کد خبر: ۱۰۲۶۶۴
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۹ - ۲۵ آذر ۱۳۹۵

آوار مشکلات اقتصادی بر سر استان فارس/ آقای استاندار؛ سهم فارس از برجام چه شد؟!

سه سال است دولت برای رفع این معضلات امروز و فردا می کند. در مقطعی دولتمردان مشکلات را میراث دولت قبل می دانستند، بعد از آن راه حل رفع مشکلات را برجام عنوان کردند و دولت تمام تخم مرغ های خود را در سبد برجام گذاشت تا اینکه کدخدای اروپایی ها آن را هوا کرد.
آوار مشکلات اقتصادی بر سر استان فارس/ آقای استاندار سهم فارس از برجام چه شد؟!
به گزارش شیرازه، کمتر از چهار ماه مانده به سال مزین به نام «اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل» و در ماه هایی که دولت یازدهم باید گزارش عملکرد نسبت به اقدامات انجام شده خود را ارائه دهد، آمارهای نگران کننده ای در استان فارس از سوی مسئولان دولتی، نماینده های مردم در مجلس، بخش خصوصی و کارشناسان اقتصادی منتشر می شود.

طی چند ماه گذشته خبر تعطیلی کارخانه ها، ریزش نیروی کار، کوچک شدن سفره اقتصادی مردم، خروج منابع طبیعی و مالی از فارس در حالی در خروجی رسانه ها قرار می گیرد که همچنان مسئولان دولتی از برجام و امید در بین مردم سخن می گویند.

 افشانی استاندار فارس در روز های آخر مهر ماه 95 در جلسه مرکز خدمات سرمایه گذاری فارس با اشاره به اینکه وضعیت اقتصادی رو به بهبود است می گوید:«باید بیش از سهم استان فارس از گشایش‌های ایجاد شده پس از برجام، استفاده كنیم»؛اظهارات استاندار فارس و سهم بیشتر فارس از برجام در حالی است که او چند روز پیش در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی استان که با حضور مدیر کل بانک مرکزی برگزار شد اعلام کرد که فارس از لحاظ بیکاری در راس دیگر استان ها قرار دارد چرا که نرخ‌بیکاری 12.1 درصد و بیشتر از متوسط کشور است. وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز روز گذشته ریزش نیروی کار در استان فارس را تایید کرد.

وضعیت بحرانی فارس در منابع طبیعی و خروج منابع مالی
معاون اقتصادی وزیر کار نیز شب گذشته در نشستی با فعالان اقتصادی فارس گفته است که دو منطقه در کشور وجود دارد که باید نگران وضعیت آنها بود یک از این دو منطقه فارس و دیگری اصفهان است. میرزایی اظهار داشته که استان فارس زمانی با 6 درصد جمعیت کشور در تولید ناخالص ملی سهم 6 درصدی داشته اما در حال حاضر با وجود اینکه 7 درصد جمعیت کشور را دارد سهم آن در تولید ناخالص ملی 4 درصد است.
معاون اقتصادی آقای وزیر، سخنان دلواپسان استان فارس را تایید کرده و گفته منابع طبیعی استان فارس در حال زوال است، منابع آب و محیط زیست این استان هم در حال تخریب است. معاون وزیر با تایید خبر خروج منابع مالی استان گفته است که استان فارس قادر به جذب منابع مالی داخلی خود نیست و نسبت سپرده به تسهیلات بانک‌های این استان نیز همخوانی ندارد.این مقام مسئول دولت یازدهم، گفته است که بهره‌وری در استان فارس در دو دهه گذشته روند نزولی داشته است.

کشاورزان خیر دیروز، امروز نیازمند شده اند
فارس که همواره در بخش کشاورزی جزء استان های سرآمد در کشور به شمار میرفته است امروز به عنوان یک استان نیازمند شمرده می شود. نماینده مردم جهرم در مجلس نیز روز گذشته در جلسه شوراي اشتغال استان فارس از وضعیت کشاورزی استان گزارشی را ارائه داد مبنی براینکه كشاورزاني كه توليد كننده و خير بودند اکنون خود، نیازمند حمایت شده اند و ظرفیت استان رو به افول رفته و جایی که انبار غله کشور بوده حال خود محتاج است.

آوار مشکلات اقتصادی بر سر استان فارس
آور شدن همه این مشکلات بر سر استان فارس در حالی است که سه سال است دولت برای رفع این معضلات امروز و فردا می کند. در مقطعی دولتمردان مشکلات را میراث دولت قبل می دانستند، بعد از آن راه حل رفع مشکلات را برجام عنوان کردند و دولت تمام تخم مرغ های خود را در سبد برجام گذاشت تا اینکه کدخدای اروپایی ها آن را هوا کرد.
حال مدیران دولت تدبیر در فارس مانند رئیس دولت، بعد از گذشت بیش از سه سال به جای اینکه گزارشی از اشتغالزایی و یا رفع مشکلات اقتصادی که با زندگی روزمره مردم و صاحبان مشاغل خصوصی عجین شده است ارائه دهند، صرفا به بیان مشکلات موجود و موانع در مسیر می پردازند و در محافل خصوصی برای حضور در انتخابات 96 خود را آماده می کنند.
نظرات بینندگان