کد خبر: ۸۹۷۶۴
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۷ - ۳۰ خرداد ۱۳۹۵

پزشکان ایرانی خنده‌ را به لب‌های دخترک کابلی بازگرداندند + تصاویر

فاطمه نام کودک هشت ساله کابلی است که با حمایت انجمن حامی و تلاش پزشکان ایرانی سالهای درد و مشقت را پشت سر گذاشت.
به گزارش شیرازه به نقل از باشگاه خبرنگاران، «فاطمه ثمر» کودک خردسال افغانستانی است که سال‌ها با رنج بیماری و درد دست و پنجه نرم‌ می‌کند و تحت سرپرستی مؤسسه شهدای افغانستان است. پایش دچار مشکل شده و نسخه‌های پزشکان افغانستانی برایش افاقه نکرده است. او با حمایت انجمن حمایت از زنان و کودکان پناهنده، وارد ایران می‌شود و تحت درمان قرار می‌گیرد. آنچه می‌خوانید داستان زندگی فاطمه است.

فاطمه کودک خردسال کابلی است که پس از 34 روز مبارزه با بیماری عفونت مزمن استخوان با حمایت پزشکان متخصص ایرانی در بیمارستان امام خمینی(ره) بر بیماریش فائق آمد و شنبه 29 خرداد/جواز با بهبودی کامل از بیمارستان مرخص شده و خوشحال و سلامت به میهن خود بازگشت. 

عبدالحمید عمو و پرستار فاطمه درباره وضعیت زندگی او می‌گوید: فاطمه از کودکان بی‌سرپرست مؤسسه شهدای افغانستان است که این موسسه زیر نظر «دکتر سیما ثمر» اداره می‌شود. طی تماسی که برای احوالپرسی از حال فاطمه با دکتر ثمر داشتم، به من اعلام شد که پای فاطمه دچار بیماری شده و این بیماری بسیار مشکوک به وجود تومور در پای اوست.

خنده‌های فاطمه؛ ثمره مقاومتی 34 روزه + تصاویر
عموی فاطمه اضافه می‌کند: کارهای بسیاری انجام شده بود که فاطمه به پاکستان انتقال داده شود، حتی پرستاری نیز برای همراهی او انتخاب شده بود. اما نظر من این بود که فاطمه به ایران منتقل شود. چرا که در این صورت من هم در کنار او خواهم بود و هیچ نیازی به پرستار نیست. 

وضعیت پای فاطمه اصلا خوب نبود و بسیار درد می‌کشید. به طوری که حتی آرام بخش‌های بسیار قوی نیز برایش کارساز نبود و این وضعیت هر لحظه وخیم‌تر می‌شد. پس از انجام MRI و سی.تی.اسکن و ناتوانی پزشکان افغانستانی در تشخیص بیماری، در پیگیری انتقال فاطمه به ایران مصر شدم، تا او به را به ایران آوردند و در ایران به انجمن حمایت از زنان و کودکان پناهنده معرفی شدیم.

عموی فاطمه یادآور می‌شود: حمایت‌های سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل نقش به سزایی در تسریع انتقال و درمان فاطمه داشت. چرا که اگر زمان در روند درمان فاطمه تأخیر می‌افتاد، آینده تلخی در انتظار این دختر بود. خدا می‌داند که اگر وی به پاکستان می‌رفت، وضعیت او به کجا کشیده می‌شد.

تشخیص به موقع و صحیح پزشکان متخصص ایرانی توانست فاطمه را دوباره به زندگی امیدوار کند، او یک ماه و سه روز در بیمارستان کودکان امام خمینی(ره) بستری شد و پس از 34 روز با بهبودی کامل از بیمارستان مرخص شد.

برخلاف آنچه تصور می‌رفت، تشخیص متخصصان ایرانی برای پای فاطمه چیزی غیر از وجود تومور بود، آنان عفونت مزمن استخوان را عامل زمینگیر شدن این کودک عنوان کردند.

خنده‌های فاطمه؛ ثمره مقاومتی 34 روزه + تصاویر
عبدالحمید عموی فاطمه تصریح می‌کند که ما می‌توانستیم فاطمه را در افغانستان درمان کنیم، اما شرایط جنگی و فقر باعث شده تا نتوانیم به خوبی از امکانات کشورمان بهره‌بگیریم. پزشکان افغانستانی در تشخیص بیماری فاطمه دچار اشتباه شده بودند، لذا اگر امکان تشخیص درست وجود داشت فرزندان ما اینهمه رنج و درد را تجربه نمی‌کرند.

وی ضمن تشکر از رئیس انجمن حامی، سرکار خانم اشرفی گفت که ایشان از روز نخست قوت قلبی برای من و فاطمه بودند. طی مذاکراتی که دو مؤسسه خیریه شهدای افغانستان و انجمن حامی جمهوری اسلامی ایران داشتند، تمامی هزینه‌های درمانی فاطمه از سوی مؤسسه حامی پرداخت شد. اگر این مؤسسه نبود با توجه به حقوق دریافتی، من به هیچ وجه قادر به پرداخت هزینه‌های درمان نبودم.

عبدالحمید ضمن تقدیر از سفارت جمهوری اسلامی ایران برای سرعت بخشی به روند درمان فاطمه اظهارداشت: در افغانستان کارهای مربوط به درمان و حتی اعزام فاطمه به ایران بسیار طول کشید، قریب به دو ماه منتظر اعلام نتیجه آزمایشات بودیم، اما در ایران به هیچ وجه این گونه نبود. بلافاصله پس از ورود به بیمارستان، فاطمه سه روز در اورژانس بستری و از روز چهارم به بخش منتقل شد در بخش بود که آزمایشات گوناگون برای تشخیص بیماری و سپس درمان وی آغاز شد. حتی برای اطمینان کامل از تشخیص بیماری، ما به آزمایشگاه پاتوبیولوژی نور منتقل شدیم تا همه چیز ثابت شده باشد و این موضوع روند بهبودی فاطمه را تسریع کرد.


خنده‌های فاطمه؛ ثمره مقاومتی 34 روزه + تصاویر

مژگان قاسم‌زاده مدیر اجرایی مؤسسه خیریه حامی به عنوان بانی این کار خیر نیز به خبرنگار ما گفت: حدود 18 سال از آغاز فعالیت انجمن حمایت از زنان و کودکان پناهنده می‌گذرد و ما در این سال‌ها کارهای بسیاری در زمینه آموزش کودکان، توانمندسازی بانوان و حمایت‌های مالی از پناهندگان انجام داده‌ایم. داستان فاطمه نیز بخشی از کارهای این موسسه است که از سه ماه پیش آغاز شد و روند انتقال این دختر افغانستانی به ایران و درمان کامل او را بر عهده گرفتیم.

خانم قاسم‌زاده تاکید کرد: انجمن حامی برای کمک‌رسانی به پناهندگان سوری، عراقی، افغانستانی و دیگر عزیزانی که بنا به هر دلیلی از کشور خود خارج و در ایران سکنی گزیده‌اند تلاش می‌کند و تاکنون توانسته بسیاری از مشکلات آنان را حل و فصل کند.

خنده‌های فاطمه؛ ثمره مقاومتی 34 روزه + تصاویر

انتهای پیام/
نظرات بینندگان