ابعاد مختلف ترور شهید فخریزاده/ همنوایی و همراهی جریان غربگرا برای فلج کردن صنعت استراتژیک هستهای و معیشت مردم
به گزارش سرویس سیاسی شیرازه، منصوره طاهری طی یادداشتی شفاهی به بررسی ابعاد مختلف ترور دانشمند هستهای شهید محسن فخریزاده پرداخت و با طرح این سوال که چرا دانشمندان صنعت هستهای مورد هدف دشمن قرار دارند؟ تصریح کرد: دشمن میخواهد صنعت هستهای یک صنعت پرهزینه، بیفایده و صرفاً با کاربردهای نظامی به جامعه معرفی بشود تا هزینه مقابله آنان با این صنعت و دانشمندانش برای دشمنان کاهش بیابد و متاسفانه همنوایی و همراهی جریان غربگرا در داخل نیز کار دشمن را آسانتر کرده است.
بنابه اظهار این کنشکر سیاسی؛ گره زدن معیشت مردم با شعار چرخیدن چرخ زندگی مردم به جای چرخیدن سانتریفیوژها را حتما بیاد دارید که نتیجهاش تقدیم امتیازات بیسابقه از صنعت هستهای و فلج کردن این صنعت استراتژیک و البته فلج کردن معیشت مردم بود!!!
متن یادداشت این تحلیلگر سیاست خارجه و کارشناس مسائل خاورمیانه بدین شرح است:
خوی استعماری غرب استیلای کامل و بیقید و شرط بر همه ملل جهان را میخواهد، ترور دانشمندان کشورهای دیگر یعنی اینکه شما حق ندارید با توان نخبگان داخلی خود به دانش دست بیابید.
درواقع این ترورها هشداری به نخبگان و دانشمندان دیگر است که سعی نکنند از دانش خود برای پیشرفت کشور شان استفاده کنند و آنها فقط حق دارند علمشان را در اختیار دانشگاهها و مراکز پژوهشی کشورهای قدرتمند قرار بدهند.
اگر با دقت به سیستم آموزشی آمریکا و اروپا بنگرید میبینید دانشمندان و نخبگان مختلف با ملیتهای گوناگون هستند که برای غرب تولید دانش میکنند و توسط همان دانش تولید شده، کشورهایشان تحت سلطه این قدرتها قرار میگیرد.
حالا اگر کسی در مقابل این خوی استعماری و امپریالیستی ایستاد و دانش بومی اقتدارآفرین تولید کرد باید ترور شود .
خوب حالا چرا دانشمندان صنعت هسته ای مورد هدف دشمن قرار دارند؟
دشمن میخواهد صنعت هستهای یک صنعت پرهزینه، بیفایده و صرفاً با کاربردهای نظامی به جامعه معرفی بشود تا هزینه مقابله آنان با این صنعت و دانشمندانش برای دشمنان کاهش بیابد و متاسفانه همنوایی و همراهی جریان غربگرا در داخل نیز کار دشمن را آسان تر کرده است گره زدن معیشت مردم با شعار چرخیدن چرخ زندگی مردم به جای چرخیدن سانتریفیوژها را حتما بیاد دارید که نتیجه اش تقدیم امتیازات بی سابقه از صنعت هستهای و فلج کردن این صنعت استراتژیک و البته فلج کردن معیشت مردم بود!!!
اما چرا همین صنعت هسته ای که بیفایده و پر هزینه عنوان میشود در راس برنامهریزی راهبردی کشورهای بزرگ و کوچک جهان قرار گرفته است؟؟ چرا نمیگویند کشورهایی نظیر کشورهای اروپایی و آمریکا چند درصد از برق مصرفیشان را با استفاده از دانش و صنعت هستهای تامین میکنند؛ چرا نمیگویند که آنها نگران قدرت بازدارندگی صنعت هستهای در حوزه انرژی، پزشکی، کشاورزی و علوم نوین هستند نه نگران بمب اتمی چرا که خوب میدانند که ایران نیازی به بمب اتمی ندارد شاید بد نباشد تنها به یک مورد از دستاوردهای نه چندان دور این صنعت در زمینه تولید و تامین برق مورد نیاز کشور از برق هستهای به جای برق گازی و نظایر آن اشاره کرد و تحولی که در مساله انرژی ایجاد خواهد کرد به تنهایی دلیل سرمایهگذاری بر آن را کفایت میکند هر چند که صدها کاربرد بی نظیر این صنعت در اینده نه چندان دور میتواند ایران را در بین چند کشور اول جهان قرار دهدو