کد خبر: ۱۳۱۵۷۶
از تولید تا مصرف:
دوربین شیرازه این بار به سراغ کارگاه نان یوخه پزی در شیراز رفته است تا شما را با پخت این سوغاتی محبوب آشنا نماید. کاک یا یوخه، نوعی شیرینی سنتی ایرانی است که سوغات شهرهای شیراز و کرمانشاه محسوب می‌شود. به این شیرینی در شیراز یوخه یا نان یوخه و در کرمانشاه کاک گفته می‌شود. هرچند کاک کرمانشاه و یوخه شیراز بسیار به هم شبیه هستند، نحوه تهیه این شیرینی در شیراز و کرمانشاه تفاوت جزئی داشته و ضخامت هر لایه در یوخه شیراز کمتر از کاک کرمانشاه است.
عکاس: حمیدرضا ثابت نسب
تاریخ: ۰۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۲
عکاس :
حمیدرضا ثابت نسب
نظرات بینندگان