کد خبر: ۳۹۶۱۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۲ - ۱۴ خرداد ۱۳۹۲

سیاه نویسی های بلندگوی احمد توکلی در تخریب یکی از نامردهای ریاست جمهوری

گزیده هایی از برخی یادداشت ها و گزارشهای پایگاه خبری احمد توکلی که در روزهای اخیر درباره یکی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در ذیل می آید
به گزارش شیرازه، آنچه در پی می آید، مواضع پایگاه خبری الف است:

جلیلی به دنبال غنیمت!

"داستان معروف شکست مسلمانان در جنگ احد را احتمالاً شنیده اید. یک دلیل ساده داشت، تعدادی تیرانداز که در بالای تپه ای مشرف بر مسیر دورزدن مسلمانان توسط مشرکین قرار گرفته و مسئول حفاظت از آن گردنه استراتژیک بودند، به هوای جمع آوری غنائم، ماموریت خود را رها کرده و به دنبال جمع آوری غنائم رفتند. مشرکین هم از فرصت استفاده کرده و از پشت به مسلمانان حمله نموده و ضربات سنگینی بر پیکر ارتش اسلام وارد آوردند.

حالا داستان ریاست جمهوری در کشور ما هم شده همان جمع آوری غنائم. انگار همه می خواهند کارگردان فیلم باشند. هیچ کس حاضر نیست به دستیاری و فیلمبرداری و بازیگری اکتفا کند. همه به دنبال شماره یک شدن هستند. از بزرگ و کوچک، اما در این میان، چند نفری هستند که حکم همان تیراندازهای جنگ احد را دارند. از این جمله می توان به دبیر شورای امنیت ملی آقای جلیلی اشاره کرد.”

جلیلی ناکارآمدترین گزینه!

"گویا انقلابی‌های نوپا نذر کرده‌اند در هر انتخاب بگردند و ناکارآمدترین گزینه را برگزینند. این حرف گرچه واقعی نیست اما ثمره انتخابهای آنها چیزی شبیه به این بوده است. اما چرا اینگونه است؟ رای جریانی حزب الله (نه رای آحاد آنها) خود به خود به سوی سعید جلیلی خواهد رفت.جلیلی گرچه با فاصله زیادی از احمدی نژاد ۱۳۸۴ در راه قرار دارد، اما بیش از دیگر رقیبان امروزش حامل سمبل های جریان حزب الله است (رجوع کنید به شعار عجیب: حسین حسین شعار ماست جلیلی افتخار ماست)…

 چه ایرادی به رویکرد حزب الله درانتخاب رئیس جمهوری وارد است؟ واقعیت این است که بخش زیادی از اتلاف انرژی ها و فرصت ها طی ۲۵ سال اخیر ناشی از نقش غلطی است که روسای دولت ایفا کرده‌اند و البته ما نیز آنها را در این بازی غلط تشویق کرده‌ایم…. راه‌بری کردن یک گفتمان و جنبش انقلابی ردایی نیست که بر قامت یک رئیس جمهور دوخته باشند. اتفاقاً بیشتر کسانی که می‌توانند برای جنبش محدود و طیف خود سخنگوی خوبی باشند، شرایط یک رئیس جمهور خوب را ندارند. یعنی نمی توانند جمهور را نمایندگی کنند.

حرف، تصمیم، ادا، انتصاب و موضع این افراد فقط برای جماعت خودی‌ها موجه است. نتیجه این امر دو شقه شدن جامعه ایران خواهد بود که پیامدهای بلندمدت و امنیتی آن برای جمهوری اسلامی روشن است.

امام صادق (درود خدا بر او) فرمود تفاوتی نمی‌کند به خائن اطمینان کنی یا به کسی که مسئولیتش را ضایع می‌سازد. یعنی در این نگاه فرد باتقوایی که فاقد توان مدیریت درست است هیچ تفاوتی با مدیر ناپاک و خیانت کار ندارد… حزب الله طی دوره‌های گذشته به دنبال شخصیتی از جنس سخنگو بود و بهای آن انتخاب های ناکارآمد در حل مشکلات کشور.

