کد خبر: ۶۹۷۱۲
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۱ - ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۴
مدیرکل صدا و سیمای فارس در شورای شهر شیراز:

راه اندازی استودیو حرم در شاهچراغ(ص)/ صدا و سیمای فارس به دنبال برنامه‌های چالشی است

سهرابی تاکید کرد که در صدا وسیما از همه سلایقی که در چارچوب نظام اسلامی فعالیت می‌کنند استفاده شده و می‌شود.

به گزارش خبرنگار سرویس سومین حرم شیرازه، مدیرکل صدا و سیمای مرکز فارس از راه‌اندازی استودیو حرم در حرم مطهر شاهچراغ(ع) خبر داد و با بیان اینکه بسیاری از برنامه‌های فرهنگی و مذهبی با محوریت سومین حرم اهل بیت(ع) شیراز از این استودیو پخش می‌شود، گفت: با توجه به تولید و ارسال برنامه از جوار حرم حضرت معصومه(س)، مشهد مقدس و دیگر حرم‌های مطهر، جای این استودیو در شیراز خالی بود.

محمدتقی سهرابی در نود و هفتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر شیراز با بیان اینکه صداو سیمای استان فارس برای توسعه، رشد و معرفی شیراز به عنوان شهر نمونه و الگو در ایران و جهان اسلام آماده هرگونه همکاری با شورا و شهرداری است، اظهار کرد: صدا و سیما در زمینه معرفی آداب شهروندی، جذب توریسم در حوزه‌های مختلف و جذب سرمایه‌دار قدم‌هایی بزرگ برداشته است و این باید با تعامل بیشتر تقویت شود.

وی با بیان اینکه برنامه‌های صدا و سیما اخلاق‌محور، آگاهی بخش و امیدآفرین است، گفت: باید طوری برنامه‌ریزی کرد تا نشاط و شادابی در جامعه ایجاد شود.

سهرابی با اشاره به اینکه نقش رسانه در آموزش شهروندی برکسی پوشیده نیست، افزود: رسانه‌ها در این مسیر نیازمند تعامل و همدلی بیشتر با مسئولان در اجرای بهتر برنامه‌ها هستند.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز فارس رسالت رسانه را حفظ و پاسداشت ارزش‌ها عنوان و اظهار کرد: در این راستا صدا و سیمای مرکز استان برنامه‌های ویژه در نظر گرفته و در شیراز نیز همواره به دنبال معرفی و نهادینه کردن آداب و رسوم و سنت‌ها به نسل بعدی هستند.

وی تصریح کرد: در دوره جدید مدیریت صدا و سیمای مرکز استان فارس توجه به سبک زندگی اسلامی با مولفه دین، اخلاق و امید در اولویت برنامه‌ها قرار گرفته است.

سهرابی با اشاره به اینکه اداره شهر گران است، خاطرنشان کرد: رسانه می‌تواند کمک تاثیرگذاری برای ارزان اداره کردن شهر داشته و صرفه‌جویی را ترویج دهد.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز فارس در نشست صمیمی خود با اعضای شورای اسلامی شهر شیراز از انعقاد قرارداد تولید برنامه با شبکه‌های ملی توسط شهرداری انتقاد و اظهار کرد: برای تولید چنین برنامه‌هایی درصورتی که قرارداد با صدا و سیمای مرکز فارس منعقد شود برنامه‌ها با کیفیتی بهتر و با استفاده از هنرمندان بومی تولید و پخش می‌شود.

عضو سابق شورای معاونین صدا و سیما گفت: برنامه صدا و سیمای استان فارس به سمت عمق‌بخشی و کیفی‌بخشی تولید برنامه‌ها است و در این زمینه بیشتر تلاش می‌شود.

سهرابی اظهار کرد: شیراز تنها متعلق به مردم شیراز نیست و هر فردی که دل در گرو فرهنگ دارد شیراز را ارج می‌نهد و از این رو وظیفه شورای شیراز در مورد این شهر بسیار سنگین است.

وی متذکر شد: تلاش ما تعریف رسانه‌ای در طراز جمهوری اسلامی است که در آن پاسداشت دین و ارزش‌های دینی حرف نخست را زده و برنامه‌های اخلاق‌محور و امید آفرین در آن تولید شود.

