کد خبر: ۱۲۱۳۹۱
تعداد نظرات: ۱۸ نظر
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۴ - ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷

انتقال نوزاد شیرازی به سی سی یو بعد از تولد؛ قصور پزشک یا کوتاهی بیمارستان؟

مادر ناردانا درحالی که بغض کرده و اشک امانش را بریده می گوید:در دوران بارداری تمام سونوگرافی‌ها و آزمایشاتی که پزشک تجویز می‌کرد را به صورت منظم انجام می‌دادم و همه نشان‌دهنده سلامت کامل جنین بود اما به دلیل تأخیر در انجام سزارین موجب شد اکسیژن کافی به جنین نرسد.
انتقال نوزاد شیرازی به سی سی یو بعد از تولد؛ قصور پزشک یا کوتاهی بیمارستان؟
 شیرازه؛ تمام بدن نحیفش ورم کرده و دیگر دست و پای ظریفش توان تحمل آمپول‌ها و سرم‌های پی‌درپی را ندارد. کبد، ریه، مغز و اکثر اعضای بدن آسیب دیده و زیر دستگاه اکسیژن در جدال بین ماندن و رفتن است؛ تنها 13 روز است که پا به زندان بلا گذاشته اما با کوله‌باری از درد و رنج هنوز نیامده می‌رود. گرچه پزشکان قطع امید کرده‌اند اما پدر و مادر ناردانا صالحی‌زاده هنوز امیدوارند که با شفای او و ورود اولین فرزندشان به زندگی مشترک خود روزهای با نشاطی را سپری کنند.

شهرزاد مردانی، مادر ناردانا درحالی که بغض کرده و اشک امانش را بریده در گفتگو با خبرنگار شیرازه می گوید: 18 فروردین ماه در آستانه هفته 38 بارداری ساعت 11 به پزشک معالج خود «م.ت» مراجعه کردم و به دلیل دفع پروتئین و ضربان نامنظم قلب جنین با نامه اورژانسی وی جهت بستری به بیمارستان خصوصی کوثر رفتم.

او با بیان اینکه ساعت یک بعدازظهر به پذیرش بیمارستان مراجعه کردم اما ساعت هشت شب بستری شدم علت تاخیر در بستری شدن را اینگونه بیان کرد: مسئولین پذیرش با دیدن نوار قلبی که ساعتی قبل در مطب پزشک گرفته شده بود درخواست دادند نوار قلب جنین مجدد گرفته شود اما به درستی راهنمایی نکردند کجا این کار را انجام دهم و من در طبقات بیمارستان سرگردان شدم و بعد از آنکه در درمانگاه بیمارستان نوار قلب گرفته شد، گفتند دستگاه درمانگاه خراب بوده و مجدد در بخش، نوار قلب گرفتند و فرآیند دادن آزمایشات مربوطه و گرفتن نوار قلب چند ساعتی به طول انجامید.

این مادر ادامه داد: وقتی بستری شدم، مامایی که مسئول رسیدگی و ثبت وضعیت من و جنین بود چندین مرتبه نوار قلب جنین را گرفت و به دلیل وضعیت نامناسب آن با پزشک معالجم تماس می‌گرفت که هرچه زودتر به بیمارستان بیاید اما او هر بار می‌گفت ساعت شش صبح می‌آید و توصیه به تزریق آمپول فشار می‌کرد تا اینکه ساعت سه صبح ضربان قلب جنین به وضعیت بحرانی رسید و پرستاران در تماس با پزشک به او گفتند سریعا به بیمارستان بیاید درغیر اینصورت پزشک کشیک عمل سزارین را انجام می‌دهد.

مردانی با بیان اینکه پزشک ساعت 4 صبح به بیمارستان آمد و برای انجام سزارین تعداد زیادی آمپول بی‌حسی به کمرم زدند، گفت: هنگامی که به شکمم چاقو زدند کاملا حس کردم و دوباره بی‌حسی تزریق کردند اما بازهم درد را احساس کردم و این‌بار مرا بی‌هوش کردند و وقتی به هوش آمدم تمام بدنم ورم کرده بود.

او اظهار کرد: در دوران بارداری تمام سونوگرافی‌ها و آزمایشاتی که پزشک تجویز می‌کرد را به صورت منظم انجام می‌دادم و همه نشان‌دهنده سلامت کامل جنین بود اما به دلیل تأخیر در انجام سزارین موجب شد اکسیژن کافی به جنین نرسد و تمام اعضای بدن  نوزاد آسیب ببیند به‌طوری بلافاصله پس از به دنیا آمدن در CCU بستری شد.

مردانی آهی کشید و با بغض گفت: تصمیم گرفتیم علیرغم هزینه‌های زیاد برای کاهش عوارض زایمان در بیمارستان خصوصی زایمان کنم اما وجدان و اخلاق کاری داشتن چیزی است که پول در آن نقشی ندارد.

