کد خبر: ۱۲۹۶۰۳
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۴ - ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۸
در جلسه استانداری روی داد؛

نبود خبرگزاری ها و پایگاه های خبری در جلسه ای به اسم آن ها

جلسه ای با حضور بیش از ۷۰ نفر از به اصطلاح فعالان فضای مجازی استان فارس به اسم جلسه بررسی موارد و مشکلات خبرگزاری ها و پایگاه های خبری تحلیلی استان فارس در استانداری این استان برگزار شد.
به گزارش شیرازه، در حالی اواخر هفته گذشته گذشته جلسه احمدی زاده; معاون سیاسی امنیتی, استوار میمندی; مدیرکل دفتر سیاسی و باباخانی; مسئول روابط عمومی استانداری فارس با مسئولین، مدیران و سردبیران خبرگزاری ها و پایگاه های خبری تحلیلی استان فارس قرار بر برگزاری بود که از تعداد بیش از ۷۰ نفر حاضر در جلسه, شاید به سختی می شد به اندازه انگشتان یک دست, افراد مسئول یا مشغول در خبرگزاری یا پایگاه خبری تحلیلی یافت و هر فردی به عنوان داشتن پیجی یا گروهی در فضای مجازی به این جلسه ورود پیدا کرده بود.

در متن دعوتنامه استانداری به مسئولین خبرگزاری ها و پایگاه های خبری تحلیلی چنین آمده بود:::

" -مدیران محترم خبرگزاری های استان

-مدیران محترم پایگاه های اطلاع رسانی استان

 

باسلام

احتراما بدینوسیله از جنابعالی دعوت به عمل می آید تا در جلسه هم اندیشی و بررسی موارد و مشکلات خبرگزاری ها و پایگاههای اطلاع رسانی استان که در روز سه شنبه مورخ 17 اردیبهشت ماه راس ساعت 11 صبح در سالن شهید قاضی استانداری برگزار می گردد حضور بهم رسانید. " اما به جای بررسی موارد و مشکلات خبرگزاری ها و پایگاه های اطلاع رسانی استان, زمان زیادی را به بحث و جدل های بی مورد و بی ربط به جلسه پرداختند که شاید می بایست جلسه ای جداگانه با حضور دستگاه هایی مرتبط با محورهای سخنانشان برگزار می گردید.

مباحث مطرح شده در این جلسه

این جلسه اکثریت قریب به اتفاق آن را ادمین های صفحات مجازی و گروه هایی در آن فضا تشکیل می دادند، بیشتر بر مباحث تاثیر فضای مجازی، سواد رسانه ای، ارائه آمار عملکرد دستگاه متبوع خود، کشته شدن طلبه همدانی و امثال آن ها پرداخته شد.

از دیگر موارد مطرح شده در این جلسه که هیچ ارتباطی با فضای رسانه و حتی فضای مجازی هم نداشت، نوشته شدن برخی کتاب ها، عملکرد صدا و سیما، درخواست هایی از اداراتی همچون کمیته امداد امام خمینی، مشکلات برخی از اقوام و طوایف در شیراز و... بوده است که واقعا برای هرکدام می بایست با حضور مسئول مربوطه جلسه ای جداگانه برگزار می شد.

ناگفته نماند که در این جلسه یکی دو نفری که از خبرگزاری ها و پایگاه های اطلاع رسانی استان فارس حاضر شده بودند، مباحثی را از مشکلات و موارد خود به گوش معاون سیاسی، امنیتی استانداری، مدیرکل دفتر سیاسی و مسئول روابط عمومی استانداری رساندند.

در مباحث مربوط به مشکلات و موارد مطرح شده پیرامون خبرگزاری ها و پایگاه های خبری استان فارس به مواردی نظیر عدم استقبال از رسانه های منتقد، طرح شکایت های متوالی از آن ها، نبود چتر حمایتی دولت بر سر رسانه ها، اقتصاد معیوب رسانه ها در ایران و استان، کارت های هدیه و رپرتاژهای خبری به منظور سرپوش نهادن به عملکرد ضعیف و گاها ناتوانی مسئولان و مدیران استانی و شهری اشاره شد که جواب خاصی را هیچکدام از مسئولان استانداری حاضر در جلسه برای آن ها نداشتند.

 

در پایان و مخلص کلام آنکه کار درست را خبرگزاری ها و پایگاه های اطلاع رسانی دیگر همچون فارس، مهر، ایسنا، ایرنا، پیام خبر، ریواس جنوب و بقیه غایبین انجام دادند که به این جلسه نیامده و عطای آن را به لقایش بخشیدند.

خبرگزاری علم و فناوری

انتهای پیام/

نظرات بینندگان