کد خبر: ۵۶۱۰۰
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۹ - ۰۷ خرداد ۱۳۹۳

رئیس میراث فرهنگی کشور: سفر 2 میلیون و 200 هزار گردشگر شیعه به ایران

رئیس سازمان میراث فرهنگی گفت که گردشگری زیارتی را برای شیعیان در اماکن مقدسی که در مشهد، قم، کاشان و شیراز وجود دارد، توسعه می‌دهیم.

به گزارش شیرازه به نقل از ایسنا، رئیس سازمان میراث فرهنگی درباره توسعه گردشگری زیارتی در ایران، گفت: تعداد شیعیان در دنیا 270میلیون نفر است که برنامه‌ریزی کردیم گردشگری زیارتی را برای این شیعیان در اماکن مقدسی که در مشهد، قم، کاشان و شیراز وجود دارد، توسعه دهیم.

مسعود سلطانی‌فر گفت: سال گذشته، حدود 2میلیون و 200هزار نفر از شیعیان دنیا به ایران آمدند که ظرفیت کشور بیش از این جمعیت است. امیدواریم ظرفیت جذب گردشگران شیعی به ایران سالانه به 5‌میلیون نفر برسد.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری در ادامه این مراسم و پیش از رونمایی از فرش‌های آماده‌شده، از احمد ستاری استاد رنگرزی فرش‌ها، امیرحسین کریم، نقاش و طراح این فرش‌ها، غلامعلی شیری استاد چله‌دوانی، زهرا علیزاده مدیر کارگاه خانه فرش کاشان، عباس بنی‌کاظمی مشاور و ناظر بافت‌ها به نمایندگی از دیگر هنرمندانی که در اجرای این طرح مشارکت دارند و البته جمعی از مدیران شرکت تولیدکننده این فرش، با اهدای لوح تقدیر کرد. در هشتی سازمان میراث فرهنگی، نمونه‌ای از این فرش بر دار آویخته شده که برای یک هفته برپاست و بازدیدکنندگان می‌توانند گره‌ای به این فرش بزنند. قرار است پس از تکمیل شدن این فرش به یکی از اماکن مقدس عتبات عالیات عراق اهدا شود.

نظرات بینندگان