کد خبر: ۱۶۶۱۸۸
تاریخ انتشار: ۰۱:۵۵ - ۱۳ دی ۱۴۰۳
مدیر پیوند اعضای بیمارستان ابن‌سینا شیراز خبر داد: 

اهدای اعضای جوان خرمبیدی به ۵ بیمار 

مدیر پیوند اعضای بیمارستان ابن‌سینا شیراز گفت: خانوادهٔ ایثارگر فرزاد طیبی، با انجام یک حرکت انسان‌دوستانه، جان فرزندشان را جاودانه کردند. این اقدام به‌موقع و صحیح جان پنج بیمار نیازمند و در انتظار پیوند عضو را نجات داد.

اهدای اعضای جوان خرمبیدی به ۵ بیمار 

سیاوش غلامی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «شیراز»، گفت: در ششمین روز از زمستان ۱۴۰۳ خانواده جوان ۱۸ساله فرزاد طیبی اهل شهرستان خرمی با اهدای اعضای جان شیرین فرزندشان، حیات دوباره در کالبد بیماران نیازمند دمیدند.

وی ادامه داد: این جوان در اثر حادثهٔ سقوط از ارتفاع، دچار مرگ مغزی شده بود، که با اقدام شایسته و قابل تقدیر خانواده‌اش، اعضای بدن شامل کبد، دو کلیه، قلب و رودهٔ وی در بیمارستان پیوند اعضا در شیراز، به پنج بیمار نیازمند اهدا شد.
 
مدیر پیوند اعضای بیمارستان ابن‌سینا تصریح کرد: سالانه بیش از ۹۰۰ پیوند شامل کبد، کلیه، لوزالمعده، روده، قلب و ریه در این بیمارستان انجام می‌شود.

غلامی گفت: استان فارس همواره یکی از قطب‌های پزشکی و مهم کشور در حوزه‌های مختلف درمان است به گونه‌ای که در زمینه پیوند اعضا و اهدای عضو نیز از استان‌های پیشرو بوده و سالانه بیماران بسیاری از همین طریق جانی دوباره گرفته و به زندگی بازمی‌گردند.

اهدای اعضای جوان خرمبیدی به ۵ بیمار 

به گزارش شیرازه چند تن از بزرگان و ادیبان شهر در مراسمی که برای یادبود این جوان در منزل خانوادهٔ طیبی برگزار شده بود ادای احترام و ابراز همدردی کردند.

در این مراسم مادر شادروان فرزاد طیبی گفت: وقتی پزشکان گفتند که دیگر کاری از دستشان برنمی‌آید و فقط قلب اوست که می‌تپد، باعث افتخار من بود که جان چند انسان را نجات دهم، و به خود افتخار می‌کنم چنین فرزند پاکی تربیت کردم.

مسلم فلاح شاعر، نویسنده و فعال فرهنگی شهرستان خطاب به خانواده فرزاد طیبی گفت: اهدای اعضای این جوان نازنین، مثل گلی بود که در خانه‌های دیگران قلمه زده شد و این باعث شد بعد از اتفاقی که متأسفانه برای خودش افتاد، نیستی نباشد.

همچنین سید حمید مرتضوی، مدیر سابق آموزش‌وپرورش شهرستان خرمبید در این دیدار گفت: برخی ممکن است طول عمرشان کوتاه باشد؛ اما عرض و عمق عمرشان زیاد است و اثرگذارند و منشأ اثر در جامعه می‌شوند و همین باعث می‌شود جاودان بمانند.

انتهای خبر/ ۲۲۴۲۲۴

نظرات بینندگان