سهرابی ادامه داد: یکی از اهداف نظام ایجاد پارلمان محلی است و وجود شوراها از برکات نظام و انقلاب و حاصل زحمت امام(ره) بوده و تنها جایی که بین مردم و مسئولان فاصله‌ای نیست و نمایندگان مردم با رای آنان برای سرنوشت شهر تصمیم می‌گیرند، شورا است.

مدیرکل صدا و سیمای فارس با بیان اینکه یکی از اهداف من این است که صدا‌و‌سیما را در توسعه شهر فعال کنیم چرا که اعتقاد داریم رسانه فعال، مخاطب فعال تولید می‌کند، گفت: تفاوت‌ اصلی ما با رسانه‌های دیگر جهان تولید محصولات پاک است و باید از این فرصت حداکثر استفاده را ببریم.

به اعتقاد وی، رسانه‌ای می‌تواند مورد اعتماد مردم باشد که با میل و گرایش مخاطب آشنا بوده و تولید محتوای هوشمند را در دستور کار قرار دهد.

سهرابی با اشاره به افزایش نیروهای صدا و سیمای فارس برای ضبط نماز جمعه شیراز، گفت: با حل کردن مشکلات فنی موفق شدیم خطبه‌های نماز جمعه را همان روز جمعه از شبکه فارس پخش کنیم.

وی تصریح کرد: میزان حضور شورا در برنامه‌های صدا‌و‌سیما نسبت به دوره مدیریت قبلی بیش از دو برابر شده و صدا‌و‌سیما در زمینه آداب شهروندی، جذب توریست، جذب سرمایه‌گذار در کنار شورا خواهد بود.

در ادامه جلسه محمد تقی تذروی، عضو شورای اسلامی شهر شیراز اظهار کرد: برخی خبرهای شورای شهر به ویژه در بخش گردشگری اهمیت کشوری دارد و مناسب است که در صدا و سیمای سراسری پخش شود.

سید محسن معین، دیگر عضو شورای شهر شیراز با انتقاد از میزان پوشش برنامه‌های شهری در دوره میریت قبلی صدا و سیمای فارس، بیان کرد: صدا و سیما در دوره‌های قبل افتتاح یک حمام در روستا را پخش می کرد اما اخبار مهم حوزه شهری را پوشش نمی‌داد اما اواخر دوره مدیریت قبلی و پس از تصدی مدیریت جدید، این روال تحول چشمگیری یافته است.

تولید برنامه‌های چالشی و عمیق از درخواست‌هایی بود که رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورا عنوان کرد.

در ادامه سید کمال پاک فطرت نیز با بیان این که صدا‌و‌سیما سلایق مختلف را پوشش نمی‌دهد خواستار حضور سلایق مختلف در برنامه‌های تفسیری و کارشناسی و مصاحبه‌ها شد.

بهرام پارسایی رئیس کمیسیون گردشگری شورا با اشاره به اینکه جامعه ما جامعه با نشاطی نیست، خواستار تولید برنامه‌هایی در افزایش شادی عمومی شد.

در ادامه مدیرکل صدا و سیمای فارس هم با بیان اینکه «جانا سخن از زبان ما می‌گویی» از استقبال و توجه به برنامه‌های چالشی ابراز خرسندی کرد و گفت: در راستای تولید برنامه‌های چالشی باید ظرفیت‌ها را بالا برد که صدا و سیمای فارس نیز به دنبال افزایش تدریجی برنامه‌های چالشی است.

سهرابی تاکید کرد که در صدا وسیما از همه سلایقی که در چارچوب نظام اسلامی فعالیت می‌کنند استفاده شده و می‌شود.

وی با بیان اینکه صدا وسیما در راستای معرفی استعدادهای ورزشی استان تلاش خواهد کرد، گفت: ما خود را یار بیست و دوم شورای شهر می‌دانیم و با اعتقاد به همدلی و همزبانی با انجام کارهای تیمی در راستای پیشرفت شهر تلاش خواهیم کرد.

نظرات بینندگان