کاندیداها بدانند، می خواهند عضو شوراي شهر باشند نه شهرداري!/هر کسي براي ثبت نام مراجعه نکند!
اگر قرار است به سمت شهر خلاق پيش رويم، بايد نخبگان حرف اول را در آن شهر بزنند و تصمیم گيري و برنامه ريزي براي مدت 10 تا 20 سال در آن ديده شود.
به گزارش شیرازه، شهردار شيراز با بيان اين مطلب در مراسم افتتاح اتاق فکر تخصصي نخبگان شهرداري شيراز گفت: افتتاح اين مرکز مي تواند باعث تحول در کلانشهر شيراز شود و هر چند اين امر بايد سال هاي قبل رخ ميداد.
عليرضا پاک فطرت افزود: نتيجه ارتباط با نخبگان باعث شده است که 50 نخبه را چه مستقيم و غيرمستقيم با شهرداري شيراز همکاري مي کنند.
وي ضمن اشاره به اينکه يک نخبه شخصي نيست که پشت ميز بنشيند و فقط در ساعت اداري کار کند، بيان داشت: استفاده از تخصص نخبگان باعث تحول در شيراز خواهد شد.
شهردار شيراز اظهار داشت: در تمام معاونت هاي شهرداري، اتاق فکر تشکيل شده است. پاک فطرت خاطرنشان کرد: کساني که کار اجرايي مي کنند، وقت فکر کردن ندارند و بايد افرادي به آن ها خوراک فکري بدهند و و اين افراد بايد از نخبگان باشند.
وي تصريح کرد: در کلان شهر شيراز هر حرکتي عمراني که انجام مي دهيم مثل اين است که سنگي در دريا يا حوض آب مي اندازيم و تأثير مثبت يا منفي آن در شهر نمود پيدا مي کند. اگر نخبگان روي آن کار کنند و جوانب امر ديده شود، تاثير آن مثبت است.
شهردار شيراز خطاب به داوطلبان کانديداهاي شوراي شهر گفت: کانديداها توجه داشته باشند که مي خواهند عضو شوراي شهر باشند نه شهرداري. اگر واقعاً در خودشان نخبگي مي بينند وارد شوند و هر کسي براي ثبت نام مراجعه نکند.
پاک فطرت ضمن اشاره به اينکه جمعت يک ميليون و 500 نفري شهر شيراز داراي نخبگان بسياري است، ابراز داشت: بايد 21 نخبه ناب و با تجربه، انتخاب کرد.
شهردار شيراز عنوان کرد: شهر متعلق به نخبگان و آيندگان است و بايد کساني براي شهر برنامه ريزي کنند که نخبه باشند و اگر هم بلد نيستند به متخصصين امر و برنامه هايي که قبلاً براي شهر در نظر گرفته شده، احترام بگذارند.
پاک فطرت بيان داشت: نخبگان کساني نيستند که صرفاً مدارک دانشگاهي دارند و مدارک دانشگاهي جزيي کوچک از شرايط نخبه است.
تحول در شيراز با ورود نخبگان به شوراي شهر
وي ادامه داد: اگر نخبگان وارد مسئوليت شهري و مديريت شوند، مي توانند تحول ايجاد کنند و بايد کمک کرد که به سمت شهر خلاق و توسعه پايدار و همه جانبه پيش برويم تا همه چيز در جاي خودش قرار گيرد و عدالت اجتماعي حاکم شود و سيستم حمل و نقل روان شود. پاک فطرت عنوان داشت: مردم در شهر خلاق احساس آرامش مي کنند و اين شهر زماني ميتواند خلاق باشد که افرادي که ميتوانند خلاقيت ايجاد کنند حضور داشته باشند. شهردار با بيان اينکه تشکيل اتاق فکر تخصصي نخبگان شهرداري تنها مربوط به شهرداري نيست و متعلق به کل استان است، اظهار داشت: برخي مشکلات اگر در شهرستان حل شود به سمت توسعه پايدار خواهيم رفت و توجه تنها به شهر شيراز نمي تواند کارساز باشد. وي در خصوص اجراي شهر ترافيک و الزامات براي اجراي آن گفت: شهر را براي مردم مي سازيم و نه براي جولانگاه اتومبيل ها؛ مديريت شهري بايد جرأت داشته باشد و اجازه ندهد شهر جولانگاه ماشين هاي مختلف در مرکز شهر شود. پاک فطرت خاطرنشان کرد: من به عنوان مدير شهري اجازه نمي دهم راننده اتومبيل هاي تک سرنشين در مرکز شهر جولان دهند و هوا را آلوده کنند.
