کد خبر: ۹۰۵۰۴
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۷ - ۱۰ تير ۱۳۹۵
امام جمعه شهرستان سپیدان گفت:

روز قدس ؛ روز ظهور قدرت اسلام است

امام جمعه شهرستان سپیدان، طی پیامی از مردم شهیدپرور و غیور شهرستان برای شرکت در راهپیمایی روز قدس دعوت کرد.

به گزارش شیرازه؛به نقل از مارگون،حجه الاسلام موسوی انور امام جمعه شهرستان سپیدان در گفتگو با خبرنگار مارگون ؛ روز جهانی قدس را نقطه عطفی در تاریخ اسلام و ایران خواند و اظهار کرد: نامگذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به نام قدس، ابتکار عملی از سوی امام خمینی(ره) در دفاع از مظلومیت فلسطین و محکومیت جنایات اسرائیل غاصب است.

وی با اشاره به اینکه امام(ره) در سخنرانی‌ها و پیام‌های خود به صورت مستمر خطر اسرائیل را گوشزد می‌کردند، گفت: ایشان بعد از نامگذاری این روز به نام قدس، از عموم مسلمانان وحدت تا آزادی مسجدالاقصی و ریشه کردن اسرائیل را خواستار شدند.

امام جمعه شهرستان سپیدان با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در خصوص خطر اسرائیل برای جهانیان، گفت: ایشان نیز در سخنانی فرمودند که ما اعلام می‌کنیم حتی یک ساعت با اسرائیل غاصب دوستی و محبت و حتی کوچکترین نوع رابطه را نداشته و نخواهیم داشت.

وی  خاطرنشان کرد: آنچه مسلم است مسلمانان باید در راستای معرفی غیرقانونی بودن و غیرمشروع بودن اسرائیل غاصب، اهمیت مسجدالاقصی و حمایت از فلسطینیان وارد عرصه شوند.

موسوی انوربا تأکید بر حضور یکپارچه مردم در راهپیمایی روز قدس، گفت: این روز نمادی از حضور میلیونی مردم جهان در راهپیمایی است که امسال نیز این حضور مشت محکمی بر دهان اسرائیل و آمریکای جنایتکار خواهد بود.

 وی ضمن حمایت از مسلمانان ستم‌دیده فلسطین در پیامی از مردم ولایتمدار وهمیشه در صحنه شهرستان  برای حضور در راهپیمایی روز قدس دعوت به عمل آورد و خواستار حضور پرشور آنان در این راهپیمایی شد.

متن پیام به شرح زیر است:

روز قدس روز فریاد مسلمانان برسر استکبار جهانی و روز وحدت وپیوند امت بزرگ اسلامی است . استکبار جهانی در راستای هدف شیطانی خود در براندازی اسلام با ایجاد مولودی نامشروع در منطقه همچون اسرائیل ناپاک جبهه اسلام ستیزی را به‌وجود آورد و در اجرای این نیت ابلیسی بیش از هفتاد سال است از هیچ جنایت ضد انسانی کوتاهی نکرده است.

 ملت مظلوم فلسطین در صف مقدم مورد انواع مظالم و نابکاری‌ها قرار گرفته‌اند و قبله اول مسلمین، قدس شریف هدف انواع اهانت ها و قداست زدایی‌ها واقع شده است.

 از شما مردم شهید پرور و غیور وهمیشه در صحنه شهرستان سپیدان واز تمامی قشر ها دانشجو و دانش آموز ؛بازاری وکسبه ؛ روحانی ومذهبی وفرهنگی وبسیجی ؛ پیر وجوان ؛از همه دعوت می‌شود  مانند همیشه با شرکت در راهپیمایی این روز، با مشتهای گره کرده تنفر خود را از سرسخت ترین دشمنان خدا «آمریکا و اسرائیل» به‌عنوان تکمیل عبودیت پروردگار در ماه مهمانی خدا اظهار کنید. حضور تک تک آحاد مردم مانند حضور در شب قدر که سرنوشت ساز است و می تواند سرنوشت جامعه اسلامی را تعیین کند پس حضور در راهپیمایی روز قدس واجب است .


نظرات بینندگان