سرمایهگذاری 2 میلیارد دلاری هیئت آلمانی در فارس/ ژرمن ها غیر از تولید ورق های گچی چه چیزی در فارس می سازند؟
وی افزود: در چنین فضایی لازم است طرحهای گردشگری با مجوزهای لازم آماده باشند و بهصورت بسته سرمایهگذاری در سفرهای نمایندگان کشورها به آنها ارائه شود.
مبشری ادامه داد: در حال حاضر هیئت آلمانی بیش از دو میلیارد دلار میخواهند سرمایهگذاری کنند که این رقم بیسابقه بوده و نشان میدهد دیدگاه جامه جهانی فرق کرده و همه استانها باید این فرصت را غنیمت شمارند.
مدیر امور اقتصاد و دارایی فارس اضافه کرد: رتبه ایران در فضای کسبوکار جهانی در ابتدای کار دولت 152 بود و در کنار افغانستان و عراق جای داشت، اما با فعالیتهایی که انجام شد سال قبل رتبه ایران به 130 افزایش پیدا کرد و دیروز بانک جهانی اعلام کرد رتبه ایران به 118 رسیده که این موارد را سرمایهگذاران میبینند و در تصمیم آنها برای حضور در ایران تأثیر دارد.
مبشری تصریح کرد: در حال حاضر مرکز خدمات سرمایهگذاری فعالشده و نیازی نیست سرمایهگذار پس از ورود در شهر سردرگم شود، بلکه در این مرکز راهنمایی لازم را دریافت و بهسرعت به مبادی قانونی هدایت میشود.
وی بیان کرد: بنابر قانون، حسابداری تعهدی باید در میراث فرهنگی اجرایی شود که لازمه آن تدوین استانداردهای لازم بود که انجام شد.
در حالی این مدیر اقتصادی از سرمایه گذاری میلیاردی ژرمن ها در فارس خبر می دهد که همتی مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان چندی پیش از انجام سرمایه گذاری 50 میلیون یورویی یک شرکت آلمانی در زمینه تولید ورق های گچی در استان فارس سخن گفته بود.همتی در بیان جزئیات این موضوع گفته بود: در حال تملک یکی از معادن گچ و پیش بینی معادن دیگر برای تامین خوراک این کارخانه در 25 سال آینده هستیم و این کارخانه در سال 2016 به بهره برداری می رسد و می تواند برای 300 نفر اشتغال زایی کند.
گرچه سرمایه گذاری کشورهای خارجی در فارسی که در بسیاری از شاخص های اقتصادی جایگاه مناسبی ندارد قطعا می تواند مفید فایده باشد اما تا عملیاتی شدن این ابراز تمایل ها برای سرمایه گذاری باید صبر بیشتری به خرج داد.
سرمایه گذاری در تولید ورق های گچی تنها موردی است که اعلام شده و معلوم نیست اولین قدرت اقتصادی اروپا در فارس در چه زمینه ها دیگری هم قصد سرمایه گذاری دارد.