرصتها را از دست دادهایم/ فرصتها را به شغل تبدیل کنیم
اسماعیل تبادار بیان کرد: مدیران استان در جلسات متعدد مدام در مورد جذب سرمایهگذاری و حمایت از سرمایهگذار سخن میگویند اما در خلوت و در ارتباط با سرمایهگذار همراهی مشهودی دیده نمیشود و امروز بیشتر متقاضیان سرمایهگذاری از این موضوع گلهمند هستند و میگویند که مدیران استان با آنها همراهی ندارند.
وی با بیان اینکه باید بازنگری در امور استان بشود و اهداف بزرگ فدای اهراف کوچک نشود، افزود: برنامهریزی باید سرمنشاء تمام کارهای مدیران فارس باشد و از همه فرصتها برای ایجاد اشتغال در این استان بهره گرفته شود.
تبادار با بیان اینکه سالانه 540 هزار تن انگور در فارس تولید میشود اما یک واحد فرآوری کشمش که ارزش افزوده بالایی نسبت به انگور دارد در این استان وجود ندارد، خاطرنشان کرد: ظرفیتهای استان باید به خوبی بررسی شود تا از آنها بهره برد به طور مثال 5600 هکتار گل محمدی دیم در داراب وجود دارد اما واحدهای صنعتی فرآوری گل محمدی در این شهرستان وجود ندارد.
استاندار فارس از رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان فارس درخواست کرد که برای بررسی ظرفیتهای مختلف استان فارس میزهای مختلف در این سازمان تشکیل و فعال شوند و گفت: ارزش افزوده، جلوگیری از خامفروشی باید در استان فارس معنا پیدا کند و زمینه آنها در این استان فراهم شود.
وی با بیان اینکه با کمک کارشناسان باید برای هر شهرستان الگویی تعریف شود تا ظرفیتهای بالقوه آنها به بالفعل تبدیل شود و عنوان کرد: بخش گردشگری ظرفیت مناسبی در استان فارس دارد اما همین بخش کمترین اعتبارات را در شهرستانهای استان فارس دریافت میکند که جای تامل و بررسی دارد.