او با بیان اینکه دو میلیون و 300 هزار تومان بابت سزارین پرداخت کردیم و یک میلیون و 500هزار تومان هم بابت گرفتن نوار مغز نوزاد به حساب بیمارستان واریز کردیم اما نوار مغز هم نگرفتند، گفت: پزشکان بیمارستان گفتند اینجا کاری از دست ما برنمی‌آید و او را به بیمارستان نمازی منتقل کردند و از ما بابت ده روز بستری شدن نوزاد نیز تقاضای پرداخت هزینه داشتند که نهایتا به دلیل قصور پزشک از حساب وی کسر خواهد شد.

این مادر جوان گفت: هرچند با شکایت من از پزشک و مسئولین بیمارستان سلامتی ناردانا بازنمی‌گردد اما شکایتم را تا آخر پیگیری می‌کنم تا حداقل بلایی که بر سر من و نازدانه‌ام آمد دوباره تکرار نشود.

دکتر محمود تابنده، رئیس بیمارستان کوثر در گفتگو با خبرنگار شیرازه ضمن بیان اینکه ترجیح می‌دهم مسائل پزشکی رسانه‌ای نشود، توضیح داد: تمام مشخصات و اتفاقات در پرونده ثبت و ضبط شده؛ با فاصله هر 15 دقیقه ضربان قلب در پرونده درج شده است. تمام تماس‌هایی که با پزشک انجام شده و حتی مطالبی که از طریق شبکه‌های اجتماعی بین پرستار و پزشک رد و بدل شده است، ثبت می‌باشد که اکنون پرونده در دست بررسی است.

او با بیان اینکه قطعا اگر قصوری باشد طبق مقررات برخورد خواهد شد، تصریح کرد: مراجع مربوطه از جمله نظام پزشکی و معاونت درمان نیز پرونده را بررسی خواهند کرد اما تاکنون موردی دال بر قصور پزشک در پرونده ثابت نشده و چون نوزاد دچار عارضه شده است مادر گمان می‌کند به علت کوتاهی بوده است.

پیگیری خبرنگار شیرازه حاکی از آن است که پرونده مذکور در اداره مامایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز توسط مسئولین مربوطه در حال پیگیری است و به زودی نتیجه بررسی‌ها مشخص خواهد شد.

