کد خبر: ۶۶۴۷۰
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۳ - ۲۵ بهمن ۱۳۹۳

نشست نمایندگان ادوار نورآباد در مجلس/ امام جمعه: اجازه دهید کسی که رای آورده خدمت کند

نماینده گان ادوار گذشته ی ممسنی و رستم با معتمدین و ریش سفیدان جلسه ای در راستای نفی تعصبات طایفه گرایی برگزار کردند.
به گزارش شیرازه به نقل از نورآنلاین،  جمعی از افراد ریش سفید که آنها را معتمد می خواندند و نمایندگان ادوار گذشته گرد هم جمع شدند تا با مساله طایفه گرایی مبارزه کنند.

علی احمدی نماینده ی دوره هفتم اهداف این جلسه را دیدار با نخبگان و معتمدان و ایجاد وحدت در جامعه خواند بیان داشت: یک بیانیه ای در این خصوص از طرف 6 نماینده که نمی خواهند در انتخابات ممسنی دواطلب بشوند تهیه و امضاء شده است و این امضاء کنندگان فرا طایفه ای عمل خواهند کرد و جنبه های طایفه ای را در نظر نخواهند گرفت و این نمایندگان به دغدغه های مشترک رسیده اند و انتظار می رود مردم و معهتمدین نیز حتی اگر گرایش ها و تفکرات متفاوتی دارند در کنار هم باشند و شعله رقابت های طایفه ای را کاهش بدهند و در کوتاه مدت تنش های طوایف را پایین آورده و تصویر و ارزش واقعی این مردم را به جامعه های بیرونی منعکس کرد و در میان مدت و دراز مدت به توسعه و آبادانی شهرستان کمک شود.

در این نشست حجت الاسلام محمد یعقوبی امام جمعه ممسنی با اشاره به بار علمی شهرستان خواستار استفاده ی بهینه از این ظرفیت شد و بیان داشت: فرقه گرایی و تفرقه عاقبت به خیری ندارد و حتی سطح فرهنگ شهرستان را نیز نمی تواند بالا ببرد.

وی افزود: در سیاست و انتخابات عاقلانه رفتار کنید و اجازه دهید کسی که رای آورده است فرصت خدمت داشته باشد. اتفاقاتی در انتخابات ممسنی رخ داده است که دیگر نباید اجازه داد تکرار شود.

وی گفت: شایسته سالاری خط و محور نمایندگان باشد و حتی در عزل و نصب ها باید دقت کرد افراد صالح و مدیران موفق که حتی شاید با خط نماینده مخالف هستند فعالیت کنند.

صمد شجاعیان نماینده دوره اول و دوم ممسنی نیز در این جلسه با این ادعا که از سال 58 هر چه جلوتر می رویم وضعیت مردم خرابتر می شود و عقب می افتند! گفت: ممسنی 5 شاخه ی بزرگ دارد که همان طوایف هستند بین طوایف ازدواج های بسیار زیادی صورت گرفته بنابراین دیگر نمی توان طوایف را از هم جدا کرد و هر کس دم از طایفه بزند کم لطفی کرده و نادان است.

عبدالرسول موسوی نماینده دوره سوم نیز اظهار داشت: باید مردم کسی را به مجلس بفرستند که طایفه مدنظر او نباشد.

وی افزود: نماینده باید کار تمام مردمی که به او مراجعه می کنند را انجام دهد و این وظیفه ی نماینده است و فرقی ندارد که چه کسی به او رای داده و چه کسی رای نداده است نماینده ی تمام مردم است.

موسوی ادامه داد: نماینده کارش تصویب قانون و اگر نماینده کارش را درست انجام دهد، دولت مدیران را انتخاب می کند و نماینده فقط می تواند اگر مدیری کم کاری کرد گزارش آن را بدهد.

این نماینده اسبق نورآباد در مجلس تصریح کرد: قوه مقننه نباید در کار قوه مجریه دخالت کند اما متاسفانه کار دولت و مجلس در هم شده است و این یک اشکال اساسی است.

رضا قلی الهیاری نماینده دوره چهارم نیز مطرح کرد: طایفه بر مجموع شهرستان غلبه کرده است. مشکلات اقتصادی و اشتغال زایی باعث شده است هرکسی از هر طایفه ای که بالا می رود مجبور باشد اشتغال جوانان طایفه ی خود را تامین کنند و طایفه را به مسند برساند.

تا کنون از این مساله جلوگیری نشده و چاره ای اندیشیده نشده است و باید مسئولین امنیتی و انتظامی از هم اکنون اقدام کنند و اجازه ی تکرار این کارها را ندهند.

وی افزود: چون رقابت طایفه ای شده است نمایندگان ممسنی یکبار مصرف هستند. نمایندگان خود را کوچک نکنند و دو شهرستان باسابقه و باقدمت را به طایفه تنزل ندهند.

فریبرز انصاری نماینده دوره پنجم هم افزود: همواره نمایندگان پیشین باید به صورت مشاوره ای نماینده ی وقت را حمایت کنند.

وی افزود: وجود نیروهای متخصص ممسنی در سرتا سر کشور فرصت بسیار خوبی است و باید راهکاری پیدا کرد که از ظرفیت نخبگان استفاده کرد و باید در جلسات تخصصی به این مساله پرداخته شود.

امینی نماینده دوره هفتم نیز با اعتراف به اینکه آنچه از صندوق رای بیرون می آید مبنا است گفت: هدف جلسه این است که تفرقه ایجاد نشود و آستانه ی تحمل مردم بالا برود و اختلاف نظرها در انتخابات باعث نشود که درگیری ایجاد شود.

وی افزود: حکمیت را باید صندوق رای قرار داد و از فرد مشخص شده در صندوق رای حمایت کرد تا توسعه صورت گیرد.

غیبت عبدالرضا مردای نماینده دوره هشتم مشهود بود و دلیل عدم حضور وی چندان مشخص نشد.

نوذر شفیعی نماینده ی فعلی ممسنی و رستم رسید تا او عامل اصلی رهایی از طایفه گرایی را صنعتی شدن بخواند و بیان داشت: چاره نداریم مگر اینکه به سمت صنعتی شدن حرکت کرد و این کار باعث می شود تا به صورت خودکار از گرایش های طایفه ای جدا شده و این مساله حل شود.

وی افزود: این جلسات را باید به فال نیک گرفت و مطمئنا اثر گذار خواهد بود و باید سعی کرد همه در این مساله همگام شوند و کمک کنند تا به سمت جامعه ای با پرتوی وحدت حرکت کرد.

در پایان این نشست بیانیه ای با امضای نمایندگان ادوار قرائت شد

نظرات بینندگان
نظرات بینندگان
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
شنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۳
0
نماینده ممسنی تلویحا طایفه گرایی راتاییدکرد وگفت یاباید صنعتی باشیم یا سنتی که چون صنعتی شدن هزینه دارد پس باید سنتی یا همان طایفه ای عمل نماییم..... زهی خیال باطل فکر میکنه به نرخ دور گذشته است .......
امير
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
شنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۳
0
ايكاش سخنان مقام معظم رهبري در ارديبهشت 87 در استاديوم شهيد لشكري نورآباد چراغ راه تمامي عزيزان مدعو مي بود!
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
شنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۳
0
iiiiiiiii
امین
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
شنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۳
0
ایاطایفه گرایی محصول عملکرد خودنمایندگان خصوصا نمایندگان دوره های اخیر نبوده انهایی که شعار وحدت سردادند امادر موقع عمل اصل شایسته سالاری را کنار گذاشتند وبه طایفه گرایی روی اوردند