مدیرکل دامپزشکی فارس خبر داد:
نظارت بر ذبح در فارس همزمان با عید قربان
مدیرکل دامپزشکی فارس گفت: همزمان با عید سعید قربان ۱۲۰ اکیپ ثابت و سیار کار نظارت بر ذبح بهداشتی و شرعی دام را در این استان بر عهده خواهند داشت.
به گزارش خبرنگار گروه سلامت پایگاه تحلیلی خبری«شیرازه»، حمیدرضا ناظمی مدیرکل دامپزشکی فارس در گفتوگو با خبرنگاران عنوان کرد: با توجه به فصل گرما و وجود بیماریهای مشترک بین انسان و دام از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (CCHF) توصیه میشود مردم مومن استان برای ذبح دامهای قربانی حتما به کشتارگاها مراجعه کنند.
مدیرکل دامپزشکی فارس توصیه کرد: شهروندان استان فارس برای حفظ سلامت توصیههای بهداشتی را جدی بگیرند و اصول ایمنی فردی در زمان کشتار دام را رعایت کنند.
وی اضافه کرد: گوشت دامهای ذبح شده قبل از مصرف باید به مدت ۲۴ ساعت و جگر و آلایشات خوراکی به مدت ۴۸ ساعت در یخچال در دمای ۴ درجه سانتیگراد نگهداری شود. در زمان قطعه بندی گوشت و بسته بندی حتما از دستکش استفاده کنند.
انتهای پیام/
نظرات بینندگان