کد خبر: ۱۵۳۰۵۲
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۰ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۰
رییس مرکز ملی فرش ایران:

با توسعه و رشد هنر صنعت فرش دستباف، مشکلات بیکاری و اقتصادی در کشور مرتفع می‌شود

رییس مرکز ملی فرش ایران با همراهی رئیس سازمان صمت فارس و جمعی دیگر از مسئولان ملی و استانی از شرکت‌های فرش قشقایی‌باف با ظرفیت سالیانه ۴ هزار متر مربع، اشتغال ۴۰۰ نفر و بانو بافت ایلات پارس با ظرفیت سالیانه ۳ هزار متر مربع و اشتغال ۱۰۰ نفر در روستای سلطان آباد و شهرک بزرگ صنعتی شیراز بازدید کردند.
به گزارش سرویس اقتصادی شیرازه، فرحناز رافع پور رییس مرکز ملی فرش ایران شامگاه یکشنبه پانزدهم اسفندماه ۱۴۰۰ با همراهی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس و جمعی دیگر از مسئولان ملی و استانی از شرکت‌های فرش قشقایی‌باف با ظرفیت سالیانه ۴ هزار متر مربع، اشتغال ۴۰۰ نفر و بانو بافت ایلات پارس با ظرفیت سالیانه ۳ هزار متر مربع و اشتغال ۱۰۰ نفر در روستای سلطان آباد و شهرک بزرگ صنعتی شیراز بازدید کردند.

در این بازدید رافع پور با حضور در بین قالیبافان ضمن بررسی ظرفیت‌ها، پتانسیل‌ها و توانمندی‌های قالیبافان مسائل و مشکلات آن‌ها را بررسی و تصمیمات اجرایی اتخاذ نمود.

وی با اشاره به اهمیت چرخه اقتصادی فعال در کشور، مطرح کرد: با توسعه و رشد هنر صنعت فرش دستباف، مشکلات بیکاری و اقتصادی در کشور مرتفع می‌شود.

رئیس مرکز ملی فرش دستبافاضافه کرد: حضور بافندگان و تشکل‌های بخش خصوصی فعال در حوزه‌ هنر و صنعت فرش دستباف در سایر نمایشگاه‌های بین‌المللی در شناساندن بیش از پیش فرش دستباف مناطق مختلف ایران زمین از اهمیت بسزایی برخوردار است.

حمیدرضا ایزدی، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس در این بازدید ضمن تشریح فعالیت‌ها و برنامه‌های سازمان در رابطه با هنر صنعت فرش دستبافت، مطرح کرد: ایجاد زنجیره ارزش فرش در استان از عمده مطالبات این سازمان در حوزه هنر صنعت فرش دستبافت است که کارهای خوبی در این زمینه انجام شده است.

وی در ادامه گفت: استان فارس دارای ظرفیت‌ها و توانمندی‌های زیادی را در حوزه فرش دستبافت دارد و در صورت ایجاد بسترهای مناسب و تامین نقدینگی و تسهیلات مورد نیاز زمینه برای سرمایه‌گذاران در این حوزه فراهم خواهد شد.

ایزدی در خصوصو اهمیت ایجاد شرایط توسعه صنعت فرش دستباف در زمینه تولید، خاطرنشان کرد: تأمین مشوق‌های صادراتی و تسهیلات مناسب با نرخ بهره کم برای تولید‌کنندگان  و خریداران از عوامل موثر در توسعه و ارتقاء هنر صنعت فرش دستباف در استان می باشد.

انتهای پیام/س
نظرات بینندگان