افزایش ۳۱ درصدی مرگومیر ناشی از تصادفات در جهرم
وی با اشاره به اینکه بیش از دو سوم تصادفات منجر به فوت در جاده های برون شهری رخ می دهد خاطرنشان کرد: برای کاهش این آمار نگران کننده دستگاه های مرتبط باید با جدیت بیشتر به جاده ها، خیابان ها و معابر سطح شهر رسیدگی مناسب تری داشته باشند.
اسمی فرهنگ سازی و ارتقای سطح فرهنگ رانندگی در بین رانندگان را یکی از عوامل مهم در کاهش تصادفات عنوان کرد و یادآور شد: همزمان با افزایش تعداد وسیله های نقیله شخصی باید فرهنگ رانندگی را با آموزش های لازم بالا ببریم.
رئیس حوزه قضایی شهرستان جهرم با اشاره به اینکه بیاحتیاطی، بیدقتی و عدم رعایت قوانین توسط رانندگان زمینهساز حوادث رانندگی میشود تصریح کرد: هر چند وضعیت جادهها، وضعیت خودرو و عوامل محیطی هم در میزان تصادفات موثر است اما این عوامل هم به نوعی در اختیار راننده هستند.
وی افزود: مسئولین و متولیان شهری با توجه به افزایش جمعیت باید در راستای ایمن سازی و استاندارد سازی معابر اقدام کنند.
رئیس دادگستری جهرم رفع نقاط حادثه خیز، نصب علائم و تابلوهای مناسب، اصلاح و تعریض جاده ها و پیاده روها، ایجاد مزیت های رقابتی در بین شرکت های مسافربری در راستای کاهش آمار تصادفات ، ایجاد مجتمع های رفاهی و اقامتی در خارج از شهر و جلوگیری از سد معبرها را از جمله اقدامات مؤثر در کاهش تصادفات و خسارت های ناشی از آن دانست.
وی با اشاره به اینکه بخش عمدهای از تصادفات جادهای به سادگی قابل پیشگیری هستند افزود: ایجاد ایستگاه هایی مشخص برای سوار و یا پیاده کردن مسافران درون شهری ، استفاده از دوربین های ثبت تخلفات ، حضور مؤثر پلیس، احداث پل های هوایی و دوبانده کردن جاده های بین شهری همچون جاده جهرم - لار که بسیاری از تصادفات در این محور صورت می گیرد می تواند در جلوگیری از بروز حوادث جبران ناپذیر مؤثر باشد.
اسمی در پایان از مسئولین مرتبط درخواست کرد تا با جدیت بیشتر و توجه ویژه به اجرایی کردن مصوبات شورای ترافیک ، اصلاح زیرساخت ها و تلاش در ارتقای سطح فرهنگ رانندگی در جامعه به روند نزولی شدن آمار تصادفات و خسارت های جانی و مالی ناشی از آن کمک کنند.