شیرازه ضمن آروزی سلامتی برای ناردانا امیدوار است روزی را شاهد باشیم که حتی یک مورد قصور سهوی پزشکی نیز نداشته باشیم زیرا طبابت از آن جهت که با جان انسان وابسته است، کوچکترین خطایی در آن بزرگ و یک مورد اشتباه نیز زیاد است.
انتهای پیام/
نظرات بینندگان
نظرات بینندگان
شهرزاد مردانی
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷
0
دکتر ....و بیمارستان کوثر بود ن که این بلا رو سر طفل بیگناه من در آوردن چرا هیچ اسمی ازشون نبردید .. بیمارستان هم در پذیرش بیماری که نامه اورژانسی داشته کوتاهی کرده .و وقتی میدیدن دکتر من هر چی بهش زنگ میزنن نمیاد چرا یه دکتر کشیک نیاوردن بالا سر من ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این قدر جون یه طفل بیگناه و مادرش براشون بی اهمیت هست!!!!!!!!!
باران
Germany
سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷
0
واقعا که قلب آدم می گیره وقتی می بینه بی نظمیو بی قانونی چه بلاها سر مردم بی گناه میاره. مگه بزرگترین وظیفه پزشک تشخیص موقعیت اورژانسی نیست!!!! مگه برای اینکه وضعیت اضطراری رو تشخیص بده متخصص نشده؟!!! واقعا باید همچین پزشکان بی مسئولیتی پروانه پزشکیشون به سوال کشیده بشه. خانم ... که چند ساعت خواب نازت رو ترجیح دادی به انجام وظیفه کردنت، خدا تقاص این طفل معصوم رو ازت بگیره.
قاسم
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷
0
خدا از سرشون نگذره، هیچوقت گناه خودشون رو قبول ندارن و بار گناه خودشون به دوش نمیکشن ، امیدوارم عدالت خداوند و بعد جامعه و قضایی براشون انجام بشه. لطفا پی گیری کنید. و شما با شغل شریفتون پی گیر قضیه باشید. و پول و سرمایه دار بر حق برنده نشه.
رها
Germany
سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷
0
واقعا متاسفم که رییس بیمارستان گفته هنوز مشخص نیست که قصور از پرشم و بیمارستان بوده. وقتی شخصی با نامه اورژانسی اومده بیمارستان و هفت ساعت پذیرشش طول کشیده به نظر شما توجیه پزشکا داره؟ معنی نامه اورژانسی چیه پس؟ وقتی پزشکی بارها مورد تماس تلفنی قرار گرفته که وضعیت بیمار بده و نیومده آ و از اون بدتر خودش نامه اورژانسی داده به مریضو بعد فراموش کرده که خودش تشخیص داده وضعیت اورژانسی هست آیا حای شکی می مونه که وظیفه پزشکیش رو انجام نداده!!!
زردشت
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷
0
کاش وجدان های اگاه تری داشتیم.کاش در. دنیای اطرافمان این همه بی مسئولیتی و بی کفایتی بی داد نمیکرد کاش
فاطمه
Germany
سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷
0
بمیرم برای طفلک معصوم. سوال اینه آیا عدالت این نیست که پزشکی که قدرت تصمیم گیری توی شرایط اورژانسی رو نداره باید احازه پزشکیش زیر سوال بره؟!!! آیا این درسته که به همچین وزشکانی اجازه داده بشه دوباره با جون نوزادان آینده بازی کنند؟!
مهدی
Australia
سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷
0
مسئولیت سلامت کودک اول بر عهده پزشک و بعد به عهده بیمارستانه چون اگر پزشک بیمار در دسترس نباشه بیمارستان باید سریع پزشک رو جایگزین پزشک قبلی بکنه
فردین زاده صادق
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷
0
واقعا متاسفم .اصلا حرفی برای گفتن نمیمونه.سلامتی یک طفل معصوم رو به خطر انداختن و زیر بار نمیرن؟!
هر روز یک داستان جدید داریم.اگه به این روش قراره اوضاع مملکته ما پیش بره من نمیدونم چجوری میخایم تو این کشور زندگی کنیم. .من به عنوان یک شهرونده عادی که تو این کشور زندگی میکنم ازتون میخام که پیگیر این قضیه باشید و ریشه تمام این نوع ادمها را از جا بکنید و بسزای اعمالشون برسانید.
با تشکر
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷
0
به نظر من هم بیمارستان و هم دکتر مقصر میباشند
نفس
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷
0
خدا لعنت كند كسي كه زايمان سزارين را ممنوع كرد و تعداد زيادي از مادران فرزندان خود را از اين راه از دست دادند
هركس مسيول تن و بدن خود است و از بين طبيعي و سزارين يكي را انتخاب ميكند بسته به توانش ، اين ممنوعيت سزارين هم شده راهه درامد كلاني براي متخصصين زنان كه با گرفتن پول اينكار را انجام مي دهند و واي بحال كسي كه وضع بساماني ندارد و بايد زجر بكشد در دست دانشجويان بي لياقت و بي كفايت در بيمارستان ها
سارا
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷
0
مشخصه كه قصور اول از بيمارستان و بعد پزشك بوده وقتي مورد اورژانسي اعلام ميشه بايد يه جراح سزارين را انجام ميداد در بيمارستان
و دكتر .... كه بخاطر پول از مطبش بلند نشده بياد بيمارستان به مريضش برسه مثله يه قاتل ميمونه فرقي نداره اي كاش بزشكان با وجود اي خمه درامده كلان يكم وجدان كاري داشتند و همه چيز به چشم مادي نمي ديدند
خدا لعنت كند اي اشخاص در جامعه كه باعث بدبختي مردمند
فريده
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷
0
سلام ببخشيد چرا اسم دكترو ننوشتين هركى ظلمش بيشتر باشه اسمش اختصار ميشه؟ اسم دكترو بنويسد
معلومه رئيس بيمارستان طرف دكترشو ميگيره
فاطمه
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷
0
معلومه بیمارستان طرف دکتره
پس کی به فریاد پدرو مادر بچه برسه
چرا اسم دکترو ننوشتین؟
مریم
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷
0
خدا لعنت کنه این پزشکای که به خاطر پول کار میکنن
تانیا
Germany
سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷
0
واقعا که بیمارستان بی مسیولیت و پزشک بی وجدان خیلی دل آدم رو به درد میاره. خدا شفای خیرش بده.:((((
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷
0
هنگامی که به شکمم چاقو زدند!!! متن را طوری نوشته اید که خواننده احساس کند بیمار توسط یک چاقوکش آسیب دیده!!!
صدیقه
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷
0
با سلام, چرا اسم دکترشو کامل نگفتین تا یه بدبخته دیگه راهش به این جلادا نیفته جون یه آدمو میگیرن و خیلی راحت به زندگی روزمرشون بر میگردن خدا میدونه چه به حال مادرش گذشته باید جواب کارشون و پس بدن هرچند که جون یه آدم هیچ جور قابل جبران نیست.
لادن
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷
0
اگر دکتر مقصر نبوده چرا پول بیمارستان رو برعهده گرفته