زيرساخت هاي طرح ترافيک فراهم است
شهردار شيراز با بيان اينکه بايد طرح ترافيک اجرا شود، درخصوص اينکه شيراز زيرساخت هاي لازم را دارد يا نه، گفت: در هيچ جاي دنيا زيرساخت ها مانند شيراز آماده نشده است حتي در تهران که طرح اجرا مي شود. شيراز توانمندتر از شهرهاي ديگر است و فعلاً دنبال شروع طرح با زوج و فرد کردن آن هستيم.
پاک فطرت عنوان کرد: اجراي طرح ترافيک يکي از راه هاي توسعه پايدار و حفظ محيط زيست است. وي ابراز داشت: طرح ترافيک کار بسيار بزرگي است و ممکن است مديريت شهري زير سوال برود و ايرادي به طرح گرفته شود اما املاي نانوشته غلط ندارد و اگر سال گذشته طرح اجرا مي شد بهتر بود.
پاک فطرت ادامه داد: طبق مصوبه شوراي شهر خطوط ويژه که براي اجراي طرح ترافيک پيش بيني شده است در طول اجراي طرح هر ماه يکي از خطوط آماده ميشود. از اول ارديبهشت ماه طرح خطوط ويژه در خيابان زند اجرا مي شود. پاک فطرت با بيان اينکه شوراها يکي از موارد قانون اساسي است، گفت: عملکرد شوراي سوم مثبت است البته در برخي از شوراهاي روستاها به دليل سطح پايين علمي اعضاء تخلفاتي انجام شده است. وي ابراز داشت: مردم در انتخابات شوراي شهر به کسي رأي دهند که توان اداره شهر را داشته باشد.
طالب نژاد در مراسم افتتاح اتاق فکر تخصصي نخبگان شهرداري شيراز گفت: اين اتاق با هدف کمک به اعتلاي مديريت شهري و براساس دانش روز دنيا و با بهره گيري از ابراز خلاقيت و هوش ايراني ايجاد شده است. طالب نژاد بيان داشت: جلب مشارکت حداکثري نخبگان و متخصصان و بهره مندي از ايده ها و نظرات آنان، سيستم سازي حوزه ها مديريت شهري از اهداف ديگر راه اندازي اتاق است. وي بيان داشت: افتتاح اتاق فکر نخبگان نتيجه تعامل و تفاهم شهرداري با بنياد ملي نخبگان است و در تمام حوزه هاي مديريت شهرداري اين اتاق تشکيل شده است. طالب نژاد عنوان کرد: اصلاح کننده قير، راه اندازي پيست دوچرخه سواري نابينايان در پارک آزادي از جمله موارد همکاري نخبگان با شهرداري بوده است.
بنياد نخبگان در فارس هنوز ناشناخته است
در ادامه رئيس بنياد نخبگان فارس گفت: بيش از يک هزار و 157 نفر تحت حمايت هستند که در برخي استان ها 10 نفر و برخي ديگر 15 نفر هستند.
خلفي نژاد افزود: سال گذشته 40 نفر نخبه در کل کشور انتخاب شدند که 6 نفر از فارس بودند و در سال جاري 32 نفر تحت حمايت بنياد نخبگان ملي قرار گرفتند که 8 نفر از فارس بودند.
وي اظهار داشت: بنياد نخبگان در فارس هنوز ناشناخته است.
انتهای پیام/523