مدیرکل آموزش و پرورش فارس:
معلم با استفاده از هنر و مهارت خود انسان را تربیت میکند/ثبت نام در دومین جشنواره معلمان هنرمندکشور از یکم آذرماه
اسماعیلی گفت: معلمان هنرمند سراسر کشور میتوانند از یکم آذرماه تا 20 بهمن با مراجعه به سایت artistteachers.ir نسبت به ثبت نام در دومین جشنواره معلمان هنرمندکشور و بارگذاری اثر خود اقدام کنند.
به گزارش سرویس اجتماعی شیرازه، فرهاد اسماعیلی مدیرکل آموزش و پرورش فارس در آیین افتتاحیه دومین جشنواره معلمان هنرمندکشور در شیراز، حسن اعتماد وزارت آموزش و پرورش در سپردن میزبانی جشنواره معلمان هنرمند و واگذاری دبیرخانه دائمی این جشنواره به فارس را افتخاری برای این استان برشمرد و افزود: معلمی خود یک هنر است و در واقع این هنر معلم است که با استفاده از هنر و مهارت خود انسان را تربیت میکند.
وی افزود: شرایط کرونا اجازه نداد که از برگزیدگان دوره نخست این جشنواره به به درستی استفاده کنیم و امسال با بازگشایی حضوری مدارس و نیاز روحی بیشتر دانشآموزان به هنر، برنامهریزی برای بهرهمندی از ظرفیت معلمان خواهد شد.
اسماعیلی گفت: دو نوع نگاه به معلمان هنرمند مطرح است که یکی استفاده از هنر معلمی در تدریس و در رشتههای تخصصی خود است و دیگری استفاده از ابزار هنر برای رشد و تربیت دانش آموزان است.
مدیرکل آموزش و پرورش فارس در ادامه اظهار کرد: محورهای این جشنواره، آفرینشهای ادبی، نقد ادبی و هنری، رسانه و فضای مجازی، هنرهای آوایی، هنرهای نمایشی و فیلم کوتاه هنرهای تجسمی هستند.
وی اضافه کرد: دومین جشنواره معلمان هنرمند با 52 رشته (ادبی 7 رشته، نقد 3 رشته، رسانه و فضای مجازی 4 رشته، هنرهای آوایی 4 رشته، هنرهای نمایشی 8 رشته و هنرهای تجسمی 22 رشته) برگزار میشود.
اسماعیلی در پایان گفت: معلمان هنرمند سراسر کشور میتوانند از یکم آذرماه تا 20 بهمن با مراجعه به سایت artistteachers.ir نسبت به ثبت نام در دومین جشنواره معلمان هنرمندکشور و بارگذاری اثر خود اقدام کنند.
دومین جشنواره معلمان هنرمند در 7 محور و 52 رشته برگزار می شود
علی رمضانی مدیرکل فرهنگی هنری، اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش نیز در این آیین گفت: در دومین جشنواره معلمان هنرمند کشور به میزبانی آموزش و پرورش فارس 52 رشته در 7 محور گنجانده شده است.
وی افزود: در اولین دوره این جشنواره شناسایی خوبی از معلمان هنرمند انجام گرفت و در برنامه های داخلی آموزش و پرورش سراسر کشور یقینا از توانایی این معلمان بهره گرفته خواهد شد.
رمضانی مخاطبان این جشنواره را همه معلمان شاغل و بازنشسته برشمرد و افزود: برای رشد فرهنگ و هنر در کشور باید همه نهادها به کمک این جشنواره بیایند و ما از شهرداریها و استانداریها میخواهیم که اگر به نقش تربیتی هنر اعتقاد و باور دارند به کمک این جشنواره بیایند تا شاهد تداوم این جشنواره در سالهای آینده نیز باشیم.
مدیرکل فرهنگی هنری، اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش در ادامه اظهار کرد: در نخستین دوره جشنواره معلمان هنرمند بیش از ۲۲ هزارنفر از فرهنگیان مشارکت داشتند و آثاری ارسالی به جشنواره در قالب یک کتاب تهیه شده و از آن رونمایی میشود.
وی افزود: مخاطبین نخستین دوره جشنواره که در سال تحصیلی 1400-1399 برگزار شد معلمان تمامی دورههای تحصیلی شاغل در آموزش و پرورش شامل نیروهای رسمی، پیمانی، قراردادی و حق التدریس بودند که امسال نیز فرصت حضور در جشنواره برای بازنشستگان فرهنگی نیز فراهم شده است.
رمضانی محورهای این جشنواره را آفرینشهای ادبی، نقد ادبی و هنری، رسانه و فضای مجازی، هنرهای آوایی، هنرهای نمایشی و فیلم کوتاه و هنرهای تجسمی دانست و افزود: اختتامیه این جشنواره در اردیبهشت ماه خواهد بود که باتوجه به تجربه خوب برگزاری این جشنواره در گذشته امیدواریم امسال مشارکت بیشتری را داشته باشیم.
معلمان هنرمند دانش آموزانی شاداب و هنرمند تربیت می کنند
سعید خادمی رییس اداره برنامه ریزی فعالیت های فرهنگی هنری وزارت آموزش و پرورش نیز در ادامه این مراسم، گفت: اعتقاد ما بر این است که معلمان هنرمند دانش آموزانی شاداب و هنرمند تربیت می کنند و بر همین اساس جشنواره معلمان هنرمند طراحی شده است.
وی افزود: بر اساس تصمیماتی که در اتاق فکر مجموعه فرهنگی هنری وزارت آموزش و پرورش گرفته شد رشته هایی از جشنواره حذف و رشته های دیگری جایگزین شدند.
رییس اداره برنامه ریزی فعالیت های فرهنگی هنری اداره کل فرهنگی هنری وزارت آموزش و پرورش گفت: از ویژگی های خوب دومین جشنواره معلمان هنرمند در نظر گرفتن 7 رشته برای حضور و شرکت معلمان بازنشسته است.
خادمی ادامه داد: کیفیت برگزاری نخستین جشنواره معلمان هنرمند در سال گذشته به میزبانی شیراز بسیار خوب بود و به همین دلیل دبیرخانه دایمی این جشنواره به شیراز واگذار شد.
وی گفت: متقاضیان بخش هنرهای نمایشی میتوانند در تمامی رشتههای مرتبط شرکت و اثر خود را ارسال کنند اما در بقیه بخشهای ادبی، نقد، رسانه و فضای مجازی، هنرهای آوایی و هنرهای تجسمی میتوانند در تمامی بخشها شرکت کنند، اما در هر بخش فقط در یک رشته و یک اثر باید ارسال کنند.
خادمی اظهار کرد: فرهنگیان بازنشسته علاقمند به حضور در جشنواره نیز میتوانند در رشتههای نقد شعر، نقد داستان، پادکست، نمایشنامهنویسی، فیلمنامه نویسی، خوشنویسی و نقاشی شرکت کنند.
انتهای پیام/س
نظرات بینندگان