قهر اصولگرایان دوآتشه با کارآمدی چه زمان پایان می‌پذیرد؟ …راستی غرب از جمهوری اسلامی کارآمد بیشتر می‌هراسد یا از شعارهای افراد مقدس اما ناکارآ؟

جلیلی و سرمایه داری مذهبی!

"این سالهای آخر حلقه جدیدی هم به گرایش های اقتصادی کشور اضافه شده است ویژگی اصلی این حلقه، اعتقاد به اقتصاد سرمایه‌داری از طریق اسلامیزه کردن آن است. حلقه امام صادقی ها را می توان جریان حامی اقتصاد بازار و سرمایه داری دانست که تلاش می کنند از طریق فقه و اجتهاد دینی و تأویل به این مهم برسند.  محمدهادی زاهدی وفا نماینده اقتصادی سعید جلیلی است. زاهدی وفا از اساتید و دانش آموخته دانشگاه امام صادق(ع) است. وی سالها است که ریاست دانشکده معارف و اقتصاد دانشگاه امام صادق را بر عهده دارد امام صادقی ها معتقدند که پیامبر اکرم(ص) فرموده است قیمت ها در آسمان تعیین می شود و از همین روایت و روایاتی از این دست به عدم دخالت دولت در بازار و عدم قیمت گذاری می رسند.
اعتقاد دارند که اسلام دست بشر را برای جولان عقل در اقتصاد باز گذاشته است و باز هم با همین ابزار به سرمایه داری می رسند. البته سرمایه داری مذهبی”

قریب به اتفاق حاضرین پاسخ های جلیلی را مفید ندانستند!

” دوشنبه سعید جلیلی به جمع همکاران و هم دوره ای های خود در دانشگاه امام صادق رفت تا به سوالات آنها جواب دهد. جلسه با حضور اساتید مختلف دانشگاه امام صادق با گرایش ها و رشته های مختلف برگزار شد. در این جلسه هرکدام از اساتید سوالات خود از جلیلی را مطرح کردند و وی نیز به برخی از آنها پاسخ داد.نکته مهم این است که بعد از مراسم قریب به اتفاق حاضرین، جلسه را مفید ندانستند.”

زمان چرخش کلیدی جمهوری اسلامی در سیاست خارجی!

"علت العلل بسیاری از مشکلات اقتصادی امروز را باید در سیاست خارجی جستجو کرد. اگرچه دولت ناکارآمد و مدیریت ناصحیح، کارها را دشوارتر کرده و بر مشکلات اقتصادی افزوده است اما منشاء و مبدا بسیاری از دعواهای اقتصادی را نباید فراموش کرد… داستان ارز و خودرو در ماههای گذشته و ایام جاری، تازه ترین مصداق موضوع است.”

برای انتخاب یک راهبرد شایسته باید در انتخابات ۱۳۹۲ افکار عمومی را به سمتی سوق داد که گزینه ای توانا برای تعامل با دنیا را انتخاب نمایند… زمان می تواند زمان یک چرخش کلیدی باشد. هم برای جمهوری اسلامی ایران و هم برای مردم”

جلیلی بی برنامه با پوسترهای رنگی آنچنانی !

"سعید جلیلی نشان داده است که برنامه خاصی برای ریاست جمهوری ندارد شاید هم بنا ندارد برنامه خود را اعلام کند. بیان جذابی نیز ندارد. علاقه ای هم به نقد طرفین انتخابات ندارد …البته حضور میدانی نیز باید از جنس همان تعلق خاطر پایگاه رای موثر باشد. نمی شود نامزدی مدام بر سادگی تبلیغاتی تاکید کند ولی پوسترهای رنگی آنچنانی در همایش هایش توزیع شود.”
نظرات بینندگان
نظرات بینندگان
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
سه‌شنبه ۱۴ خرداد ۱۳۹۲
0
خدا خیرشون نمیده با این مزخرفات...
بسوزید....